Bønnepunkter for å forberede seg til eksamen

0
16144
Bønnepunkter for å forberede seg til eksamen

Predikaren 9:11: Jeg kom tilbake og så under solen at løpet ikke er til det raske eller kampen til de sterke, verken brød til de kloke, eller ennå rikdom til forståelsesmenn og ennå gunst for mennesker. av dyktighet; men tid og sjanse skjer med dem alle.

Jeg husker studentdagene mine, jeg hadde en samtale med noen av klassekameratene mine og noe slo meg opp i løpet av samtalen. En av de mest strålende studentene i klassen min, en kristen som alle respekterte for å være en veldig hengiven. Han fortalte en dame i klassen min at han ikke ber før han sitter for noen undersøkelse.

Mens han er en av de beste lærde i hele avdelingen. Under samtalen protesterte den andre at det er viktig å be før han skriver en eksamen, han vendte seg mot meg og spurte om jeg også ba før jeg skrev eksamen. Jeg fortalte ham blankt at jeg ber om årsaken til at jeg skriver eksamen. Så kom han med en overbevisende uttalelse som slo meg, mens uttalelsene hans kan virke som stolthet, kom han med noen treffende punkter som var sanne. Han sa at Gud har gitt oss nåde til å lese og forstå, og mange ganger trenger vi ikke å be for det, det er en gave fra naturen til menneskeheten.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hvordan vi bruker hjernen vår er imidlertid avhengig av oss, Gud er ikke ansvarlig for det. Han gikk videre for å si at de fleste kristne mislykkes eksamenn fordi de ber så hardt, og likevel nekter de å lese i den samme andelen som de har bedt. Nå, i denne artikkelen, oppfordrer vi ikke studenter til å be uten å lese. Husk at Skriften sier å studere for å vise deg godkjent.

I mellomtiden er det også viktig å be før og etter å ha skrevet eksamen for Guds barmhjertighet og velvilje for å følge med vårt skrift, når Guds gunst følger skriftet ditt, vil det finne gunst for granskeren. Så mye som du har forberedt deg godt ved å studere hardt, er det også viktig at du ber hardt også. Den enkle gimmicken ber som om du aldri har lest og lest som om du ikke har bedt.

Derfor, etter å ha lest, og du trenger å bosette ting i åndens rike, og du trenger å snakke med Gud. Vi har samlet en liste over bønnepunkter som vi kan si for å forberede oss til eksamen. Jeg oppfordrer deg til å delta i disse bønnene ved tro, vel vitende om at det ikke er med kraft eller med makt, men av Herrens ånd. Du skal lykkes med eksamenene dine i Jesus Kristus Navn.

Bønnepoeng.

• Herre, jeg takker deg for den nåden du har gitt meg å studere, jeg takker deg for privilegiet å assimilere ting, Herre forstørre deg i Jesu navn.

• Jeg ber om at når jeg fortsetter å lese at du vil gi deg nåden til å gripe ting riktig og grunnleggende i Jesu navn.
• Jeg ber om ånden til forståelse, kunnskap og visdom, som vil gjøre det mulig for meg å skrive riktig under undersøkelsen. Jeg ber om at du vil løslate den over meg i Jesus navn.
• Far Herre, når jeg blir forberedt på undersøkelsen min, ber jeg deg om å favorisere meg i Jesu navn.
• Bibelen sier at hvis noen av dere mangler visdom, la ham spørre fra Gud som gir liberalt. Kjære far Jeg ber om at du vil gi meg visdom til å assimilere i Jesu navn.
• Jeg kommer imot enhver ånd av frykt som vil ønske å dominere mitt hjerte, jeg ødelegger den med Kristi blod.
• Bibelen sier frykt ikke for jeg er din Gud, ikke vær forferdet fordi jeg er sammen med deg, jeg ber om åndelig mot til å uttrykke meg grundig i eksamenssalen.
• Rettferdig konge, du er skaper av alle ting gjennom en kilde til lys og visdom, jeg ber om at ditt lys vil belyse mørkheten i min forståelse, jeg ber om at din hellige ånd, talsmannen vil være med meg og tørke bort enhver form for frykt som kanskje vil oppstå.
• Kjærlig far, det er du. Opprinnelsen til alt å være, ber jeg om at du vil gi meg nåden og evnen til å tolke alle spørsmålene jeg vil komme over i eksamenshallen.
• Jeg ber om kraften i din Hellige Ånd som tolker elendigheten som er fastlåst i Guds ord, jeg ber om at det vil hjelpe meg å tolke alle spørsmålene som jeg blir stilt i Jesu navn.

• Herre Gud, jeg ber om Guds ånd som vil bringe alt jeg har lest til min minne, at jeg ikke vil glemme alle punktene jeg leser.
• Jeg søker din nåde som alltid vil antenne og minne om alt jeg har lest.
• Himmelske Herre, jeg kommer imot enhver kraft av implikasjoner ved Jesu dyrebare blod. Hver eneste kraft som vil frustrere min innsats, ødelegger jeg dem med kraften i Jesu navn.
• Jeg søker kraften som vil gi auksjonen til å kjenne sensorens sinn. Kraften som vil få meg til å vite nøyaktig hvordan sensoren ønsker at spørsmålene skal besvares, herre jeg ber om at du vil gi det til meg.
• Herre Jesus, jeg kommer imot enhver kraft som mislykkes av lammets blod. Jesus svikter aldri, det har blitt umulig for meg å mislykkes, hver eneste fiasko som fienden har planlagt, jeg ødelegger den i Jesu navn.
• Far Herre, jeg ber om at du vil gi meg nåden til å være nøyaktig i alle mine forklaringer. Jeg søker nåden til å uttrykke meg med grundighet og sjarm, Herre løslater meg i Jesu mektige navn.
• Jeg ber om ånden til dyktighet, en av disse som du ga til Daniel som skilte ham fra andre, den ånden for dyktighet som vil skille meg ut for å lykkes. Jeg ber om at du vil løslate til meg i Jesus navn.
• Herre, jeg gir deg eksamensdagen i dine dyktige hender. Jeg ber deg om å hellige den dagen i Jesu navn.
• Jeg kommer imot alle planer og agendaer for djevelen for å ødelegge den dagen eller gjøre det et rot av kraften i Jesu navn.
• Takk velsignede konge for besvarte bønner, takk for den registrerte eksamenssuksessen, takk for at du har markert den dagen for dyktighet. Jeg setter pris på deg, min himmelske konge, la ditt mektige navn bli opphøyet.

Amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.