Bønn poeng for å ødelegge fiendens aktiviteter

19
12269
Bønn poeng for å ødelegge fiendens aktiviteter

Job 5: 12: Han skuffet de listige enhetene, slik at hendene ikke kan utføre sin virksomhet

Bibelen sier at fienden hviler, ikke dag og natt, og går rundt og leter etter hvem han skal ødelegge. Det er derfor relevant at bønn mot fiendens aktiviteter blir tatt på alvor. Skriften fikk oss til å forstå at djevelen bare kommer for å stjele, drepe og ødelegge, Johannes 10:10. Dette vers av Bibelen forklarer i detalj fiendenes verk. I dag skal vi se på kraftige bønnepunkter for å ødelegge fiendens aktiviteter. Disse bønnepunktene vil spre i ild alle de onde mørkets aktiviteter i husholdningen din. Be dem i tro i dag og se Guds hånd råde i livet ditt.

Mens menn sover om natten, vil det interessere deg å vite at hundrevis av mennesker ikke sover, de gjør det ene eller det andre for å hindre eller ødelegge andre menneskers skjebne. Man kan begynne å lure på hva tjener fienden ved å gjøre ondt? eller man kan begynne å lure på hvorfor jorden er fylt med så mye ondskap, kan ikke folk bare leve sammen i kjærlighet og fred? Vel, det er akkurat som å forvente at en løve ikke spiser et menneske fordi mennesket ikke spiser løve. Det ligger i fiendens natur å gjøre ondt, de er naturlig designet for å komme med onde planer om å ødelegge mennesker. Derfor vil det være vår egen fortrydelse som kristne å la dem slippe unna med sine onde aktiviteter.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Mordekai og Hamans liv er et godt eksempel på fiendens mislykkede forsøk på et individ. Haman hadde lagt planer for å få Mordecai henrettet uten grunn. Det var ikke slik at Mordekai gjorde noe ondt mot Haman for å rettferdiggjøre slikt hat, han hatet bare Mordekai uten grunn. Så han kartla planene sine for å få Mordekai drept av kongen, men skriften sier at de rettferdige bønnene har mye nytte. Gjennom bønner og bønner døde Haman i stedet for Mordecai, han ble drept av det samme giftige giftet han designet for Mordecai. Når du deltar i disse bønnepunktene i dag, er alle de onde planene dine fiender vil slå tilbake på ansiktet i Jesus Kristus navn.

Det er også viktig å vite at en ikke-enhet ikke vil ha en fiende. En mann som er bestemt til undergang og ulykke, vil ikke ha noen fiende. Imidlertid vil enhver som er bestemt til storhet, sikkert ha fiender. Dette er en av grunnene til at vi alltid skal være i god tro når trengsler og problemer oppstår mot oss, vi skal vite at vi kommer til å bli store. Jesus Kristus, forfatteren og avslutteren av vår tro, til tross for hans ydmykhet, til tross for at han er en fri ånd og rettferdig natur, hadde han fremdeles mange fiender. Djevelen er en av de største fiendene som motvirket Kristi gjerninger, fordi djevelen vet at Kristus er kommet for å frelse mennesker og for døden for ham. Så fiender vil alltid oppstå, spesielt når vi er på vei til gjennombrudd.

Vi har samlet en liste over bønnepunkter for å ødelegge fiendens aktiviteter i livene våre. Disse bønnepunktene vil ødelegge alle onde planer fra djevelen som er målrettet mot ditt liv og skjebne. Når du samler deg, vil disse bønnene spre dem. Når du engasjerer deg disse bønnepunktene, vil Herrens engler bli sendt i din retning for å befri deg fra alle fiendens onde planer. Hver grop de har gravd etter deg, de skal alle falle i den i Jesus Kristus navn.

Bønnepoeng

• Himmelske far, jeg kommer foran deg i dag, det er en legion av fienden som gjør flere forsøk på å ta meg ned. Jeg ber deg, herre, at du vil ødelegge deres råd over meg i Jesu navn.

• Herre, ditt ord sier at Herrens øyne alltid er rettferdig mot de rettferdige, og ørene hans er alltid oppmerksomme på deres bønner, jeg dyper meg inn i din beskyttelse i Jesu navn.

• Himmelske Gud, de som ønsker livet mitt øker med dagen, men jeg søker tilflukt for dine ord som sier at ingen våpenmote mot meg skal blomstre, jeg bestemmer Guds ild i mine fienders leir.

• Herre, jeg ber om at hver tunge som reiser seg mot meg i dom skal bli fordømt i Jesu navn. Bibelen sier for jeg bærer Kristi merke, la ingen plage meg, jeg sender Gud, den allmektige ild over alle mine fiender i Jesu navn.

• Herre ved din nåde, jeg ber om at du vil forstyrre alle fiendens angrep på meg, og at du vil gjøre dem til skamme i Jesu navn.

• Herre himmelens Gud, Skriften fikk oss til å forstå at du er hevnens Gud. Jeg ber om at du reiser deg i din vrede og tar din hevn mot alle mine fiender i Jesu navn.

• Åh! hvem sier hva når den hellige av Israel ikke har talt? Jeg kommer imot hver eneste tunge som vogler mot meg, min familie og venner i Jesu navn.

• Du har gitt et løfte i ditt ord om at jeg med mitt øye skal se og se den ugudeliges lønn, men intet onde skal forfalle meg eller komme i nærheten av min bolig, Herre i dette året, jeg kommer imot hver av deres aktiviteter over meg i Jesu navn.

• Stå opp Herre og la fiendene dine bli spredt, la dem som misunne og hate ditt folk omgås, akkurat som sverdet smelter i møte med en ovn, la de ugudelige bli ødelagt i Jesu navn.

• Jeg ber om at du skal stige ned serafene med flammesverdet, og de vil ta ansvar for min sikkerhet, serafene som bærer hevnet sverd fra Gud den allmektige, jeg ber om at du vil sende dem ut i Jesu navn.

• For det er skrevet, jeg kjenner tankene jeg har til deg, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg et forventet slutt. Herre, jeg ber om at fra i dag bare er ditt råd. Vil stå i livet mitt i Jesu mektige navn.

• Herre Gud, jeg forstår at du vil ha synderes død, men deres omvendelse gjennom Kristus Jesus. Jeg ber om at du ved din nåde vil forandre hjertet til de som søker min undergang, jeg ber om at du endrer tankene deres mot meg i Jesu navn.

• Du sa i ditt ord at du vil forbanne de som forbanner meg og velsigne dem som velsigner meg. Og ditt ord har også fått meg til å forstå at du alene kan endre ondskap til godt. I Jesu navn endrer jeg hver av deres dårlige planer og agendaer i løpet av livet mitt til god suksess i Jesu navn.

• Takk skal velsigne forløseren for de besvarte bønnene, takk fordi bare du er Gud, det er ingen annen Gud bortsett fra deg, takk for svar, takk fordi du har forårsaket en stor uro i mine fienders leir enn deg fordi du har forårsaket en stor nød for alle som ønsker meg ondt, takk velsignede forløser for din beskyttelse, i Jesus navn ber jeg.

Amen.

 


19 KOMMENTARER

 1. Vær så snill å be for meg, at alle fiendene mine planlegger mot meg og min familie og venner, vil mislykkes. Jeg har mange fiender. Fordi jeg tok et standpunkt mot det onde. Også, vær oppmerksom og våken for å be.

 2. Gud har hørt at du ikke bekymrer deg, bare vent på at han skal søke på nytt i det mektige navnet til Jesus Kristus, den levende Guds sønn.

 3. Takk for at du la ut denne bønnen Job 5:12 fordi vi har fiender på dette tidspunktet som prøver å ødelegge livene våre, og jeg visste ikke hvilken bønn jeg skulle be, og hvert ord i Job 5:12 har trengt gjennom hjertet mitt og gjort at jeg føler meg trygg Guds hender og Jesus Kristus. Takk kl. 11 om morgenen, det har gitt meg fred i det marerittlivet vi lever med disse menneskene.

 4. Be for meg å få penger til skolen min, da det skader meg veldig og gir mye bekymring. Jeg vil gjerne fullføre skolen, men jeg er ikke økonomisk stabil. Hjelp meg herre fra Nasaret Amen

 5. vær så snill å be for ekteskapet mitt, uansett hvor hardt jeg prøver mannen min finner feil i å starte en krangel og deretter skille seg fra meg.

 6. Disse bønnepunktene er veldig kraftige og tidlige
  Er en student som nylig fikk opptak i videregående institusjoner i Ghana, kom jeg hjem for en ferie, og det skjedde noe som jeg synes er vanskelig å forstå. Jeg tørket sokkene og et lommetørkle på en linje, og det ble tatt av ukjent person. Jeg blir med foreldrene mine og vi er bare 3 i huset, er knust, vær så snill å be for meg

 7. Be for familien min. Våre fiender kan ikke la oss få fred. De truer med å drepe oss. Be for oss

 8. Takk, sir, jeg har blitt velsignet, poengene er ganske nyttige. Gud øker din salvelse.

  • Tusen takk, pastor, det er ingenting som å be med Skriftene om det
   Jeg elsker hver bønn til Gud.
   Fordi han er den eneste måten.

 9. Tusen takk for denne bønnen. Jeg har mange fiender som ser ut til å ikke forsvinne uansett hvor mye jeg ber .. Siden jeg ble født. Jeg kjemper. Demoner undertrykte og eiendeler. Kvinne som fletter håret mitt. Å spise i drømmen .. Flygende inbtne drøm .. Faller til skittent vann .. Gå tilbake til klasserommet mitt .. Iført uniform. Folk jager meg. Jeg lever av Guds nåde .. Fordi tnis marine demoner har prøvd å drepe meg, men uten vail .. Nå stjeler de alt i livet mitt. Er ikke gift. Og jeg er 40, vennligst hjelp meg ... Lider. Sjelen min trenger guddommelig inngrep? Caro

  • Takk Jesus for dette bønnepunktet. Jeg har mange fiender som kjemper mot meg og min bror djevelen til og med lover å drepe broren min, men i dag ødelegger dette bønnepunktet deres leir og virksomhetene sine

 10. Please pray for my family. My mother a widow and my brother. Their neighbours are always plotting against them to destroy them. Pray that they stay strong and that God always protect them.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.