Bønn for beskyttelse mot det onde

2
8317
BØNN FOR BESKYTTELSE mot EVIL

Matteus 6: Og led oss ​​ikke i fristelse, men frelser oss fra det onde. For ditt er riket og makten og æren for alltid. Amen.

Det at du klikket på denne artikkelen, betyr at den er av interesse for deg. Denne bønnen er litt annerledes enn bønnen mot fiendens aktiviteter bønn om beskyttelse mot det onde.

Hvorfor skal vi be om beskyttelse mot det onde? Bibelen fikk oss til å forstå at det er piler som flyr om dagen, skadedyr som streiferer i mørke og ødeleggelser som rammer på middagstid, Salme 91. Dette er ondvind som svever rundt på daglig basis. Som Guds barn er det veldig risikabelt for deg å ikke dekke deg til i bønner før du drar ut fra huset ditt. En bønn om beskyttelse er en defensiv bønn som beskytter deg og beskytter deg mot alt det onde på dagen. Hver gang du engasjerer deg i disse bønnene, blir Herrens engler sendt på dine vegne for å ivareta din beskyttelse og bevaring.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Onde ting skjer hver dag, det er bare de som blir avslørt for oss at vi vet, mennesker dør hver dag, folk blir fengslet hver dag. Spesielt i tredjelandsland der vi har dårlig sikkerhet, hører du ofte om drap, ran, alle slags meningsløse angrep på uskyldige borgere. De utviklede landene er heller ikke unntatt. Vi må ha hørt flere ganger om folk som tok våpen og drepte mennesker tilfeldig i Amerika. Det tar en person som er bedende å unnslippe alle disse daglige gruene.

Faktum er fortsatt, ingen er for gode til å dø og ingen er så dårlige å leve, det er så mange mennesker som har blitt offer for onde omstendigheter som faktisk kan forhindres. Derfor er det viktig at vi alltid søker Guds beskyttelse hver dag fordi hver dag er fylt med ondskap.

Troende bør imidlertid ha en fordel i Guds ord. Skriften sier: Den som sitter på det høyeste hemmelige sted skal forbli i den Allmektiges skygge. Enhver mann som holder seg i den Allmektiges skygge, vil bli fritatt for alle onde hendelser. Et slikt individ vil ikke falle, et offer for onde angrep, han eller hun vil ikke bli et offer for kidnappere, alle disse vil bare skje ved å bli i skyggen av den allmektige.

Vi har samlet en liste over bønnepunkter for beskyttelse mot ondskap. Disse bønnepunktene vil beskytte deg mot alle sataniske angrep og overgrep. Jeg oppfordrer deg til å delta i disse bønnene av hele ditt hjerte og tro at den Allmektiges vinger aldri vil slutte å beskytte og bevare deg. Guds hånd skal aldri vike fra ditt liv i Jesus Kristus navn.

Bønnepoeng

• Vår himmelske Fader, jeg er ikke uvitende om at hver dag er fylt med ondskap. Men boken 2 Tessaloniker 3: 3 sier, men Herren er trofast. Han vil etablere deg og beskytte deg mot den onde. Ditt ord sier at du vil lede meg mot ethvert ondt, jeg ber om din beskyttelse over meg. Jeg aktiverer beskyttelsesparaplyen din over meg i Jesu navn. Jeg ber om din nåde til kontinuerlig å forbli i skyggen din, gi meg den ubestridelige tilgangen til alltid å bo i skyggen din. Jeg ber om at du vil gå med meg på hver av mine reiser i livet, jeg nekter å ta et skritt med mindre du går med meg, jeg nekter å reise dette livet på egen hånd, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil reise med meg i Jesu navn.

• Ved din nåde endrer jeg kursen for hver dag med ditt blod, jeg endrer overskriften og rekonstruerer den onde fortellingen om hver dag i Jesu navn. Jeg fritar meg for enhver ond katastrofe om dagen i Jesu navn. Guds høyre hånd som gjør store ting, jeg kaller det på reisen i livet, Guds hender som snur ting, jeg ber om at du legger det i mitt liv i Jesu navn.

• Himmelske Herre, ditt ord sier at du vil gå foran meg og rette opp opphøyede steder, du skjærer gjennom jernstenger, jeg ber om at ved din makt blir hvert ondt fjell på min måte lavt i Jesu navn. Jeg motvirker enhver ondskap. av dagen, og jeg forandrer det til god budskap ved Kristi dyrebare blod.

• Vår himmelske Fader, jeg gjemmer meg bak korset som flyter med Kristi blod, og jeg forkynner at Herrens engler alltid er med meg på min reise gjennom livet i Jesu navn. Dine engler vil sette meg i armene sine for ikke å stikke foten mot livets klippe, din engel som vil bære meg i armene sine, så jeg ikke kan snuble på ødeleggelsessteinen i Jesu navn.

• Jeg gjemmer meg under de Allmektiges øverste vinger. Jeg setter min ånd, sjel og kropp under beskyttelse av den allmektige Gud og bestemmer at intet onde skal komme meg eller komme i nærheten av min bolig.

• Jeg sender fram Guds engler for alltid å veilede meg på mine måter, og jeg vil alltid komme til bevissthet uansett hvor ondt ligger i Jesu navn.

• Dine engler vil pleie meg og alltid antenne min åndsmann. Jeg søker etter en salvelse som vil utpeke meg, salvingen som vil frita meg fra alle onde forekomster. Herre Gud, jeg endrer kurs for hver dag med ditt navn, Bibelen sier dekret en ting og det skal etableres, jeg bestemmer at Gud, den allmektiges gunst, alltid vil være over meg.

• Herre Gud, jeg søker din nåde, din nåde som taler i stedet for dom. Hvis en mann finner nåde i ditt syn, vil han eller hun ikke bli offer for ulykke, voldtekt, kidnapping, jeg søker at din nåde er over meg. Skriften sier berøring, ikke min salvede og gjør ikke profeten min skade, enhver ond utflod, jeg kaster og binder hver ond engel som tillegger å gjøre hver sin plikt, jeg ødelegger dem i Jesu navn. For det i Bibelen står at vi har fått et navn som er over alle andre navn, for at hvert kne skal nevne dette navnet, og hver eneste tunge skal tilstå at han er Gud, jeg befaler hver demoniske engel som skal ødelegge i hver dag for å bli ødelagt i Jesu navn.

• I kraft av ditt blod løser jeg inn hver dag, jeg vender øyeblikkets hender fra ondt til godt i Jesu navn.

Amen.

 


2 KOMMENTARER

  1. Bønnepunktene dine og dette nettstedet har vært en uvurderlig ressurs for meg. Tusen takk, og Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.