20 bønnepunkter for indre fred i uro

0
6240
FRED LIKER EN RIVER

Johannes 14:27: Fred overlater jeg med dere, min fred gir jeg dere; ikke som verden gir, gir jeg dere. La ikke ditt hjerte bli urolig, og la det ikke være redd.

Hva gjør du når livets storm kommer med full raseri over deg? Guds allmektige fred er nok til å roe enhver spenning og enhver uro. Imidlertid er det mange som ikke vet dette, i stedet kjører de Helter-skelter selv til steder der de aldri vil få hjelp av.

Verden er fylt med så mange problemer, fra økonomi sammenbrudd til samfunnsmessige konstitusjonelle problemer, til familieproblemer og så mange flere. Det ser ut til at freden i verden er blitt tatt bort av en ukjent styrke. Selv de rike og velstående løper også rundt eller fordi de mangler fred. Hvis det var noen bønn, skal en mann si det må være en fredens bønn. Det er Gud alene som kan gi fred til en mann. Selv de rike og velstående kan ikke kjøpe den med materiell rikdom. Lite rart de sier at de rike også gråter.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Fred kommer fra den indre delen av sinnet, en følelse av tilfredshet, tilfredshet og trygghet. Husk i Skriften mens Kristus og disiplene seilte på en båt. Kristus sovnet noen minutter, og freden i havet ble truet av en vill storm. Til tross for at han hadde Kristus i båten, ble disiplene så livredde at de begynte å gjøre alt for å forhindre båten i å kapre, men deres beste synes ikke å være nok. Og hele tiden mens de kjempet for å holde båten sammen, lå Kristus i et hjørne av båten og sov fredelig som om det ikke var noen skade eller fare i det hele tatt.

Da de gikk for å vekke Kristus fra søvnen hans, reiste han seg og snakket til stormen, og straks ble fred og ro gjenopprettet. Det er noen leksjoner å lære av hendelsen. Den første leksjonen er at det ikke er kunnskap som er smidd av en dødelig mann som kan bringe fred. Apostelen Peter var på båten sammen med dem, og han var en profesjonell fisker. Hvis det var en grad for fiske, burde apostelen Peter ha en doktorgrad. Og en av forutsetningene for å bli en vellykket fisker er evnen til å seile profesjonelt og forstå havets overflate godt. Men da stormen kom, var selv apostelen Peter like hjelpeløs som de gjenværende apostlene.

Denne leksjonen har etablert det faktum at bare Gud kan gi fred til et menneske. Selv i den grad det snakker ord som vil bringe fred i stedet for et sverd, er det bare Gud som kan gi et menneske slik visdom. Så i stedet for å lene deg tilbake og gråte i den situasjonen med stor uro som har sendt fred pakking ut av livet ditt, er det beste du heller bør gjøre å ta det til Gud i bønner.

Bare kanskje du vil be, men du ikke vet ordene å si, denne artikkelen med 20 bønnepoeng for indre fred i uro burde hjelpe.

Bønnepoeng

• Kjære Gud, jeg kommer til deg i dag, mitt hjerte er urolig, jeg ber om at du vil strekke hendene dine for fred til mitt liv i dag i Jesus navn.

• Jeg ber om at nåden skal være sterk selv i mitt trøbbeløyeblikk, selv når det virker som om det ikke kommer løsninger, gi meg nåden til å være sterk i Jesu navn.
• Herre Gud, selv om jeg ikke er en fattig mann, har jeg nesten alt jeg trengte, men tankene mine vet fortsatt ikke fred, jeg ber deg om at du skal gi en indre fred i Jesu navn.
• Herre, jeg snakker med alle situasjoner i livet mitt som er helvete for å ødelegge sjelefred, jeg ødelegger dem med kraften i Jesu navn.
• Herre Gud, jeg vet at jeg ikke er noe uten din makt, jeg er ingenting uten ditt nærvær, jeg søker herved din makt, Herre gir meg din makt i Jesus navn.
• Himmelske konge av herlighet, jeg inviterer deg til å komme for å ta rattet i livet mitt, jeg gir deg den ubestridelige tilgangen til å være sjømann i mitt liv. Fader Herre tar kontroll over livet mitt i Jesus navn.
• Skriften sier, forkynn en ting, og den skal etableres. Herre, jeg bestemmer fred for enhver uro i livet mitt i Jesu navn.
• Herre, jeg ber om nåde som løfter meg over mine utfordringer, nåde som løfter meg over alle mine problemer, Herre gir det til meg.
• Jeg ødelegger fiendens agenda for å ta bort min sjelefred i Jesu navn.
• Skriften sier at de sikkert skal samles, men vår skyld skal de falle og bli spredt, jeg ødelegger alle planene deres for å avslutte min fred i sinnet ved kraften i Jesu navn.
• Himmelske Herre, jeg ber om at du vil gjenopprette glede ved din frelse og opprettholde meg med en fri ånd i Jesu navn.
• Jeg kommer imot alle problemer eller smerter som er blitt designet av mørkets rike over mitt liv med Kristi blod. For det er skrevet: Min fred har jeg gitt eder ikke som verden gir eder. Jeg ber om at fredens fyrste skal bo i mitt hus i Jesus navn.
• Jeg ber om at nåden skal bli tilfreds med det lille jeg har og ånden til å vente på deg til du leverer mer i Jesu navn.
• Jeg forordner Guds allmektige fred i mitt ekteskap, jeg forordner fred til finans.
• Jeg forordner fred i helsen min, og jeg forordrer Guds fred inn i min karriere ved kraften i Jesu navn.
• Jeg ber for hver mann og kvinne som trenger hans bønn veldig, jeg snakker fred om deres situasjon i Jesu navn.
• Hver situasjon i deres liv som må berøres, ber jeg om at du begynner å berøre dem akkurat nå i Jesu navn.
• For det sier i Bibelen, løft opp hodene dine, o porter, og løft opp evige dører som herlighetens konge kan komme inn.
• Jeg inviterer herlighetens konge og fred inn i deres livssituasjon akkurat nå i Jesu navn.
• Takk salige forløser for svar på bønn, takk fordi ting har blitt berørt og situasjoner vil snu for godt. For i Jesus navn har jeg bedt

Amen

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.