20 bønnepunkter for utfrielse fra utroskap

4
29269
20 bønnepunkter for utfrielse fra utroskap

1. Korinter 6:18: Fly med hor. Hver synd som et menneske gjør, er uten kroppen; men den som begår hor, synder mot sitt eget legeme.

utroskap er utenfor ekteskapelig sex som forsettlig og ondsinnet forstyrrer ekteskapsforholdene. Situasjonen hvor en mann eller kvinne går ut av ekteskapelig løfter for å føre en seksuell affære med en annen partner. Skriften forkynte til og med mot utroskapshandling. I boken til 1. Korinter 6: 18-20 sier Bibelen, han som håner synd mot sitt eget legeme fordi kroppen vår er templet til den levende Gud. I dag skal vi delta i bønnepoeng for utfrielse av utroskap.

Ganske mange gifte menn og kvinner er fanget i ekteskapsbrudd, de har prøvd flere metoder eller metoder for å bryte fri, men de fortsetter å feile fordi det er et åndelig problem. Mange ektepar dør i stillhet, de kan ikke si fra på grunn av frykten for fordømmelse fra mennesker. Selv om de som er raske i å fordømme andre, også blir fanget i det rotet.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Utroskapshandlingen er faktisk demonisk, de fleste blir fort avhengige av utroskap, de kan ikke forklare hvordan eller når de kom inn i det, men alt de vet er at de er svake i bekjempelse av utroskapens fristelser.

I mellomtiden har jeg et stykke gode nyheter for deg i dag, enten du har vært i handlingen lenge eller bare kommer inn på det. Bønn er en vei ut av det, Gud er villig til å redde deg fra rotet, han vil gi deg styrke til å overvinne fristelsene når den reiser seg igjen. Men før vi går inn i bønnens frelse, la oss se noen skritt for å unngå utroskap.

5 trinn for å flykte fra utroskap

1. Omvende deg: Å omvende seg betyr å erkjenne feilene dine og ta en beslutning om å ta til høyre. Varig endring starter fra hjertet. Det er med hjertet mennesket tror og omvender seg. Hvis du blir fanget i utroskapens nett, er det første trinnet til din frelse å erkjenne dine synder og gå til Gud for tilgivelse. Det er ingen synd som Goid ikke vil tilgi, Gud hater utroskap, men han elsker dem som er fanget i det. Når vi går til omvendelse til Gud og anerkjenner våre synder, er han trofast og rettferdig for å tilgi oss, og han vil rense oss fra all urettferdighet.1 Johannes 1: 9.

2. Konfronter partneren din: Uansett hva du ikke konfronterer, vil forbli. I det øyeblikket du omvender deg fra utroskapens synd, ring straks partneren din og fortell ham eller henne at du ikke lenger er interessert i saken, fortell dem at du har erkjent uretten din, og at du er klar til å gå i riktig retning fra i dag . Dette er et veldig dristig trinn, og det er ikke lett. Noen partnere vil ikke forlate deg fordi du ber dem om det, noen partnere kan til og med gå så langt som å prøve å utpresse deg eller true med å ødelegge ekteskapet ditt hvis du ikke gir etter for dem. Men på dette tidspunktet må du være sterk i Herren og motstå djevelen. Også når du befinner deg i denne typen situasjoner, vil det være lurt å tilstå pastoren din og ektefellen din. På den måten får du åndelig støtte fra pastoren din, tilgivelse fra ektefellen din og også støtte fra ham eller henne. Husk at en tre fold ledning ikke lett kan brytes.

3. Koble fra feil selskap: Ond kommunikasjon ødelegger god oppførsel, 1 Kor 15:33. Du må koble deg fra enhver ugudelig forening som fører deg inn i utros synd. Dette inkluderer også å unngå gale steder og syndige miljøer. Hvis du for eksempel fant partneren din i en bar, må du unngå å henge med i barer. Koble deg selv fra enhver venn av deg som fremdeles er synd i utroskap.

4. Vær forpliktet til Gud: Vær bønn, delta regelmessig i din lokale kirke, tjen Gud fra ditt hjerte, vær student av Guds Ord. Du må ønske Guds ord, slik at du skal vokse i troen. Guds ord fornyer tankene dine hver dag, mens bønner gir deg mulighet til å gjøre Guds vilje i livet ditt.

5. Fortsett med å løpe: Bibelen forteller oss å flykte fra seksuelle synder, flykte betyr å stikke av fra ethvert ondt utseende. Når du flykter, ser du ikke tilbake. Unngå unødvendig tilknytning til det motsatte kjønn. Som gift mann, unngå å gi enslige damer heiser i bilen din. Jeg vet at dette kan se ekstremt ut for noen av oss, men seksuelle synder starter med små ting som dette. Når du er rådgiver for damer, hold kontordøren åpen, eller enda bedre å la alle kontordørene være gjennomsiktige dører. Du må enhetsmidler for å beskytte din mot utroskap til enhver pris. Vær så snill og ikke, at dette ikke betydde at du skal være syndsbevisst, nei, det betyr bare at du er desperat og villig til å behage Gud, det betyr også at du beskytter hjertet ditt vil all flid.

20 BØNNepunkter for å bryte gratis fra ekteskap

 1. Himmelske Fader, jeg vet at mitt kjød har gjort at jeg syndet mot deg, og for deg alene har jeg gjort dette store onde, ved din nåde ber jeg deg om å tilgi meg mine synder og vaske dem bort med Kristi blod.
 2. Rettferdig konge, Bibelen sier at selv om vår synd er så rød som skarlagen, skal de gjøres hvitere enn snø, og hvis vår synd er så rød som rød, skal de gjøres hvitere enn ull, ber jeg deg om at du av din nåde aldri vil bringe min sønn til minne om igjen, i Jesus navn.
 3.  Himmelske Fader, jeg kommer til deg med et ødelagt og knust hjerte. Skriften sier at et ødelagt og et tålmodig hjerte vil du ikke forakte, jeg ber om at du vil gi meg nåde til å overvinne utroskapens fristelser i Jesu navn.
 4.  Himmelske Fader, jeg er sårbar for hor uten din ånd og kraft. De fleste ganger når jeg omvender meg i hjertet, varer de ikke lenge. Jeg ber om at du ved din kraft vil sende din hellige ånd inn i livet mitt, din ånd som alltid vil tenne mitt dødelige legeme til å kjempe mot synd, Herre la den ånden bo hos meg
 5.  Herre, ved dine krefter ødelegger jeg ethvert åk med hor som er innebygd i mitt blod. Bibelen sier at ved salvingen skal hvert åk bli ødelagt. Hvert åk med utroskap som holder meg bundet blir ødelagt i Jesus.
 6. Heaven Himmelens far, jeg kommer imot enhver demonisk mann eller kvinne som er sendt fra helvete gropen for å ødelegge foreningen som du Gud har ordinert. Jeg ødelegger slike kvinner og menn ved ild i Jesu navn.
 7.  Herre, jeg mister alle kjeder som holdt meg bundet til utroskap, jeg bryter dem ved den høyeste ild, jeg bestemmer min frihet fra utroskapshorn i Jesu navn
 8. Far Herre, Skriften sier at alle som er i Kristus, nå er en ny skapning og at gamle ting blir gått bort. Herre, mens jeg videregiver livet mitt til deg i dag, gis kraften til å flykte fra min gamle livsstil i Jesus navn.
 9.  Herre, jeg gir hele mitt liv til deg i total underkastelse, jeg gir min ånd, kropp og sjel til deg, jeg ber om at du vil ta kontroll over det i Jesus navn.
 10. Herre, jeg kunngjør min frigjøring fra seksuell umoral i Jesu navn. Jeg ber deg om å gi meg nåde til å respektere mine ekteskapelige løfter, privilegium til kjærlig partner kjærlig i Jesu navn.
 11. Herre Gud, ta på meg Guds fulle rustning, så jeg kan motstå djevelen fullstendig i Jesu navn. Skriften sier at motstå djevelen, og han vil flykte, Herre i dag, jeg tar på meg din fulle rustning og jeg motstår seksuell umoral i sin helhet i Jesu navn.
 12.  Herre, ved omtale av Jesus må hvert kne bøye seg og hver tunge skal tilstå, jeg bestemmer min dominans over seksuelle synder i Jesu navn. Jeg mottar nåden for å respektere ekteskapelige løfter om at jeg ikke kan synde for deg og min egen kropp i Jesus navn.
 13.  Herre, for det er skrevet at kroppen vår er tempelet for den levende Gud. Derfor må ingenting urene det. Jeg ber om at du vil komme og gjøre mitt hjerte til ditt nye hjem i Jesu navn.
 14.  Jeg bestemmer at du skal lage alt jeg noensinne har hatt til ditt eget, Herre, jeg ber om at du vil søke meg til og gjennom, og livet mitt vil være en kopi av din identitet i Jesus navn.
 15.  Jeg ber deg Satan i Jesu navn få hendene fra dette ekteskapet. Dette ekteskapet tilhører Herren, jeg sender deg pakking fra denne foreningen i Jesu navn.
 16. Herre, hver streng med utroskap, seksuell umoral og synder som er blitt orkestrert av djevelen for å få meg til å falle fra denne rettferdige delen, ødelegger jeg dem i Jesu navn.
 17. Bibelen sier at la ham som tror han vil være forsiktig, ellers faller han. Herre, jeg søker etter din åndelige utholdenhet, det kommer det som måtte komme, jeg vil ikke falle, jeg ber om at du løslater det for meg i Jesus.
 18.  Herre, jeg bestemmer at du vil bryte all åndelig forurensning som kan få meg til å vende tilbake til min synd, jeg ødelegger dem ved dyd og kraft i Jesu navn.
 19.  Jeg får min seier over utroskap med lammets blod, og det vil aldri erobre meg lenger i Jesu navn.
 20.  Takk, himmelske konge, for friheten, takk for kjedene du har brutt, takk for seieren, la navnet ditt bli opphøyet i Jesu navn.

Amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

4 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.