Bønner for en alkoholisert mann

0
1925
Bønner for en alkoholisert mann
Bønner for en alkoholisert mann

En mann som er sterkt utsatt for alkohol er undergang. Ekteskapet til en kvinne gift med en alkoholisert ektemann er bygget på et pistolpulver som kan eksplodere når som helst. Alkohol får en mann til å miste sin følelse av dømmekraft og resonnement samtidig. I dag skal vi se på bønner for en alkoholisert ektemann. Denne bønnen er en lidenskapelig bønn fra hjertet til hjerte som hver kone skal be for sin alkoholiserte mann. Det onde alkoholisme har forårsaket mange skader i mange familier i dag. Mange familier har blitt ødelagt på grunn av denne ånden. Mange ektemenn har tapt på den måten fordi de har blitt offer for alkoholisme, men i dag skal disse bønnene frigjøre dem i Jesus Kristus navn.

Selv om dagens modernisering av kristendommen er morsom, fortsetter folk fortsatt å spørre om å drikke var synd eller ikke. Faktisk har mange mennesker rettferdiggjort sin alkoholiske karakter til verset i Skriften som avslørte at Kristus gjør vann til vin. I boken til Johannes 2: 1-11 forklarte Bibelen hvordan Jesus vendte vann til vin i et bryllup i Kana i Galilea. Dette bibelverset alene har stave undergang for mange mennesker som ikke leser Skriften med forståelse av Den Hellige Ånd.
Dette vil føre oss til det store spørsmålet:

Er å drikke alkohol synd?

I Efeserne 5 Og ikke bli drukket av vin, hvor mye er, men fyll deg med Ånden.

Dette betyr at Skriften forstår at en flaske vin kan få noen drukket. I stedet for å bli full av vin og ikke oppføre seg på gaten og ødelegge bildet av familien og kirken din, hvorfor ikke bli beruset av Den Hellige Ånd. En mann som er fylt med alkohol vil handle uklokt mens den som er fylt med Den Hellige Ånd vil handle i samsvar med Guds vilje.

Som kone skylder du ditt mann en bønneplikt, spesielt når du legger merke til eller oppdager at han driver bort gjennom alkohol. Et av de største våpnene som djevelen bruker for å snappe en mann bort, er alkohol. En mann som har sverget sin begeistring til å drikke, vil ikke lenger finne lykken med sin kone, han vil heller søke trøst og akseptabelhet med en flaske vin enn familien. Og når en mann først kommer til denne tilstanden, har han blitt bytte i djevelens hender.

Din manns avhengighet av alkohol er demonisk trelldom som han trenger å bli frigjort fra. Galaterbrevet 5: 1 Kristus har frigjort oss til frihet. Derfor må du stå fast og ikke overgi slaveriets åk. ”Dette forklarte at Jesus har frigjort oss fra hver trelldom som djevelen planlegger å få oss til. Mer er at Gud er vår åndelige far. Han vil alltid fjerne vondt, smerte, bebreidelse og alt som gjør oss triste. Det er ingen ansvarlig kone som vil være fornøyd med sin alkoholavhengige ektemann.
Når du som kone, da du la merke til at mannen din taper kampen om alkohol, er dette bønnene du bør si for å redde sjelen hans.

Bønner for min alkoholiserte mann

Herre Gud, du forstår at min manns acholiske natur gradvis deler denne familien, og ditt ord sier hva Gud har gått sammen, la ingen mennesker slå under. Alkohol brer raskt mellom oss, han kommer hjem hver dag fylt med så mye raseri, til og med sikkerheten min og barnas sikkerhet er ikke garantert mer under en mann som er sterkt påvirket av alkohol. Herre Jesus, jeg ber om at du i søvne i kveld besøker ham og lærer ham din måte å være frihet fra åndelig fangenskap på.

Rettferdige far, dette ekteskapet betyr mye for meg like mye som du Gud verdsetter det også. Den viktigste tusselen i familien min akkurat nå er min manns alkoholiske natur. Han har siden blitt en skygge av seg selv. Han finner ikke glede og aksept i hendene på kona. Til og med hans vakre og kjekke barn som han en gang har vernet, er nå som en pest for ham. Mannen min har blitt innelåst i fengselet for synd som er tungt forårsaket av alkohol. Herre, du vet at han pleide å brenne for deg før han gikk inn i alkohol, Herre i din uendelige barmhjertighet, vennlig tenn din ild i hjertet hans. La ham finne trøst i deg nok en gang.

Jeg ber om at du ikke skal la djevelen glede seg over sjelen hans, for hvis han skulle dø for å være en evigvarende drikker, er ikke hans sted i huset ditt sikkert. Herre, du sa at du kjenner tankene du har til oss, det er de tanker om det gode og ikke det onde, for å gi oss et forventet slutt. Herre hans evige liv i helvetes grop er ikke en forventet sluttmerke du ønsket deg, Herre jeg ber om at du redder ham fra helvete.

Herre Gud, jeg søker ditt råd, slik at du vil lære meg visdom om hvordan du kan hjelpe meg med å komme meg ut av dette rotet. Han driver gradvis bort, og det er trist å se noen du er glad i å være i en nedverdigende situasjon, og det er litt du kan gjøre for å hjelpe dem. Jeg ber om din styrke for at jeg kan være sterk for å bekjempe denne demon som ønsker å ødelegge mitt hjem og fred. Demonen som vil ta bort min glede som kone og snappe bort min stolthet som kristen, Herre gir meg styrke til å overvinne den.

Du er Gud for alt kjød, det er ingenting umulig for deg å gjøre. Jeg vil at du skal bryte ham ned, rive all hans oppmerksomhet mot alkohol, bryte ham for å peke der bare du kan fikse ham. Bryt ham til et punkt der alkohol vil bli en giftig brennevin for ham, bryte ham til et punkt der han ikke vil være i stand til å søke tilflukt eller trøst fra ingen andre enn deg.

Kristi frelse er ikke for de frelste, Jesu død og oppstandelse er ikke for de rettferdige. Det er for de som ennå ikke er frelst. Herre la nåden din finne ham og ta med hjem. Jeg ber om at du vil fortære ham med kraften fra din Hellige Ånd, den ånden som vil hjelpe ham å overvinne hans rusavhengighet. Det ser ut når han ser alkohol, han mister kreftene til å motstå, men ordene dine sier at styrken din er perfekt i vår svakhet. Jeg ber om at du vil gi ham makten til å overvinne rusavhengigheten. Navn Amen i Jesus Kristus

Vi tjener en Gud som svarer på bønner, og det er ingen umulig sak med Gud. Ovenstående bønner er en lidenskapelig bønn fra hjerte til hjerte til Gud om frelse og utfrielse av din kjærlige mann. Be det fra ditt hjerte, rop til Gud i tro, tro på dine bønner for din alkoholiserte ektemann og hold Gud til hans ord i Markus 11: 22-24, så skal du se mannen din bli frelst i Jesu Kristi navn. Gud velsigne deg.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her