Bønn for de som er avhengige av narkotika

8
28769
Bønn for de som er avhengige av narkotika

Narkotikamisbruk og avhengighet er nå en av de vanligste laster som djevelen bruker for å snappe mennesker bort fra frelse. Så mange skjebner har blitt fanget opp og ødelagt av nettet av narkotikamisbruk. En nøye gjennomgang av statistikken over dem som unner seg narkotikamisbruk og rusavhengighet, de fleste av dem er ungdommer. Djevelen har ingenting med nonentity å gjøre, målet hans er alltid de med stort potensial for å bli store i livet. Lite rart nesten halvparten av ungdommene er fanget opp i handlingen.

Som forvalter av internett har det fått meg til å forstå og se ganske mange skader som har vært forårsaket av intens bruk av medikamenter som opioider, nikotin, luke, slimløsende og andre. Det ble tidligere rapportert at en amerikansk kunstner som døde av overdreven bruk av narkotika. Han var en ung kunstner med stort potensial, men han mistet livet i en veldig øm alder på grunn av overdreven bruk av harde stoffer.

Avhengighet av harde stoffer er ondt, og alle må reise seg mot det og drive det ut av landet vårt før det spiser dypt inn i vår fremtid og ødelegger det.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Dette bør være vårt kollektive rop til Gud for de som er fanget i stoffet. De rettferdiges bønn brukte mye. Moreso, forventningene til skapelsen venter på manifestasjonene til Guds sønner. Det er derfor hensiktsmessig at vi hever et bønnealter for de som har sjelen i ferd med å bli snappet bort av djevelen gjennom rusavhengighet. Jeg har samlet noen kraftbønner for de som er avhengige av narkotika, jeg oppfordrer deg til å be disse bønnene av hele ditt hjerte og sterk tro når vi går inn for alle narkomane rundt oss. Mange av disse narkomane ønsker å være fri, men de kan ikke fordi djevelen har holdt dem trollbundet. De har blitt fangne. Når vi slår oss sammen og ber for narkomane over hele verden, vil det være utfrielser i Jesus Kristus navn. For den overflod av kjærlighet som munnen ikke kan forklare at vi har mot vårt folk fanget i kroken til narkotikamisbruk, ber vi disse bønnene til Gud:

Bønner for de som er avhengige av narkotika

Vår så rettferdige far, du er skaperen av Himmel og jord. Du er den som gjorde himmel og jord til din fotskammel, dette viser hvor mektig du er. Herre, ved din makt ber vi deg strekke ut hendene og redde de som er fanget i avhengighetsnettet. For mange av de menneskene vi bryr oss så mye om, og av hensyn til menneskene som vi ønsker å vinne for himmelen, ber vi deg om å hjelpe til med å fjerne rusavhengighet. Vi ber deg Herre om å skape i dem et nytt hjerte, et hjerte som vil frykte deg, Herre. Fordi Skriften sier at frykten for Herren er begynnelsen på visdom. De trenger visdom for hvordan de skal rømme fra dette fengselet som vi har blitt holdt fanget av narkotika.

Herre, vi ber om at du skaper i dem et nytt hjerte, et hjerte som bare vil tørste etter dine ting alene. Salmenes bok sier at tingene i huset spiser min ånd. Guds ånd som vil skape den uutslettelige tørsten og sulten i hjertet deres etter tingene i riket. Guds ånd som vil overstyre deres avhengighet av ugras, nikotin, opioider, marihuana og alle andre harde stoffer, din ånd som vil gjøre enhver form for medikamenter til gift for dem, vi ber om at du lager det i dem.

Herre Gud, vi ber om den ånden som vil gi dem bevissthet til å være standhaftige, at når den ønskelige følelsen av å ta medisiner oppstår igjen, kommer Guds ånd som vil bevise at de nå tilhører Kristus, din ånd som vil gi styrke til deres dødelige kropp. For det er skrevet at Guds ånd hjelper våre svakheter, Herre, vi forstår at avhengighet av narkotika er en skrøpelighet, Herre gir dem ånden som vil hjelpe i deres svakhetsøyeblikk. Dine ord sier at din ånd gjør oss kjent med den dødelige kroppen, vi ber om den ånden som vil gjøre deres dødelige kropp raskere.

Herre, ditt ord sier at Kristus er blitt slått for vår skyld, han er blitt forbannet for oss for at vi skal bli frigjort fra lovens forbannelse fordi forbannet er han som er hengt på treet. Herre ved din nåde, ber vi deg bryte enhver forbannelse av avhengighet på deres liv. Mange ganger er deres ånd villig til å avstå fra narkotika, men kjødet deres er svakt, gir dem styrke til Herren og befri dem fra syndens felle. Vi ber om at du ved din barmhjertighet, Herre, strekker ut barmhjertighetens hender og redder dem fra deres øde tilstand.

Herre, vi ber om din trøst over oss som har hjerte til å smøre fordi menneskene vi elsker, er innelåst i fengselet for narkotikamisbruk. Herre, vi ber deg om å trøste vår ånd og gi oss styrken til kontinuerlig å kjempe for dem både fysisk og åndelig. Herre, Skriften fikk oss til å forstå at himmelen gleder seg når en synder vender seg bort fra sin synd, Herre gir oss styrken til ikke å belage oss før disse vender seg til deg. Inntil de er en gevinst til himmelen og taper til helvete, gir Herren oss nåden til ikke å gi opp dem.

Vår far i himmelen ber vi for så mange som bare søker trøst og lykke når de bruker rusmidler, at de får se en venn i Jesus. At de vil elske deg mer enn at de elsker opioider, nikotin eller ugress. At din kjærlighet i deres hjerter vil være større enn den de har til narkotika. De vil være fri fra det, men de vet ikke den rette veien å gå, Herre, vi ber om at du i ditt uendelige strekker ut hendene og redder dem. Vi løfter stemmene våre i bønn om at du får dem til å ha et møte med deg, et uforglemmelig møte, et møte som de aldri vil glemme i et sus. Slikt som vil endre alt om dem, et møte som vil gi dem en bedre forståelse av deg og barna som du har for dem, Herre vi ber om at du får dem til å ha det i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

8 KOMMENTARER

 1. Dankjewel ... vi bød at alle narkotikaverslaafden / geliefden den jeg kjenner en herleving, får.
  Vuur in de botten for Jezus.
  Et verbroken og verbrijzelde geest veracht du ikke Gud. Salme 51.
  De Heer vil ha oss som de trenger å bli gitt for disse menneskene.
  En dat ze dan også verdwaalden your weg mogen leren.
  Salme 51.

  Takk for din varme.

  Groetjes Margret

 2. Hallo
  Merci de bien vouloir délivrer mon fils Julien de cette drogue l'héroïne. Depuis bientôt 15 år il ne sait pas comment s'en sortir.

 3. Te pido señor por romel curalo de su adicción y que no nos haga más daño que cuando vuelva venga tranquilo dale sabiduría Jesús amén amén

 4. Señor te pido por todos los adictos para que rompas y destruyas ese espíritu maligno de la adicción en sus cuerpos y en sus almas Para que sean liberados de las garras del infierno y vean tu luz Padre Celestial en tí en tu nombre en nombre de tu hijo amado Jesús, en spesiell por mi hijo Víctor Nahum Glz Hdez amén Señor amén.

 5. Te pido con todo mi corazón señor por todos los adictos en especial por mi esposo ya señor ayúdame socorrerme porque estoy a pointo de no tener fuerza dios entra en su corazón haste presente en el toca su corazón manifiéstate para que el vea en ti la salvación que tanto

  ngeceistamos amén amén amén

 6. Señor te pido por todos los adictos, dales la luz para q te encuentren señor Padre mío y dejen de maltratar sus vidas protejelos, cuidalos y bendicelos pon tus benditas manos sobre ellos para q recapaciten y se encuentren de nuevo en especial te pido por Señor mío no permitas q vuelva acudir a las drogas gracias padre mío.

 7. TE PIDO SEÑOR POR TODAS LAS PERSONAS ENFERMAS DE ADICCIONES.. EN SPESIELL POR MI HERMANO HOY SE LO ACABAN DE LLEVAR EN INTERN ESPERO FORTALLEZA PARA MI FAMILIA Y SOBRE TODO PARA EL PARA QUE SALGA ZAADELANTE YFERIONIST ADELANATE EN YFERIONIST UNA DESEPCION AMOROSA DESTRUYO SU VIDA PERO GRACIAS A TI SEÑOR HOY SE ENCUENTRA EN RECUPERACION …. EN TI CONFIO PARA QUE SEA LO MEJOR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.