Leveringsbønn fra alkoholisme

1
8981
Leveringsbønn fra alkoholisme

Efeserne 5:18: Og ikke bli drukket av vin, hvor mye er; men bli fylt med Ånden;

Bak enhver lidelse er det en ånd, som Guds barn trenger vi å forstå at djevelen ikke vil stoppe på ingenting for å kjempe med frelsen vår. I dag skal vi se på frelsesbønnen fra alkoholismens ånd. Dette utfrielsesbønn vil styrke enhver troende som djevelen har bur med tillegg av alkoholisme og fyll til å bli fri. Jeg bryr meg ikke hvor lenge den ånden av alkoholisme og beruselse har vært i livet ditt mens du leste denne artikkelen i dag, den ånden forsvinner i livet ditt i Jesu Kristi navn.

Alkoholismens ånd er en ond ånd, det er ånden som ligger bak ruinen og ulykken som har rammet mange familier i dag. Mange menn kan ikke lenger ta vare på familiene sine på grunn av denne ånden, mange familier har blitt knust og knuste som et resultat av alkoholismens ånd. Mange troende som er fanget i dette nettet av fyll, kan ikke lenger oppfylle familiens ansvar. Men jeg forkynner for deg i dag: at djevelens grep som får deg til å drikke ukontrollert, skal tilintetgjøres i dag i Jesu Kristi navn. Jeg oppfordrer deg til å lese dette stykket av hele ditt hjerte og delta i denne utfrielsesbønnen med all lidenskap i din sjel, og du skal bli utfridd i dag i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Farene ved alkoholens ånd.

Hver mann du ser full på gaten er under innflytelse fra djevelen. Å drikke alkohol er ikke Guds perfekte vilje for barna hans. Det er mange farer forbundet med for mye inntak av alkohol, Bibelen forteller oss at vi ikke skal være full av alkohol, men som vil bli fylt med Den hellige ånd. Dette innebærer at når vi er fylt med alkohol, er vi fylt med en annen ånd, og ånden bak overflødig inntak av alkohol vil bare forårsake mer skade enn godt.

Jeg skal fremheve noen farer ved alkoholånden. Dette vil hjelpe oss å forstå hvorfor vi trenger å be mot disse dårlige åndene. Uansett hva du ikke vil ha i livet ditt, må du bevisst og bevisst motstå det for at det skal forsvinne fra livet ditt. La oss nå se på noen farer ved alkohol.

 1. Fattigdom: Dette er en av farene ved overdreven inntak av alkohol. Vis meg en mann som er gitt til alkohol, og jeg vil vise deg en fattig mann i ferd. Økonomien til mange familier har blitt ødelagt som et resultat av alkohol, mange mennesker etter å ha mottatt sine hardt opptjente penger, ender med å kaste bort dem i barer og ølfarger. De fleste av disse menneskene før de innser seg selv, har de kastet bort der i årevis. Hvis du drar til landsbyene våre i dag, vil du se mange tidligere vellykkede mennesker hvis liv har blitt ødelagt på grunn av alkohol. Alkoholismens ånd har ført dem fra heltenivå til nullnivå.
 2. uansvarlighet:  Ingen berusede er noen gang ansvarlig. Alkoholismens ånd kan gjøre menn og kvinner ubrukelige. Det har en måte å ødelegge ofrenes verdi på. Når alkoholismens ånd fanger en mann, ødelegger den hans personlighet, den fjerner ham fra hans verdighet og gjør hans ære til skamme.
 3. Medisinske komplikasjoner:  overdreven inntak av alkohol fører til mange medisinske farer i ofrenes liv. Som et resultat av det høye sukkerinnholdet i alkoholholdige drikker, kan det overskytende inntaket føre til sykdommer som diabetes, lavt antall sædceller, kroppssvakhet osv. Også overflødig inntak av sterk drikke som brennevin kan forårsake leverproblemer, nyreproblemer og hjerteproblemer. Alle disse komplikasjonene er en pekepinn på at overflødig inntak av alkohol ikke er bra for menneskers helse.
 4. Utidig død:  Fyllemessighet har ført mange mennesker til de tidlige gravene. Mange mennesker har blitt forgiftet av alkohol. Mange har blitt truffet av biler på grunn av fyll, mange har falt utenfor veien og døde som et resultat. Alkoholismens ånd har kostet millioner over hele verden livet, men den gode nyheten er at alle som leser denne artikkelen i dag under innflytelse av alkoholismens ånd skal leveres i Jesu Kristi navn.
 5. Ødelagte familier: Mange mennesker har mistet ekteskapets barn og familie på grunn av alkohol. Mange misforståelser i familiene i dag er et resultat av fyllenes Ånd. Når en mann alltid er full, kan han ikke kommunisere med familien sin, og når kona prøver å snakke noe med ham, begynner han å kjempe mot kvinnen. Mange kvinner har skilt seg fra mannen sin og drar med barna på grunn av alkoholismens ånd. Mange menn har forlatt familiene på grunn av alkoholismens ånd. himmelens Gud skal utfri deg i dag i Jesu Kristi navn

Hvordan bli fri fra alkoholistens ånd

Bønn er nøkkelen til å trekke ned alle djevelens høyborg i ens liv. Hvis du vil bli frigjort fra alkoholismens ånd, leverer du deg mest ved bønnens kraft. Matteus 17:20 får oss til å forstå at vår tro gjennom bønner kan flytte fjell. Bare en hjertelig angrende og lidenskapelig bønn om utfrielse kan gjøre deg fri fra alkoholismens ånd. Jeg har samlet noen kraftige utfrielsesbønner for å ødelegge alkoholisme i livet ditt. Jeg oppfordrer deg til å delta i denne befrielsens bønner med faste. når du ber dem, begynner du på en 3-dagers faste fra kl. livet for alltid i Jesu Kristi navn. Når du engasjerte disse bønnene med tro, ser jeg enhver ånd av fyll i livet ditt forsvinne for alltid i Jesu Kristi navn.

Leveringsbønner

 1. Far jeg takker for at du er den store frelseren av min sjel i Jesus Kristus navn.
 2. Far, jeg kommer til din nåde trone og jeg mottar nåde og nåde for alle mine synder i Jesus Kristus navn.
 3. Jeg beordrer hver ånd av drukkenskap fra mitt grunnlag å bli ødelagt av ild nå i Jesu Kristi navn
 4. Enhver alkoholisme fra min fars hus blir ødelagt nå i Jesu Kristi navn.
 5. Jeg skiller meg fra enhver satanisk forbindelse som fører meg til å drikke alkohol i Jesu Kristi navn
 6. Jeg skiller meg fra enhver ugudelig forening som presser meg til å drikke alkohol i Jesus Kristus navn
 7. Ved Jesu blod skyller jeg ethvert ønske om alkoholisme i Jesu Kristi navn
 8. Hver onde stemme som omslutter meg fra Helvetes grop for å drikke ukontrollert, tauser jeg den stemmen i Jesus Kristus navn
 9. Hver satanisk pil som ble skutt i livet mitt for å fordømme meg til livet til drukkenskap, returnerer jeg den pilen tilbake til avsenderen i Jesu Kristi navn
 10. Hver eneste onde deponering i livet mitt for å fordømme meg i livet til drukkenskap, skyller jeg det ut i Jesu Kristi navn
 11. Hver ond heksepakt og trollmann der min skjebne er blitt bur, løsner jeg ved ild i Jesu Kristi navn
 12. Jeg erklærer og vedtekter at flasken og II internt ble skilt ut for livet i Jesus Kristus navn
 13. Jeg erklærer og erklærer at hver væske i en grønn flaske og jeg blir skilt for livet i Jesu Kristi navn
 14. Jeg kobler meg fra enhver ond forening som får meg til å engasjere meg i alkoholisme i Jesus Kristus navn.
 15. Krefter fra min fars hus hører Herrens ord. Jeg skiller meg ut fra deg for alltid i Jesu Kristi navn
 16. Det er slutt på alkoholisme og drukkenskap i livet mitt for alltid i Jesu Kristi navn
 17. Jeg dekker meg med Jesu Kristi blod
 18. Jeg suger meg med blod fra Jesus Kristus
 19. Jeg erklærer at jeg er overgitt i dag i Jesu Kristi navn
 20. Takk Jesus Kristus.

.

 

 

 

 

 

 


1 KOMMENTAR

 1. Jeg trenger bønner i ekteskapet mitt. Mannen min kaster opp mye. Tanken på dette har presset meg til alkoholisme og ødelegger personligheten min. Nå er jeg en god sanger som skal synge for Gud. Nå dør jeg av tanker. .par forventer at du ringer.09035600647

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.