Krigførebønner mot terrorisme i verden

0
12482
Krigførebønner mot terrorisme i verden

 Efeserne 6:12, KJV: “For vi kjemper ikke mot kjøtt og blod, men mot fyrstedømmene, mot maktene, mot herskerne over denne verdens mørke, mot åndelig ondskap i høyden.”

Vi er inne i de siste dagene, og djevelen er nå mer enn noen gang desperat etter å stjele, drepe og ødelegge flere og flere liv. Jesu Kristi Kirke, troende kropp over hele verden må oppstå og motstå djevelen og alle hans demoniske agenter. Så lenge vi holder stille, vil det onde fortsette å øke i nasjonene våre, vi må brøle mot djevelen og jage ham og hans demoner ut av våre nasjoner gjennom krigføringsbønnene.

I disse sluttider er en av de viktigste måtene djevelen kjemper mot verden i dag, spesielt kirken er gjennom terrorisme. Hver dag i nyhetene hører eller ser vi drap på uskyldige mennesker, for det meste kristne av disse sataniske terroristene. Mange mennesker over hele verden har forlatt landsbyene for å flykte fra disse demoniske agenter.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Disse terroristene er u angerfulle djevler, og derfor må vi stå opp og be imot dem. De er overalt, i de arabiske landene, i Afrika og over hele Europa, Asia og Amerika. Vi må reise oss og påkalle himmelens Gud om å ødelegge alle planer og formål, vi må regne ned Guds ild for å fortære dem og gjenopprette freden i vårt land. Alle disse kan oppnås gjennom kraften i krigføringsbønner. I dag skal vi delta i krigsføringsbønner mot terrorisme i verden. For formålet med denne artikkelen vil vi fokusere på terrorisme slik den er relatert til kirken. La oss se på noen definisjoner før vi går inn i krigsførebønnene.

Hva er terrorisme og hvem er en terrorist?

Terrorisme er ulovlig bruk av vold og trusler, spesielt mot sivile, i arbeidet med politiske eller religiøse mål. En terrorist er en som ulovlig bruker vold og trusler mot sivile for politisk eller religiøst mål. I verden i dag har vi flere terrororganisasjoner, de er Al-Qaida, boko haram, ISIS osv. Disse sataniske organisasjonene er ansvarlige for drapet på utallige uskyldige liv, mange kristne over hele verden er ofre for disse terrororganisasjonene.

Det er mange videoer på nettet av terrorister som dreper uskyldige sivile, hvorav mange er kristne, noen er muslimer. Hensikten med disse videoene er å spre frykt blant folket i den nasjonen. Djevelen henter sin styrke fra andres frykt, men i dag vil alle planene begynne å mislykkes i alle nasjoner i Jesus Kristus navn. Jesu Kristi kirke må reise seg og si at nok er nok. Vi må reise oss og få slutt på volden og drapene i landet vårt. Vi må si "ikke mer" til djevelen, vi må motstå ham med makt ut av landene våre.

Er muslimer terrorister?

Det korte svaret på dette spørsmålet er nei. De fleste terrorister i verden i dag er muslimer og fra arabiske nasjoner, men det betyr ikke at islam eller islamske folk er terrorister. Mennesker som praktiserer islam som religion er fredselskende og snille mennesker. Jeg har møtt mange av dem, de har ingen toleranse for vold av noe slag. Det er millioner av muslimer i verden i dag, som aktivt snakker mot terrorisme og terrorister. De mener at denne terroristen ikke representerer det Islam står for (fred).

Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater er et av de mest fredelige stedene i verden i dag, de er islamdominerte nasjoner. Også muslimene var veldig medvirkende i fangst og henrettelse av noen terrorister og onde ledere som Osama, Saddam, Gadafi. Disse fakta viser at terrorister eller terrorisme ikke skal være knyttet til islam eller muslimer. Denne artikkelen er ikke mot muslimer eller noen religion, den er bare mot ondskap. Terrorister er villede og dårlige mennesker og så lenge Herren lever, skal alle onde planer for verdens nasjoner slå tilbake i Jesu Kristi navn.

Kraften i krigføringsbønner

Bønner er det eneste våpenet en troende har. Som kristne er ikke krigsvåpen våre kjødelige, det vil si at de ikke er fysiske våpen. Vi har ikke kniver, vi bærer ikke våpen, vi bærer ingen fysiske og farlige våpen å kjempe, men vi har ett våpen, og det er våpenet til krigsbønner. Gjør ingen feil med det, bønn er den kraftigste kraften på jorden. Med bønn kan vi flytte fjell, bringe ondskapen til slutt og ødelegge djevelens planer i vår nasjon.

Gjennom hele Skriften ser vi kraften i krigsføringsbønn på jobb, Israel som nasjon var under farao den ondes konge, fangenskapet deres fortsatte til de begynte å rope til Herren, og da de begynte å gråte, sendte Gud Moses for å utfri dem ved Tving, 2. Mosebok 23:XNUMX,

Vi ser også historien om Hiskia, kongen av Juda og den assyriske kongen, kongen av Assyria skrøt og truet med å ødelegge Juda, han gikk til og med fram til å skrive blasfemibrev mot Israels Gud, men Hiskia tok det brevet for Guds Israel og ba til ham, han kalte himmelens Gud til å oppstå og forsvare nasjonen sin, og Bibelen gjorde det klart at den natten dukket en engel opp i leiren i Assyrien og drepte over hundre tusen soldater øyeblikkelig, det er kraften i krigsførebønner . 2.Kongebok 19: 14-36.

I Apostlenes gjerninger kapittel 12 ser vi historien om Peter, Bibelen forteller oss at kongen Herodes angrep kirken arresterte James og drepte ham, da han så at du behager jødene, arresterte han Peter, men Bibelen sa at kirken ba og ærlig for ham, De ba hele natten og Herrens engel dukket opp, han reddet Peter fra fengselet og engelen stoppet ikke der, han angrep Herodes og drepte ham. Dette er kraften i krigføringsbønner

Krigsføringsbønner er bønner du ber når du vil ta kampen til fienden, dette er bønner du ber når du er lei av å bli dyttet av djevelen, dette er bønner du ber når motstanderen din er angrende. Denne terroristen er ikke angrende Djevler, derfor må vi bruke vår Guds kraft til å undertrykke dem, vi må gi dem beskjed om at vi tjener en levende Gud som også er en krigsgud vi må be mot dem, mot alle deres planer, mot alle deres strategier må vi frigjøre hevnen fra Gud for å besøke leiren deres med ulykke etter ulykke, djevelen reagerer bare på makten når de ser Guds kraft arbeide mot dem gjennom våre bønner, de vil ikke ha noe annet valg enn å forlate våre nasjoner våre byer våre samfunn og livene våre.

Vi må også be for regjeringen vår, at Gud skal utstyre dem med den nødvendige forsvarsmekanismen som vil overmanne angrepene til disse terroristene. nasjon. Vi må også be om at vårt militær skal være modig og forsvare nasjonene våre mot terrorangrep. Vi må be om deres beskyttelse og seier over all terrorist de noen gang vil komme i kontakt med.

Jeg har samlet noen kraftige krigsførebønner som vil lede oss når vi ber mot dette onde i landet vårt. Disse krigsførebønnene vil få slutt på terrorisme i nasjonen din. Jeg oppfordrer deg til å be den som enkeltperson, som gruppe, i din kirke og i bønnemøter. Du kan si, mitt land er trygt, hvorfor skulle jeg ikke be disse bønnene, så lenge dine medkristne brødre og søstre blir drept i andre land, er du ikke trygg. Jeg oppfordrer deg til å ta deg tid og be for kristne over hele verden som bor i terrornasjoner. Når vi alle ber disse bønnene i tro, skal vi se Gud gjenopprette fred for denne nasjonen i Jesus Kristus Navn.

Krigsførebønner

 1. Å Gud Stå opp og sprer alle fienderes plan mot framgangen til disse nasjonene i Jesus Kristus Navn.
 2. Far, la din mektige beskyttelseshånd hvile på kristne over hele verden i Jesus Kristus Navn
 3. Far, vi løslater killer Angels for å besøke terrorister leire over hele verden med ulykke etter ulykke i Jesu Kristi navn
 4. Jeg erklærer at hver selvmordsbomber som sendes for å bombe enhver kirke, moske eller uskyldige ofre, skal bombe seg selv i Jesu Kristi navn.
 5. Far, utsett alle hemmelige planer fra terrorister mot kirken i Jesu Kristi navn.
 6. Far tauser hver terroristgruppe som ønsker å dempe kirken i Jesus Kristus navn
 7. Far, jeg erklærer ugyldig hver satanisk agenda som er rettet mot kirken i Jesu navn
 8. Jeg setter forvirring i leiren til enhver terrorist over hele verden, de skal drepe seg selv i Jesu Kristi navn
 9. Far, forsvar alle forsvarsløse samfunn fra hendene til disse onde terroristene i Jesus Kristus navn
 10. Far, fortsett å frustrere enhetene terrorister over hele verden i Jesu Kristi navn.
 11. Min far og min Gud, jeg løslater hevn mot enhver sponsor av terrorisme i verden i dag i Jesus Kristus navn
 12. Hver sponsor av terrorisme skal aldri vite fred i Jesu Kristi navn.
 13. Akkurat som de har fått mange familier til å gråte, skal egen gråting ikke kjenne noen ende i Jesu Kristi navn.
 14. Jeg erklærer at Herrens engel vil plage dem til dagen for ødeleggelse i Jesu navn.
 15. Jeg beordrer ressursene til alle sponsorer for terrorisme i verden som skal tørkes ut nå i Jesu Kristi navn.
 16. Far, utsett for og bokfør alle regjeringspersoner som sponser terrorisme i verden i dag i Jesus Kristus navn
 17. Far, uorganiserer enhver terrororganisasjon i nasjonen vår i dag i Jesus Kristus navn.
 18. Far, løslat dine milliarder engler for å beskytte hver kristen som bor i et angrepent land i Jesus Kristus navn.
 19. Far, beskytt alle våre kristne brødre i Midt-Østen i Jesu Kristi navn.
 20. Far, jeg takker deg for at du har svart på bønnene mine i Jesus Kristus navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.