Forstå kraften i apostlenes trosbekjennelse

1
6246
Apostles Creed

Når vi vokser opp som barn, blir foreldrene våre alltid til å resitere en bønn hver morgen. De kalte det Apostles Creed. Vi har alltid resitert det etter vår hengivenhet eller noen ganger om natten før vi legger oss. Vi resiterte apostels trosbekjennelse så ofte at vi da vi var tenåringer, har mestret trosbekjennelsen ord for ord.

Foreldrene våre tilbad med den anglikanske kirken, og i den anglikanske kirken er det pålagt å beherske apostelens trosbekjennelse og andre bønner før du kan bli døpt. Mange av oss resiterte denne kraftige trosbekjennelsen uten å forstå hva den betydde og kraften bak. For de fleste av oss var det bare en resitasjon og rutinemessige bønner som vi ba hver gang i kirken.

I dag skal jeg ved Jesu Kristi nåde og lede den Hellige Ånd dele med oss ​​om å forstå kraften i apostels trosbekjennelse. I denne artikkelen skal vi lære følgende: Betydningen av apostlenes trosbekjennelse, åpenbaringen bak apostlenes trosbekjennelse, den nikenske trosbekjennelse og apostlenes trosbekjennelse. Jeg oppfordrer deg til å åpne ditt hjerte når du leser denne artikkelen i dag, Guds lys skal skinne i ditt hjerte og du skal bli velsignet av åpenbaringen du vil oppdage i denne artikkelen i dag. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 Hva er apostlenes trosbekjennelse?

Apostles Creed

Jeg tror på Gud, den allmektige Faderen,
skaperen av himmel og jord.
Jeg tror på Jesus Kristus, hans eneste Sønn, vår Herre.
Han ble unnfanget av Den hellige ånds kraft
og født av jomfru Maria.
Han led under Pontius Pilate,
ble korsfestet, døde og ble begravet.
Han gikk ned til de døde.
Den tredje dagen reiste han seg igjen.
Han steg opp til himmelen,
og sitter ved Faderens høyre hånd.
Han vil komme igjen for å dømme levende og døde.
Jeg tror på den Hellige Ånd,
den hellige katolske kirke,
de helliges nattverd,
syndenes tilgivelse,
kroppens oppstandelse,
og evig liv. Amen.

Apostlenes trosbekjennelse er en av de eldste trosbekjennelsene i Kristi legeme i dag. Denne trosbekjennelsen ble ikke skrevet av apostlene, men den er basert på kjernen i den kristne tro. Apostelenes trosbekjennelse har eksistert så langt tilbake som 140 e.Kr., og den er mye brukt av mange kirker og kirkesamfunn over hele verden til forskjellige formål.

Apostelenes trosbekjennelse er ikke bare en vanlig trosbekjennelse, kjernen i grunnlaget for den kristne tro fremheves i trosbekjennelsen. Apostelenes trosbekjennelse er full av mange åpenbaringer, forståelsen av disse åpenbaringene vil hjelpe vår åndelige forståelse av disse trosbekjennelsen. Det er en ting å resitere apostlenes trosbekjennelse som et dikt, og det er en annen ting å resitere apostlenes trosbekjennelse med dyp åndelig forståelse.

Mange troende synger bare apostlene trodde der forskjellige kirkesamfunn religiøst, uten å forstå meningen med trosbekjennelsen. Mange av dem kjenner ikke til den åndelige betydningen av apostlenes trosbekjennelse. Apostelenes trosbekjennelse ble skrevet av våre fedre, basert på den dype åpenbaringen og åndelige forståelsen de har om Gudshodet, Det er Gud Faderen, Kristus Sønnen og Gud Den Hellige Ånd. Våre fedre i troen som skrev disse trosbekjennelsen ble inspirert av Den Hellige Ånd til å skrive den. Derfor krever det en troende som er åndelig å forstå åpenbaringen bak apostlenes trosbekjennelse. La oss nå se på apostlenes trosbekjennelse.

Hva er betydningen av apostlenes trosbekjennelse?

Hva er betydningen av apostlenes trosbekjennelse? Mange av oss kjenner resitasjonene, men hva er den spirituelle betydningen av apostlenes trosbekjennelse? Jesus fikk oss til å forstå i boken til Johannes 6:63 at Guds ord er Ånd, dette betyr at hvert Guds ord må forstås åndelig for at det skal maksimeres. Hvem som helst kan resitere trosbekjennelsen, men bare de med åndelig forståelse kan formidles og virkelig velsignes av apostlenes trosbekjennelse.

Apostlenes trosbekjennelse er delt inn i tre hoveddeler, Gud Faderen, Kristus Sønnen og Den Hellige Ånd. Også er det en troserklæring, derfor må din tro være intakt for at du skal bli velsignet av disse trosbekjennelsen. La oss se på dem etter hverandre.

1. Tro på Gud Faderen:

Hebreerne 11: 6 King James Version (KJV)

Men uten tro er det umulig å behage ham; for den som kommer til Gud, må tro at det er han, og at han er en belønner for dem som søker ham.

Ditt kristne liv starter fra din tro på Gud, den allmektige, himmelen og jorden. Vår Gud er den usettede Gud som ser alle ting. Han er den usynlige og mektige Gud. Våre fedre i troen som samlet apostlenes trosbekjennelse hadde dyp åpenbaring om Gud og de hørte troen på ham. Dessverre i dag går mange mennesker i kirken og resiterer apostlenes trosbekjennelse uten å kjenne Gud eller ha et personlig forhold til ham. Bare å resitere apostlenes trosbekjennelse alene kan ikke hjelpe deg, ordene der er mektige, men du må først tro på Gud og utvikle din tro på Gud før dine bønner må besvares. Frelse er det første trinnet i å kjenne Gud. Du er ikke kvalifisert til å resitere apostlenes trosbekjennelse med mindre du virkelig tror på Gud.

2. Tro på Jesus Kristus:

Apg 16: 31 King James Version (KJV)

3Og de sa: Tro på Herren Jesus Kristus, så skal du bli frelst og huset ditt.

Å tro på Gud er det første trinnet, men å tro på Jesus Kristus er det som etablerer deg som Guds barn. Å resitere apostlenes trosbekjennelse uten å tro at Jesus Kristus er din Herre og frelser er bortkastet tid. Du spiller bare religion, og Guds kjærlighet er ikke i deg. Hvem er Jesus Kristus?

A. Jesus Kristus er Guds enbårne sønn. Han kom fra Gud, han er Gud.

B. Jesus Kristus er vår frelse. Vår tro på Jesus Kristus er det som etablerer vår rette stilling hos Gud. Vi er frelst fordi vi tror på Jesus Kristus, vår Herre. Han betalte prisen for vår frelse ved sin død på korset. Han døde for at vi kunne leve, og han ble oppreist fra de døde for vår rettferdiggjørelse. Ingen kan bli frelst utenfor Jesus Kristus.

C. Jesus Kristus gikk til helvete for oss. Kristus døde ikke bare for oss, han dro til hel i vårt sted, hver synders mål er helvete, og siden Jesus inntok synderne, dro han til helvete på våre vegne. I helvete erobret Jesus døden og graven, han erobret alle mørkets krefter og gjorde et offentlig show av dem alle, Kolosserne 2:15, Åpenbaringen 1:18. Derfor, hvis du tror på Jesus Kristus som din Herre og personlig frelser, har død og helvete ingen makt over livet ditt.

D. Jesus Kristus er levende. Jesus Kristus er i live, Han sto opp fra de døde etter tre dager og han lever for alltid, Åpenbaringen 1:18. Vi tjener ikke en død Gud, vår Gud lever og han endrer fortsatt liv og gjør underverker på daglig basis gjennom sine barn på jorden i dag, halleluyah.

3. Tro på Den Hellige Ånd.

Apg 1: 8 King James Version (KJV)

But skal dere motta kraft etter at Den hellige ånd er kommet over dere; og I skal være vitner for meg både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den ytterste delen av jorden.

Den Hellige Ånd er den tredje personen av Guds hode, Den Hellige Ånd er bæreren av Guds nærvær, den Hellige Ånd er Gud selv. Etter at Jesus Kristus steg opp til himmelen, sendte han Den Hellige Ånd til oss for å hjelpe oss med å oppfylle vårt mandat på jorden. Jesu Kristi kirke ble født av Den Hellige Ånd i Apostlenes gjerninger 2. Den Hellige Ånd er livskraften til Guds kirke universell.

I apostlenes trosbekjennelse, betyr den hellige katolske kirken der ikke den romersk-katolske kirke, den betyr ganske enkelt hele Kristi legeme, fellesskapet med de hellige over hele verden. Den Hellige Ånd er det som holder kirken aktiv og produktiv.

Derfor, hvis du resiterer apostlenes trosbekjennelse, må du stille deg selv følgende: spørsmålet, tror jeg på Den hellige ånd ?, er Guds kraft i meg? Våre grunnleggende fedre skrev ikke bare trosbekjennelsen i kjødet, de var fylt med Guds Hellige Ånd, salvingen av Guds Ånd var i arbeid i dem, det er grunnen til at trosbekjennelsen fortsatt er relevant i dag som den var der i dagene. . Du trenger Den Hellige Ånd for å forstå kraften bak apostlenes trosbekjennelse. For å vite mer om Den Hellige Ånd, KLIKK HER.

 

                     Hva med Nicene Creed?

Nicene-trosbekjennelsen er en mye senere trosbekjennelse, opprettet i Nicaea i gammel kalkun, av rådet i Nicaea i 325 e.Kr., Nicene-trosbekjennelsen ligner apostlenes trosbekjennelse, det er også en troerklæring, men den er først og fremst sentrert om døden , begravelse og oppstandelse av Jesus Kristus. Mens apostlenes trosbekjennelse oppsummerer troen fra apostlene i det første århundre, fokuserer den nikene trosbekjennelsen på Kristi død, det er grunnen til at den nikenske trosbekjennelsen vanligvis brukes i påsketider. Nedenfor er den Nicene trosbekjennelsen:

Nicene Creed

Vi tror på en Gud, den allmektige far, himmelen og jorden som lager synlige og usynlige ting.

Og i en Herre Jesus Kristus, Guds sønn, den fødte av Gud Fader, den enbårne, som er av Faderens essens.

Gud av Gud, Lys av lys, ekte Gud av ekte Gud, født og ikke skapt; av Faderens samme natur, av hvem alle ting ble til, i himmelen og på jorden, synlige og usynlige.

Hvem for oss menneskeheten og for vår frelse kom ned fra himmelen, var inkarnert, ble gjort til menneske, ble født perfekt av den hellige jomfru Maria av Den Hellige Ånd.

Av hvem han tok kropp, sjel og sinn, og alt som er i mennesket, virkelig og ikke i utseende.

Han led, ble korsfestet, ble begravet, reiste seg igjen på den tredje dagen, steg opp til himmelen med det samme legemet [og] satt ved Faderens høyre hånd.

Han skal komme med samme legeme og med Faderens herlighet, for å dømme levende og døde; av hans rike er det ingen ende.

Vi tror på Den Hellige Ånd, på det uskapte og det perfekte; Som talte gjennom loven, profeter og evangelier; Som kom ned over Jordan, forkynte gjennom apostlene og bodde i de hellige.

Vi tror også bare på en, universell, apostolisk og [hellig] kirke; i en dåp i omvendelse, til syndenes forlatelse og tilgivelse; og i de dødes oppstandelse, i sjelers og kroppers evige dom, og himmelriket og i det evige liv

 

Apostlenes trosbekjennelse

Dette er det viktigste grunnlaget du må ha i ditt liv som troende for å maksimere apostlenes trosbekjennelse. Som jeg sa tidligere, bare det å resitere trosbekjennelsen uten et forsvarlig åndelig grunnlag kan ikke hjelpe deg, hvis du ikke tror på Gud Faderen, hans Sønn Jesus Kristus og Den Hellige Ånd, kan apostlenes trosbekjennelse aldri være en velsignelse for deg . For å hjelpe deg, har jeg nøye samlet noen kraftige bønner som jeg kaller, apostlene trosbekjennelse. Denne bønnene er basert på grunnlaget for apostlenes tro. De er trofylte bekjennelsesbønner. Romerne 10:10 forteller oss at vi tror fra våre hjerter, og vers 17 i samme kapittel forteller oss at tro kommer ved å høre Guds ord. Når du deltar i disse trofylte erklæringsbønnene, vil troen din bli levende og ditt åndelige fundament bli opprettet. Selv om du ikke er født på nytt, vil disse apostlenes trosbønner koble deg tilbake til Gud og holde deg etablert i ham.

bønner

  1. Far, jeg takker deg for at du er skaper av himmel og jord.

2. kom til din nåde trone i dag, og jeg mottar synder og tilgivelse i Jesus Kristus navn

3.Jeg tror på deg min Gud som skaperen av himmelen og jorden, i Jesus Kristus navn

4. Jeg tror at du er min himmelske far og den eneste sanne Gud. i Jesus Kristus navn

5. Jeg tror at du er alfa og omega, den som skapte begynnelsen og ikke har noen slutt, i Jesus Kristus navn

6. Jeg tror at du er den urokkelige, umuselige og alltid pålitelige Gud, i Jesus Kristus navn

7.Jeg tror at du er den barmhjertige Gud, den barmhjertige Gud og den alltid tilgivende Gud.

8. Jeg tror at du er Abraham, Isaks og Jakobs Gud, de levende Gud og ikke de døde.

9. Jeg tror at du sendte din enbårne sønn Jesus Kristus for å dø for våre synder.

10. Jeg tror på Jesus Kristus som min Herre og personlig frelser.

11. Jeg tror at Jesus Kristus døde for mine synder.

12. Jeg tror han ble oppreist fra de døde for min rettferdiggjørelse

13. Jeg tror at jeg er Guds rettferdighet i Kristus Jesus, på grunn av min tro på Jesus Kristus navn

14. Jeg tror Jesus Kristus, sendte Den Hellige Ånd for å hjelpe meg i min kristne vandring.

15. Jeg tror den Hellige Ånd er Guds Ånd

16. Jeg tror den Hellige Ånd er min hjelper i livet

17. Jeg tror den Hellige Ånd er læreren min og forsvareren min

18. Jeg tror på The Church Of God Universal

19. Jeg tror at Guds kirke er sannhetens søyle

20. Jeg tror at Jesus Kristus er Kirkens leder.

 

 

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.