Leveringsbønner for førstefødte sønner

7
26057

Exodus 13: 2 Hellig meg alle førstefødte, alt som åpner livmoren blant Israels barn, både mennesker og dyr; det er mitt.

Hver førstefødte sønn er ordinert til å være et flott verktøy i Guds hender. I Åndens rike tilhører den første alltid Gud. Gud helliggjør alltid den første, for å gi rom for at andre kan bli velsignet. Hvert førstefødte barn er ordinert til storhet, førstefødte barn er merket av Gud for å føre søsken dit til det lover land. Men akkurat som Gud har en flott plan for førstefødte sønner, er også djevelen etter dette skjebnen. I dag skal vi delta i frelsebønner for førstefødte sønner. Denne artikkelen kommer til å fokusere først og fremst på det første mannlige barnet i familien.

Djevelen vil alltid komme etter det Gud er interessert i, dette er grunnen til at livet til mange førstefødte sønner er i en forferdelig form.
Djevelen er ute etter å ødelegge skjebnene til det førstefødte barnet. Han vet at hvis han kan erobre hodet, kan han erobre resten. Hvert førstefødte barn må være voldelig i ånden, hvis du som førstefødt barn må gjøre det i livet, må du være koblet til Gud og motstå djevelen voldsomt. Når du leser denne artikkelen i dag, vil Gud åpne øynene dine for å se årsakene bak alle utfordringene dine, og du skal overvinne dem alle i Jesus Kristus navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Åndelig angrep på førstefødte sønner

Exodus 4:22 Og du skal si til Farao: Så sier Herren: Israel er min sønn, min førstefødte: 4. Mosebok 23:XNUMX Og jeg sier til dig: La min sønn gå, så han kan tjene meg. for å la ham gå, se, jeg vil drepe din sønn, din førstefødte.

Portene til helvete, har en spesiell agenda for alle førstefødte sønner. Djevelen jobber natt og dag for å se at ingen førstefødte barn lykkes. Jeg vil at du skal observere med meg. Har du lurt på hvorfor mange førstefødte barn ikke lykkes i livet? mange av dem sliter med å få endene til å møtes, arbeidet fungerer som elefanter, men fôret som maur. Dette er arbeidet til mørkets krefter. Disse demoniske kreftene angriper det førstefødte barnet og sikrer at han aldri klarer det i livet. Vi kommer til å se på noen bibelske eksempler på førstefødte barn som ble angrepet av satan.

1. Kain: Kain var den første av foreldrene sine Adam og Eva, han hadde en yngre bror som het Abel. Vi kjenner alle historien om Kain og hvordan han endte opp. Kain drepte sin bror av misunnelse, og han ble forbannet og forviset for alltid, 4.Mosebok 9: 16-4. Men før da kalte Gud Kain når han var sint på at hans offer ikke ble akseptert og advarte ham om at djevelen er rundt hjørnet for å snappe ham bort, at han må motstå djevelen, men han hørte ikke, 6.Mosebok 7: XNUMX-XNUMX . Kain savnet det på grunn av sinne og misunnelse, han lot djevelen berøve ham fødselen sin rett. Mange førstefødte sønner er som Kain i dag, de er ikke åndelig følsomme over å vite at djevelen er etter dem. Selv når de blir advart av Guds menn om å være åndelige og bønner, tar de det for gitt og til slutt angrer det.

2. Ruben: Reuben er Jakobs første sønn, den som skulle lede Isreals stammer. Men han mistet den på grunn av utroskapens synd. Dette er virkelig et angrep på hans liv av djevelen. Ruben var ikke åndelig følsom, derfor tillot han en liten glede å gni ham fra fødselsretten. Les hva faren fortalte ham:
49 Mosebok 3: 49 Ruben, du er min førstefødte, min makt og begynnelsen på min styrke, verdighetens herlighet og maktens herlighet: 4: XNUMX Ustabil som vann, du skal ikke utmerke deg; fordi du gikk opp til din fars seng; så gjorde du det urent: han gikk opp til sofaen min.

Du ser det? Ruben mistet sin plass fordi han falt for djevelens felle. Djevelen kunne ha fristet hvilken som helst av de 12 sønnene til Jakob, men han valgte Ruben, den første sønnen. Dette er en tydelig indikasjon på at djevelen har spesiell interesse for førstefødte sønner, og hans primære mål er at de skal miste der i skjebnen.

3. Esau: Allerede før esau ble født, har Gud allerede avvist esau og valgt Jakob. Mange mennesker lurer kanskje på, hvorfor vil Gud avvise et barn allerede før barnet blir født? svaret er enkelt, Gud kjenner allerede livet til det barnet, han i sin suverenitet kjenner allerede alle valgene som esau vil ta i hans livstid, det er derfor han valgte Jakob. For å bekrefte dette, ser vi at da begge ble voksne, Esau ikke verdsatte åndelige ting, ble hans rett som førstefødt gitt ham av Gud, men han solgte den for mat, han verdsatte magen mer enn sin skjebne, det vil si hvorfor han mistet det. Gud så sin fremtid og alle valgene han vil velge, det er grunnen til at Jakob ble valgt.

Mange førstefødte sønner er som esau i dag,. djevelen har blindet øynene for de tingene som betyr noe for deres skjebne i livet. De verdsetter ikke Guds ting, og de tingene som angår skjebnen, det er grunnen til at de fleste av dem som esau mister sin plass. Du skal ikke miste din plass i Jesus Kristus navn.

Det er mange andre eksempler i Bibelen på førstefødte sønner, som mistet stedet på grunn av angrepet på deres skjebner fra helvetes grop. De få jeg nettopp har nevnt, er bare å åpne øynene for det faktum at hvis du er en førstefødt sønn i familien din, må du være veldig bønnfull og full av voldelig tro. Hvert førstefødte barn tilhører Herren, det er derfor djevelen personlig følger skjebnen til Guds førstefødte barn. Jesus kom til jorden som Guds førstefødte sønn, etter at han ble åpenbart for verden, fristet djevelen ham i ørkenen. Hva var formålet med fristelsen? Det er for Kristus å miste sin plass, ære til Gud Jesus Kristus overvant djevelen. Jeg ser hver førstefødte sønn som leser dette, overvinne djevelen i Jesu Kristi navn.

Hvordan bli levert som førstefødt sønn

Vi kommer til å se på fem trinn å ta for å bli frelst fra mørket som et førstefødt barn.

1. Bli født igjen:

John 3: 3 Jesus svarte og sa til ham: Sannelig, sannelig, jeg sier deg: Hvis ingen blir født på ny, kan han ikke se Guds rike.

Å bli født på nytt er det første skrittet for å overvinne djevelen som en førstefødt sønn. Når du blir født på nytt, er du født av Gud, og når du er født av Gud, er du en overkomer og har overkom verden. 1. Johannes 5: 4. Du kan ikke være et Guds barn og fortsatt være et offer for djevelen, mens du da du oppfattet Jesus Kristus som din Herre og frelser, fikk du autoritet over alle djevler. For å mestre denne autoriteten, må du se i Guds manual, som er Bibelen. Dette tar oss til nummer to.

2. Studer Ordet:

2. Timoteus 2:15 Studer for å vise deg godkjent for Gud, en arbeider som ikke trenger å skamme seg, ved å dele sannhetens ord med rette.

Hvert Guds barn må være en student av Guds ord. Den eneste maten til din åndsmann er Guds ord. Hvis du ikke studerer Guds ord daglig, kan du aldri vokse til åndelig marturity. Og det krever åndelig modenhet å overvinne djevelen. Guds ord er som et speil, det viser deg bildet av hvem du er i Kristus. Guds ord åpner øynene dine for å se alt det Gud har gitt oss i hans ord, også Guds ord viser oss også hvordan vi kan beseire djevelen og fortsette å beseire og ødelegge ham. Hvis du må lykkes som en førstefødt sønn, må du være en student av ordet, og du må også sette Guds ord i verk.

3. Vær Aman Of Faith:

Matteus 17:20 Og Jesus sa til dem: På grunn av deres vantro; for sannelig sier jeg eder: Hvis I har tro som et sennepsfrø, skal dere si til dette fjellet: Gå bort dit sted! og den skal fjerne; og ingenting skal være umulig for deg.

For å overvinne djevelen, må du være en troens mann. Tro er den eneste styrken som kan bevege fjell. Når du er en troens mann, kan ingen djevel felle deg i livet. Tro er kraften som vi engasjerer for å endre nivået. Som et førstefødt barn, må du engasjere en voldelig og krevende tro, hvis du må se storhet i livet ditt.

4. Vær forpliktet til Gud:

Jeremiah 29:13 XNUMX Og du skal søke meg og finne meg når du søker etter meg av hele ditt hjerte.

Som en førstefødt sønn må du være forpliktet til Gud. Tjen Gud fullstendig og fullstendig, legg ikke ett bein i kirken og et annet ben i verden. Hold fast ved Gud, så vil han kjempe kampene dine for deg. Mange kristne hevder at de søker Gud, men der er hjerter langt fra Gud, vår Gud ser hjertet, hvis hjertet ditt er langt fra ham, vil han være langt fra deg. Du må forfølge etter Gud, søke å kjenne ham personlig, utvikle et personlig forhold til Jesus Kristus. Du kan ikke være koblet til Gud og forbli et offer for djevelen.

Jeg oppfordrer deg til å være en aktiv kristen, delta i en frivillig gruppe i din lokale kirke og legge inn alt du kan når du tjener Gud der. Gå heller ikke glipp av gudstjenester, jo mer du hører Guds ord, jo nærmere du kommer ham.

5. Vær bønn:

Matteus 18:18 Sannelig, jeg sier eder: Alt det dere binder på jorden, skal være bundet i himmelen; og alt det dere mister på jorden, blir løst i himmelen.

En bønn mindre, Christian er en maktesløs kristen. Hver gang vi ber, aktiverer vi kraften fra Gud i oss og setter den i gang. Hvis du vil se makt i livet ditt som kristen, må du være en bønnekriger. Du må mestre handlingen om utfrielsesbønner. Jeg har nøye valgt noen kraftige frelsesbønner for deg som en førstefødt sønn. Disse bønnene i en troendes hånd er som et atomvåpen i en terrorists hånd, alle er i fare. Men i dette tilfellet er det bare djevelen og hans demoner som er i fare.

Når du engasjerer deg i denne frelsesbønnen med hele ditt hjerte i dag, ser jeg djevelens beleiring over din skjebne ødelagt nå i Jesu Kristi navn. Som en førstefødt sønn må du reise deg og fortelle djevelen nok er nok, Jeg kan ikke fortsette å lide av denne plagen, jeg må endre nivåer, komme meg ut av livet og skjebnen min og så videre. Du må angripe djevelen fra alle vinkler til du slipper fri fra sjaklene hans. I dag er virkelig din frelsesdag i Jesus Kristus navn.

Leveringsbønner

1. Jeg befri meg fra enhver drøm trakassering, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

2. Jeg frir meg fra hver eneste vanære fra familien, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

3. Jeg befri meg fra alle forfedres forbannelser, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

4. Jeg frir meg fra enhver sinnssplittelse, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

5. Jeg befri meg fra enhver dyreånd, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

6. Jeg befri meg fra dominansen av marine makter, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

7. Jeg befri meg fra hyklerånden, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

8. Jeg befri meg fra vagabondånden, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

9. Jeg frir meg fra ikke oppnådd, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

10. Jeg frir meg fra hver eneste grunnleggende sterkmann, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

11. Jeg befri meg fra ånden til død og helvete, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

12. Jeg frir meg fra hvert trolldomsbur, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

13. Jeg befri meg fra blodforurensning, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

14. Jeg frir meg fra urenhetens ånd, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

15. Jeg frir meg fra hvert avkom av maktesløshet, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

16. Jeg befri meg fra enhver form for stagnasjon, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

17. Jeg frir meg fra skam, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

18. Jeg befri meg fra fiasko i utkanten av mitt mirakel, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

19. Jeg frir meg fra åndelig blindhet, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

20. Jeg befri meg fra åndelig døvhet, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

21. Jeg frir meg fra dårlig avslutning, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

22. Jeg befri meg fra forbannelser og staver fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

23. Jeg frir meg fra kjente ånder, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

24. Jeg befri meg fra onde mønstre, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

25. Jeg frir meg fra marine pakter, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

26. Jeg frir meg fra hver ond hengelås, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

27. Jeg frir meg fra alle demoniske angrep, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

28. Jeg frir meg fra de dødes ånd, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

29. Jeg befri meg fra hver vagabond-livsstil, fra grunnlaget for mitt liv, i Jesu navn.

30. Jeg frir meg fra utidig død, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

31. Jeg frir meg fra mental ustabilitet fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

32. Jeg frir meg fra hver pil av frustrasjon, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

33. Jeg befri meg fra sykdommer og sykdommer, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

34. Jeg befri meg fra foreldres forbannelser, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

35. Jeg befri meg fra voldelig død, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

36. Jeg befri meg fra enhver unormal oppførsel, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

37. Jeg befri meg fra ukontrollerbart sinne, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

38. Jeg frir meg fra sataniske rare stemmer, fra mitt livs grunnlag, i Jesu navn.

39. Jeg kuttet meg fra enhver stammeånd og forbannelse, i Jesu navn.

40. Jeg kuttet meg fra enhver territoriell ånd og forbannelse, i Jesu navn.

Far, jeg takker deg for min totale befrielse i Jesus navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

7 KOMMENTARER

  1. vær så snill, jeg trenger dine bønner om at Gud skal frelse meg fra onani og røyking av ugras

  2. Velsignet morgen, jeg kom nettopp over dette nettstedet i går, og jeg leste og skrev ut noen bønnepunkter, jeg ble virkelig hjulpet åndelig. Amen

  3. me ni mzaliwa wakwanza maisha yagu ilinibadilikia tu mara moja nilikua na vitu mingi sana za thamana nikapoteza kazi sai naomba usaidizi kwa mama yagu leo ​​nimeani akuna kitu aiwezekani kwa mungu adi nilanga kawanangi kwanu manga kawanangi mazangi kawanangi mazangi kawanangi alangangi mazangi kwanu mazangi kwanu mazangi kwa naza kwi naza kwi naza kwi naza ki nangu kai nangu kai nangu kai mizu kai nanangu kai mizu sana zaidi ya maali nilikua niko nairobi

  4. Alltid trofaste far, jeg takker deg for at du bringer gjennom disse bønnene, det kan bare være deg Gud... Jeg tror du har store planer for livet mitt og fikk meg til å komme gjennom disse bønnene... Takk abba far for jeg vet allerede at du har besvart bønnene mine AMEN……

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.