Hvordan vet jeg når bønnen min blir besvart?

2
3152

Vi serverer en bønn som svarer Gud, en Gud som ikke lagrer bønner, men han svarer dem. Mange troende i dag vet bare hvordan de skal be, men vet ikke når svarene blir gitt. Bønn er en toveiskommunikasjon mellom Gud og menneske, når du ber til Herren, og du ikke mottar svar fra Gud, dine bønner er ikke fullstendige. Bønn er ikke en religiøs øvelse, det er snarere en bevisst kommunikasjon mellom menneske og Gud. Når vi ber, vi snakker med Gud om våre personlige behov eller andres behov, må vi også forvente å motta svar fra ham.

I Apostlenes gjerninger 12: 5-12 så vi et eksempel på at troende ba i Marias hus for å redde Peter fra fengselet, men da svaret på bønnene kom, visste de det aldri, selv når de fikk beskjed om det av Rhoda, de trodde ikke på det. Dette er den viktigste utfordringen for mange troende i Kristi legeme i dag. Mange vet ikke at bønnene blir besvart. I dag skal vi se på dette emnet, hvordan vet jeg når bønnen min blir besvart? Vi skal undersøke 10 måter å vite når bønnene dine blir besvart. Disse 10 måtene er å veilede oss mens vi ber, de skal ikke brukes som lover eller formler, og de er ikke ordnet i noen bestemt rekkefølge. De er bare der for å vise oss hva som virkelig er viktig når vi bygger bønnelivet vårt. Jeg ber om at når du går gjennom disse 10 måtene, vil bønnelivet ditt være mer effektivt, og du skal begynne å se og motta svar på bønnene dine i Jesus Kristus navn.

10 måter å vite at din bønn blir besvart på

1.Når du er et Guds barn:

Lukas 11:11 Hvis en sønn ber brød av noen av dere som er far, vil han gi ham en stein? eller hvis han spør en fisk, vil han da gi ham en slange? 11:12 Eller hvis han spør et egg, vil han da tilby ham en skorpion? 11:13 Hvis I da er onde, vet hvordan du skal gi gode gaver til dine barn: hvor mye mer skal din himmelske Fader gi Den Hellige Ånd til dem som ber ham?

Ethvert født på ny av Gud har rett til svar på bønnene sine. Gud vil aldri motstå noe bra fra sine barn. Da Jesus lå ved Lasarus grav, ba han på denne måten 'Far, jeg vet at du alltid hører meg', Johannes 11:42. Hvis du er et Guds barn, har du garantert tilgang til Gud, og hver gang du ber, vil Gud alltid høre deg og svare på bønnene dine.

2.Når du ber i Jesu Kristi navn:

John 16:23 Og på den dagen skal I ikke spørre mig noe. Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Hva dere enn ber om Faderen i mitt navn, han vil gi det dere. 16:24 Hittil har dere ikke bedt om noe i mitt navn; be, så skal dere motta, så din glede kan bli full.

Navnet på Jesus Kristus er enveisbillett til besvarte bønner. Hver bønn må be i Jesu Kristi navn. Navnet på Jesus Kristus er navnet over alle andre navn, og ved omtale av navnet på Jesus Kristus må hvert kne på jorden og utover bøye seg. Hver montering flyttes og kastes i sjøen ved å nevne Jesus Kristus. Hver gang du ber, ta opp spørsmålene som bekymrer deg i Jesus Kristus navn, når du kan være trygg på at bønnene dine skal besvares.

3.Når du ber med høsttakkefest:

Filipperne 4: 6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud.

Våre bønner må starte og slutte med høsttakkefest. Thanksgiving setter pris på Gud for hvem han er, hva han kan gjøre og hva han har gjort. Hver gang vi takker Herren i bønner, forplikter vi ham til å svare oss ved å gi oss hjertene våre ønsker. Boken i 1. Tessaloniker 5:18 forteller oss at vi i alt skal takke Herren, fordi takksigelse er Guds vilje for oss. 1 Johannes 5:14 forteller oss at når vi ber i henhold til hans vilje, hører han oss, og fordi han hører oss, er svarene våre garantert. Gud vil alltid svare på en bønn som kommer fra takkefestens hjerte.

4. Når bønnene dine støttes av ordet:

Jesaja 41:21 Gjør din sak, sier Herren; fremfør dine sterke grunner, sier kongen av Jakob.

En bønn uten Wod er en tom tale. De Guds ord er det som gir kraft til bønnen din. For at bønnene dine skal være effektive, må den støttes av relevante skrifter. Bønnealteret, er som et rettssal, Gud er dommeren, du er advokaten og presenterer saken din for dommeren. Din sak er din bønn. Enhver god advokat må overbevise dommeren ved å sitere relevante lover i boken for å støtte sine påstander. Uten fakta vil påstandene dine være grunnløse. Ingen dommer vil lytte til påstander som ikke er støttet av bevis. Det er akkurat slik bønn er, for at Gud skal svare på bønnene dine, må du støtte bønnene dine med relevante skrifter. Disse skriftene er bevisene dine, det er fakta som vil øke gyldigheten av bønnene dine. Før du går til Gud i bønner om spørsmål i livet ditt, må du først søke i Skriften, søke i bibelvers som vil hjelpe deg med å validere dine forespørsler foran Gud. Hvis du for eksempel ber til Gud om livmorens frukt, husk ham på 23. Mosebok 25: 26-XNUMX, i det skriften de sier fra Gud, skal ingen som tjener Gud være ufruktbar. Når Guds ord støtter bønnene dine, er svarene dine garantert.

5. Når du føler fred i hjertet:

Filipperne 4: 6 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud. 4: 7 Og Guds fred, som overgår all forståelse, skal holde deres hjerter og sinn gjennom Kristus Jesus.

Når vi opplever fred i hjertet vårt om et spørsmål vi ber om, er det en tydelig indikasjon på at Gud har svart på bønnene våre. Guds fred i våre hjerter er Den Hellige Ånd som forteller oss at våre bønner er blitt besvart.

6.Når du ber i tro:

James 1: 6 Men la ham spørre i tro, ingen ting vakler. For den som vakler er som en bølge av havet drevet med vinden og kastet. 1: 7 For ikke la den mannen tro at han skal motta noe av Herren.

Ingen kan få noe fra Gud i bønner uten tro. Hebreerne 11: 6. Bønner er en troøvelse, og Gud opererer bare i troens rike. Bønner er en troøvelse, og Gud opererer bare i troens rike. Hvis du bare ber uten å tro på Gud, vil du aldri motta svar på bønnene dine. For at Gud skal gripe inn i livet ditt, må du først tro på Gud, og også på hans ord. En troløs bønn er en død bønn.

7. Når vi ber med frimodighet:

Hebreerne 4:16 La oss derfor komme frimodig til nådens trone, så vi kan få nåde og finne nåde til å hjelpe i nødens behov.

Vi er Guds barn, vi er ikke slaver av Gud. Dfferenten mellom barn og slaver er frykt og fart. Barn er alltid dristige mens slaver alltid er redde. Hvert barn er frimodig til å motta fra sin far, fordi han har en arv i faren. Men en slave har ingen arv. Vi må nærme oss bedealteret med frimodighet for å motta det vi ønsker.

8. Når vi ber av hele vårt hjerte.

Jeremiah 29:13 XNUMX Og du skal søke meg og finne meg når du søker etter meg av hele ditt hjerte.

Hver bønn som kommer fra hjertet, må alltid få oppmerksomhet fra Gud. Dette fordi troen kommer fra hjertet, og når du søker Gud i bønner av hele ditt hjerte, er du nødt til å motta svar. Et godt eksempel er tilfelle av Hannah i Bibelen, 1Samuel 1:13, Hannah ba til Gud i hjertet hennes, og leppene hennes var ikke i bevegelse. Det var en hjerte til hjerte kommunikasjon, og hun mottok uttrykkelige svar på bønnene sine. Derfor, når vi søker Gud i bønner med vårt hjerte, bør vi være sikre på at våre bønner skal besvares.

9. Når vi er i ånden:

Åpenbaringen 1:10 Jeg var i Ånden på Herrens dag og hørte bak meg en stor røst som av en trompet,

Å være i ånden er et hovedkrav for å få svar på bønnene våre. Å være i ånden betyr å være åndelig følsom. Det betyr at din ånd er våken og innstilt på hyppigheten av himmelen. Den viktigste måten å holde vår åndsmann aktiv er gjennom faste og bønner. Bare de som er i Ånden, kan høre Guds stemme. Gud er en Ånd, og med mindre vi vet hvordan vi kan innstille oss på åndens rike gjennom bønner, kan vi ikke glede oss over svar på bønnene våre. Så når du ber, vær alltid i ånden, vær åndelig følsom, pass på svarene dine, så skal du se dem.

10. Når vi stoler på Guds trofasthet:

Numbers 23:19 Gud er ikke en mann for å lyve; heller ikke menneskesønnen at han skal omvende seg. Har han sagt, og skal han ikke gjøre det? eller har han talt, og skal han ikke gjøre det godt?

Vår Gud er en trofast Gud, han vil alltid høre oss når vi påkaller ham i bønner. Gud kan ikke lyve, når han sier at han vil svare oss når vi ringer, så vil han helt sikkert gjøre det. Å vite at Gud alltid er trofast, bør øke vår tro på bønner og også få oss til å forvente og få svar på bønnene våre. Hver gang vår tro er koblet til Guds trofasthet, er svarene våre på bønner sikre.

konklusjonen

Disse 10 måtene er sikre måter å vite at bønnene dine er blitt besvart på. Akkurat som jeg sa tidligere, trenger du ikke følge alle disse tegnene religiøst eller som en lov for å se svar på bønnene dine, bare stole på og være avhengig av hellige Ånd for å veilede deg i bønnelivet ditt. Når Guds Ånd leder dine bønner, vil du naturlig oppfylle alle disse 10 trinnene uten kamp. Jeg ber for deg i dag, ingen av bønnene dine vil bli besvart igjen i Jesu Kristi navn. Du er velsignet.

annonser

2 KOMMENTARER

  1. Ja, jeg trenger bønner for delivernce for meg og min familie, vi har et sterkt tak, og i dag føler jeg at det er et gjennombrudd fordi tro at herren har gitt oss fra at trellene til djevlene hender i Jesus navn Amen takk Jesus

  2. Far herre jeg takker for at jeg snakket livet til meg. Åpne min åndelige forståelse for at jeg ikke kan gå tapt i bønnens sted i Jesu navn. Takk pastor, kan den gode herre fortsette å kaste sin friske ild på deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her