Krigsførebønner for å se profetier oppfylt

5
24724

1 Timoteus 1:18 Denne beskyldningen gir jeg deg, sønn Timoteus, i følge de profetiene som gikk foran deg, for at du ved dem skulle føre en god krigføring;

Guds ord er profetisk. Når man mottar og tror på Guds ord, har ordet makten til å gjennomføre det det står i den troendes liv. Guds ord er Ånd, Johannes 6:63, Guds Ånd er det som gir liv til hvert Guds ord i Skriftene. Guds ord varer evig, himmel og jord skal gå, men hans ord vil alltid forbli. I dag skal vi delta i krigsførebønner for å se at profetiene blir oppfylt.

Denne artikkelen vil åpne øynene dine for ditt eget åndelige ansvar når du ser profetier oppfylt. Mange troende mottar profetier fra enten en profet eller en Guds mann, etter å ha mottatt profetien, om spørsmål der, søvn, uten å gjøre noe med det. De tror at siden det var fra Gud, vil det automatisk skje i livene der. De fleste ganger når det skjer, blir de forvirrede og frustrerte. I dag, mens vi leser denne artikkelen, skal vi lære hvordan vi kan engasjere vår tro gjennom krigsbønner for å se profetier oppfylt i livene våre.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hva er profetier?

Profetier i denne sammenhengen er erklæringen av Guds ord i livet til et individ eller en gruppe. Hver gyldig profetisk erklæring må være forankret i Guds ord. Dette betyr ganske enkelt at Guds ord er målestokken for å måle gyldigheten av enhver profeti eller profetisk ord. Profetier blir vanligvis erklært av Guds menn enten på en kirkesamling eller under personlig tjeneste.

Disse Guds menn snakker frimodig når den Hellige Ånd gir dem ytring. Man kan også motta et profetisk ord fra Skriften for å studere personlig. Det kalles Rhema, når Gud snakker til deg gjennom sitt ord. Et godt eksempel på profetier på jobben er historien om Hannah i 1. Samuel 1:17, Eli profetier til Hannah som sa 'Gå i fred, og Isreals Gud vil gi deg din begjæring.

Profetier er troserklæringer, forankret i Guds ord, angående dine situasjoner. Hver ordbasert profeti må løfte hørernes ånd, Gud vil ikke profetere sine barn til ødeleggelse og fordømmelse, ikke i den nye pakt. La oss nå se på to typer profetier.

To typer profetier.

1. Forhåndsfortelling: Dette er en type profetier der man snakker om fremtiden før den skjer. Denne nåden blir kun gitt til dem som Gud har kalt inn til en profet eller profetes kontor. Gud avslører sine fremtidsplaner for sine profeter gjennom drømmer, visjoner og transe. Gud viser også sine profeter ting som vil skje i en fjern fremtid, angående en nasjon eller et individ. Eksempler på profeter i Bibelen er: Jesaja, Jeremia, Esekiel, Daniel, Elias, Elisa og Agabus.

Disse mennene profeterte menn om fremtiden, lenge før det skjedde. For eksempel profeterte profeten Jesaja om Jesus, Jesaja 9: 6, Jesaja 53: 5, Jesaja 11:10, Daniel profeterte om meder og persisk styre, den gresk-romerske regelen og til og med Alexander den store, Daniel 7, Agabus profeterte om arrestasjon av Paulus i Jerusalem før det skjedde, Apostlenes gjerninger 21: 10-11.
Profetien om å fortelle fremtiden er en nåde som bare gis til kalte profeter.

2. Første fortelling:
Matteus 17:20 Og Jesus sa til dem: På grunn av deres vantro; for sannelig sier jeg eder: Hvis I har tro som et sennepsfrø, skal dere si til dette fjellet: Flytt dit sted derfra; og den skal fjerne; og ingenting skal være umulig for deg.

Dette er en slags profeti som innebærer en dristig erklæring om Guds ord om din situasjon. mens forhåndsfortelling bare er begrenset til profeter, kan hver troende operere etter nåde med å fortelle. Forhåndsfortelling er en funksjon av visjoner mens fortelling er en funksjon av trosånden, 2. Korinter 4:13. Guds ord som du tror og snakker inn i livet ditt har kapasitet til å produsere i henhold til din tro. Hver gang en Guds mann forkynner ord om profetier i livet ditt, praktiserer de den forrige profetiske typen, også når du erklærer troens ord i løpet av livet ditt, praktiserer du denne typen profetier i livet ditt.

Hvorfor må jeg be om å se profetier oppfylt 

Ja, du må be for å få profetier oppfylt. Hebreerne 11: 6 forteller oss at uten tro er det umulig å behage Gud. Dette betyr at det krever tro for oss å trekke fra Gud og maksimere ordet fra Gud. Når et profetisk ord frigis fra Gud eller hans ord, er dette ordet allerede avgjort i himmelen, i åndens rike. For at du skal se at det skjedde i livet ditt, må du engasjere din tro gjennom krigsbønner. Det er mange krefter i livet som vil kjempe mot arven din i Kristus, det er grunnen til at du må kjempe, du må engasjere deg i troens kamp for å få din besittelse. La oss se på noen eksempler i Bibelen:

Jeg. 2. Mosebok 24:XNUMX: Gud sa til Isreals barn at han har gitt dem landene til alle de omliggende hedenske nasjonene som arv, men han fortsatte likevel for å oppmuntre dem til å kjempe med disse nasjonene i kamp (krigføring) for å eie deres land. Det er en ting å motta en ting, det er en annen ting å posese den. Posisjon involverer krigføring.

ii. 1. Timoteus 1:18: Apostelen Paulus i dette skriftstedet oppmuntret sønnen hans, Timoteus, til å føre åndelig krigføring for å se de profetiske ordene som ble sagt om ham. Paulus forsto at profetier ikke blir oppfylt i livene til åndelig late kristne. Hvis du vil se at Guds ord fungerer for deg, må du ordne det ved tro.

iii. 15. Mosebok 14: 15-XNUMX: Gud profeterte til Abraham at hans ætt skulle være i fangenskap i 400 år, hvoretter Gud vil frelse dem fra fangenskap. Nå, den profetien skjedde mange hundre år senere. Isreal ble fangene i Egypt i 400 år, men på dette tidspunktet var det ingen som gjorde noe for å få profetien til å passere, så fangenskapet fortsatte til 30 år senere, da isrealittene begynte å rope til Herren om frihet og Gud sendte moses. De ekstra 30 årene var fordi ingen tok åndelig ansvar for å bringe Guds ord til å passere.

iv. Daniel 9: 2-27: Daniel oppdaget gjennom profeten Jeremias bok at de skulle være i fangenskap i Babylon i bare 70 år, men de 70 årene har gått og de er fortsatt i fangenskap, ingenting har skjedd. Daniel gikk på knærne for å begynne å be om frihet for nasjonen sin, og Gud besøkte ham.

v. Lukas 24:49: Jesus Kristus lovet disiplene sine at de ville bli bedrevet med Den Hellige Ånds kraft, men at de skulle bo i Jerusalem til makten kommer fra himmelen. De disiplene fikk ikke bare løftet fra Jesus og gikk for å leke eller fiske i Jerusalem, bibelen sa at de sammen ba og ventet på Herren for å oppfylle hans ord. Guds ord skjedde. Apg. 2: 1-3.

Alle disse tilfellene peker på sannheten, profetier oppfyller ikke seg selv, du deltar bare i trosfylte krigsføringsbønner for å se profetiene oppfylt. Du må reise deg og ha alt som Gud har gjort tilgjengelig for deg i Kristus Jesus.

Dette er veldig viktig fordi det er mange demoniske motsetninger i livet. Hvis du går i dvale etter å ha mottatt det profetiske ordet fra Gud, vil djevelen alltid komme og sår teer som vil drepe frøet til det profetiske ordet i livet ditt. For å se profetier om livet ditt oppfylt, må du føre krig, du må kjempe mot den gode troens kamp, ​​du må delta i åndelige krigsførebønner for å ødelegge alle motstridende krefter som vil forsøke å stå mellom deg og Guds profeti om ditt liv.

3 typer bønner

For at vi skal vite den rette typen bønner vi skal be, la oss raskt undersøke tre typer bønner. Jeg har skrevet en mer omfattende artikkel om typer bønner du kan lese den her.. Men med tanke på dagens tema, la oss undersøke disse tre:

1. Bønn: Dette er en på én bønn mellom deg og Gud. bønn er at du bringer dine personlige behov til Herren i bønn. Denne bønnene fokuserer på dine personlige problemer.

2. Forbønn: Dette ber for et individ eller en gruppe mennesker. Forbønn er en veldig kraftig form for bønner, den er kraftig på grunn av dens uselviske natur. Når du forplikter deg til å be for andre, sørger Gud selv for dine behov.

3. Konfrontasjonsbønner Dette er en aggressiv type bønner. Dette er den typen bønner du ber når du konfronterer fjellene dine. Konfrontasjonsbønner er krigsbønner, og derfor er de de mest passende bønnene å be når du vil se profetier oppfylt i livet ditt. Når et profetisk ord blir gitt ut i din retning, bør du delta i konfrontasjonsbønner for å inngi det som Gud har sagt om ditt liv og skjebne. Når du deltar i denne typen krigsbønner, ødelegger du enhver motstander som prøver å stoppe oppfyllelsen av Guds ord i livet ditt.

Jeg har nøye valgt noen kraftige krigsbønner for å se profetier oppfylt i livet ditt. Disse bønnene er konfronterende bønner, da de vil konfrontere kreftene som konfronterer deg. engasjer dem med tro i dag, og hvert profetisk ord som blir sagt i livet ditt skal skje i Jesus Kristus navn.

Krigsførebønner

1. Far, jeg takker deg for godhet i mitt liv i Jesus Kristus navn

2. Å barmhjertighetens Herre, vær barmhjertig mot meg og rens meg fra all urettferdighet i Jesus Kristus navn

3. Jeg besitter alle profetiske ord som er uttalt over livet mitt nå i Jesus Kristus navn

4. Intet Guds ord som er talt over livet mitt, skal falle til grunn igjen i Jesus Kristus navn

5. Jeg motstår enhver styrke som motstår Guds ord i mitt liv nå i Jesus Kristus navn

6. Jeg ødelegger alle demoniske tever som kjemper mot det profetiske ordet i mitt liv i Jesus Kristus navn

7. Jeg tauser hver onde stemme som snakker i strid med Guds vilje i mitt liv i Jesus Kristus navn

8. Jeg ødelegger hver fyrste av persia som kjemper mot leveringen av min profetiske pakke i Jesus Kristus navn

9. Hver vantro stemme som kjemper mot Guds liv i livet mitt, jeg tauser deg nå i Jesus Kristus navn

10. Jeg ødelegger grepet av territoriale krefter som kjemper mot Guds ord i mitt liv i Jesus Kristus navn

11. Jeg erklærer at jeg skal vitne om Guds godhet i mitt liv i Jesus Kristus navn

12. Jeg skal overvinne alle kampene mine i år i Jesu Kristi navn

13. Jeg vil bryte alle begrensninger som holder mitt grense i år i Jesus Kristus navn

14. Jeg skal lykkes med mine villeste drømmer i Jesus Kristus navn

15. Velstand er min arv i Jesus Kristus navn

16. Fruktbarhet er min arv i Jesus Kristus navn

17. Djevelen har tapt kampen om livet mitt i Jesus Kristus navn

18. Alle mine fiender er døve for alltid i Jesus Kristus navn

19. De som søker min undergang, skal bli til evig skam i Jesu Kristi navn

20. Ordet od Gud skal aldri svikte i mitt liv i Jesus Kristus navn

Takk Jesus Kristus for at du bragte ditt ord i livet mitt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

5 KOMMENTARER

  1. Takk Pastor hver bønn er verdt å be på denne bloggen. Takk for at du åpnet øynene med alle forklaringene jeg får til hver bønn.

  2. Seigneur, j implore ton pardon papa stp, je sais que je ne un pécheur, je te demande pardon pour le mal que j ai fait, j ai menti, j ai volé, j ai triché.viens à moi papa je me sens vide et sans espoir ... j ai le sentiment d avoir été abandonnée, rejeté ... j deltar på prestasjoner i ma vie.toi et moi savons ce que je désire au plus profond de mon cœur

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.