Bønnepunkter for nyomvendte kristne

0
5223

Et sentralt element i disippelskapet er å pleie de nye troende. I åndens rike er det et vekstnivå. Når en mann av en kvinne er nylig konvertert, ja, de har blitt frelst, men det er et vekstnivå de må oppnå.

Akkurat som vi vokser i den naturlige verdenen, så går vi også i åndens rike. En ny konvertitt er ikke annet enn et spedbarn i åndens rike, og dermed trenger et slikt individ å vokse. Det er lett for djevelen å snappe troen bort fra nye konvertitter fordi de mange ganger er sårbare.

Så som kristne skylder vi nye konvertitterer en bønneplikt. Vi liker dem som en åndelig forelder, vi trenger å gi dem næring og pleie dem til å vokse. Djevelen har ingenting å gjøre med de som fremdeles er i verden. Han vil ikke føre krig mot en vantro. Imidlertid bare himmelen gleder seg når en synder omvender seg og vender sine veier til Gud, slik også mørkets rike gråter og sørger over tapet av en av deres egne. Og de vil gjøre alt og alt innen rekkevidde for å sikre at en slik person faller tilbake i sin en gang forlatte synd.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når en mann er nylig konvertert, er det de fleste ganger ordet. De trenger imidlertid Den Hellige Ånd som trøsteren. Guds ånd vil lede skrittet ditt og advare dem når de blir fristet av djevelen. en av de viktigste bønnene å si for en ny konvertitt er Helligåndens gave.

Gaven til Hellige Ånd er ikke bare å snakke i tunger, men en ånd av Gud i et menneske som vil lede alt som en slik mann vil gjøre. Nedenfor finner du noen av bønnepunktene du kan si for nye konvertitter

Bønnepoeng

1. Vår himmelske Herre, vi setter pris på den nåden du har gitt disse menneskene. De er nåde for at de skal ha et møte med deg, et sjeldent privilegium for dem å kjenne og forstå deg bedre, la navnet ditt bli opphøyet i Jesus navn.

2. Vår himmelske Fader, vi ber om en veiledende engel som skal tjene dem, for at de til og med i deres søvn at de kan se deg når de går, kan føle din atmosfære. Herre, vi ber deg sende dem en veiledende engel i Jesus navn.

3. Fader Gud, vi ber om at du vil hjelpe alle disse nyfødte kristne, og du vil gi dem nåden til å være standhaftige i ditt nærvær. Vi ber om din styrke over dem, for at deres tro ikke kan bli sliten i Jesu navn.

4. Herre Gud, vi ber om at du gir dem nåden å alltid være i deg. La dem kjenne deg mer, avsløre dem dypere avsløringer om deg, slik at de kan vite at du er den ene sanne kongen. Herre gir dem denne nåden i Jesu navn.

5. Herre Gud, vi bruker disse velsignede menneskene som et kontaktpunkt til millioner av mennesker som fremdeles er bundet av mørke. Vi ber om at ved din nåde skal evangeliets lys spre seg til dem i Jesu navn.

6. Himmelske Gud, vi ber deg om å gi dem et syn på deg, ikke la dem vandre i mørket. Du sa i ditt ord at du vil helle din ånd over alt kjød, Gud vi ber om at du ikke skal lide dem med syn.

7. Herre Gud, vi ber om oppmuntring for de nye troende, en oppmuntring som vil øke hastigheten på deres tro, en oppmuntring som vil øke styrken i deres tillit til deg. Gi dem nåden til å stole på deg og deg bare i Jesus navn.

8. Herre Gud, dette er ditt folk som er forløst av ditt dyrebare blod. Vi ber om at du skaper i dem et rent, et hjerte som vil tørste og sultne etter åndens ting. Et hjerte som lengter etter å få vite mer om Kristus, slik at jeg kan kjenne ham og kraften i hans oppstandelse, Herre gi dem nåde til alltid å tørste og sultne etter deg i Jesus navn.

9. Herre, når du har frelst dem fra syndens snare, Gud søker vi dem for at nåden skal forbli i deg. La dem ikke bli slitne eller urolige i Jesu navn.

10. Vår himmelske Fader, vi ber deg om at når du har skapt oppblomstringens ild hos disse, hjelper ilden til ikke å dø i Jesu navn.

11. Herre Gud, vi ber deg om å gi dem nåden til å overvinne enhver fristelse vi måtte ønske å oppstå mot dem fordi de ga livet sitt til deg. Vi vet at djevelen ikke vil gi seg lett på dem, Herre gi dem seier over alle fiendens fristelser og trengsler i Jesu navn

12. Herre Gud, med din nåde, la trøsteren i personen til Guds hellige ånd finne et annet sted i livet til disse menneskene. La din hellige ånd og kraft begynne å reise med dem hele livet.

13. Herre Gud, Skriften sier at la ham som tror han vil ta akt, med mindre han faller, vi søker din nåde over vårt eget liv også. Nåden å gå med deg helt til slutt. Nåden for oss å ikke tilbakeglese, nåden for at vi ikke skal være en en gang up-a-time kristen. Vi søker din nåde til å regjere med deg den fantastiske dagen.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her