Krigsførebønner for å ødelegge styrkene til voldelige ånder

0
21412
Krigførebønner mot terrorisme i verden
  1. Luke 10:19 Se, jeg gir eder makt til å trå på slanger og skorpioner og over all fiendens makt, og ingenting skal skade deg.

Livet er krigføring, og bare de voldelige i Spirit overlever. Systemet i denne verden styres av djevelen og hans demoner, som manifesterer seg gjennom menneskelige kar i en fasetter av livet. I dag skal vi delta i krigsbønner for å ødelegge kreftene til voldelige ånder. Som troende på Kristus har Gud gitt oss autoritet over alle djevler. Voldelige ånder kan ikke stoppe noen kristen som kjenner hans eller hennes åndelige identitet fra å lykkes. Vi har myndighet til å knuse og ødelegge dem når som helst i nærheten av vår bolig.

Disse krigsbønner er krenkende bønner, bønner som tvinger motstand mot disse voldelige kreftene som kjemper mot vår skjebne og tar tilbake våre holdninger med makt. La oss lære ting om voldelige ånder før vi går inn i disse krigsførebønnene.

Hva er voldelige ånder?

Voldelige ånder er onde og onde mørkets krefter, ut for å motstå Guds barn fra å ta fremgang i livet. Dette humøret ligger bak enhver form for hindringer du og jeg opplever på vei til toppen. Voldelige ånder er ånder bak oppturer og nedturer, feil på tidspunktet for gjennombrudd og alle slags tilbakeslag i livet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Denne ånden er også ånder av forvirring, de vil alltid bringe kaos inn i livet ditt når du raskt nærmer deg ditt gjennombrudd i livet. Som troende må vi være følsomme for å vite når disse onde åndene er på jobb. Vi må motstå dem voldsomt gjennom bønner og Guds ord.
Imidlertid er det noen tegn du må passe på, andre å vite når du er et offer for voldelig ånd. Vi skal se på disse skiltene om et øyeblikk.

7 tegn på voldelige ånder

1. Hinderanser: Det første tegnet på en voldelig ånd du opplever i livet ditt er hindringer. Du oppdager bare at det er en styrke som prøver å stoppe deg når du er i ferd med å komme deg foran livet. Disse hindringene kan manifestere seg gjennom en person, en gruppe eller forening eller en avhengighet. Så lenge disse kreftene forblir i livet ditt, vil fremgangen forbli langsiktig. I dag skal du bli frigjort i Jesus Kristus navn.

2. Stagnasjon: Voldelige ånder kan holde deg på samme sted i veldig lang tid. Stagnasjon er en tilstand uten fremgang. Og vi vet alle at ingenting forblir det samme i livet, enten det er fremgang eller retrogressing. Dette betyr at disse åndene kan holde deg i en konstant lidelsestilstand. Når du ser på livet ditt og oppdager at du ikke tar noen vei, må du vite at du trenger å takle denne voldelige ånden.

3. Skuffelse: Dette betyr løfte og mislykkes. Skuffelse i forhold, ekteskap, vaktmester, forretning osv. Er alt som er arbeidet med voldelige ånder. Folk som lover deg og svikter deg kan være veldig frustrerende. Sannheten er dette, menneskene som lover å hjelpe deg er virkelig oppriktige, men hva disse voldelige åndene gjør er å motstå hjelperne dine, slik at de ikke vil ha ressurser den gangen for å oppfylle løftene der. Dette kan være en veldig forferdelig opplevelse, jeg ser deg overvinne i Jesus navn.

4. Frustrasjon: Hvert offer for voldelige ånder er alltid frustrert. Feil i alt du prøver å gjøre vil definitivt føre til frustrasjon. Mange troende har kommet på villspor og lagt hendene i urett på grunn av frustrasjoner i livet. Dette er arbeidet med voldelige ånder. Men i kveld må hvert kne bøye seg i Jesu navn.

5. Konflikter: Konflikter betyr ganske enkelt å røre opp problemer mellom deg og alle de som kan hjelpe din skjebne. Hva denne ånden gjør er å sørge for at du ikke er i fred med alle de som kan hjelpe deg i livet. Det er enten du finner feil i dem, eller de finner feil hos deg. Disse onde kreftene ligger også bak alle mange konflikter i familien og andre områder i livet ditt. I dag skal himmelens Gud gi deg seier i Jesus Kristus navn

6. Depresjon: Depresjonsånden er en voldelig ånd. Depresjon er en tilstand der problemene dine overvelder deg. Depresjon fører til selvmord, og dette er en ånd av voldelig på jobb. Men i dag er din frelsesdag.

7. Motløshet: Dette er det primære målet med voldelige ånder, å fraråde deg fra Gud og alt. Motløshetstilstanden er grunnen til at mange troende tilbaketrekker og går tilbake til verden av synd og sorg. Den mest uheldige mannen på jorden er ikke en fattig mann, men en motløs mann. I det øyeblikket du blir motløs, gir du opp, øyeblikket du gir opp, så er kampen din over, godsakene er dette, i dag skal du overvinne djevelen i Jesus Kristus navn.

Hvordan overvinner jeg voldelige ånder?

Du overvinner voldelige ånder ved voldelig tro og krigsbønner. Du må motstå disse kreftene ved en hard tro på Guds ord og intense krigsbønner. Djevelen vil alltid flykte fra livet ditt når han møter voldsom motstand. Disse krigsbønnene for å ødelegge kreftene til voldelige ånder er ditt spirituelle våpen for å spre alle voldelige ånder som kjemper mot din skjebne. I dag, gjennom denne krigsførebønnene, skal du forfølge djevelen, overta ham og ta tilbake alt han har stjålet fra deg. Du skal ta det syvdoblet tilbake i Jesus Kristus navn. Din utfrielse er kommet.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for at du ga meg makt over mørke krefter i Jesus Kristus navn

2. Far, tilgi meg alle mine synder og rens meg fra all urettferdighet i Jesus Kristus navn

3. Jeg ødelegger portene til voldelige ånder som arbeider mot meg i Jesus Kristus navn

4. Jeg trekker ned hver festning av voldelige ånder i Jesus Kristus navn

5. Jeg demonterer alle kreftene til voldelige ånder i Jesus Kristus navn

6. Jeg knuser hodet til alle voldelige ånder i Jesus Kristus navn

7. Jeg reiser meg og tar mine eiendeler med makt nå i Jesus Kristus navn

8. Hver demoniske kjede som holder min skjebne spredt i ild i Jesu Kristi navn

9. Hver gravduk som kjemper mot min skjebne, jeg brenner deg til aske i Jesus Kristus navn

10. Jeg er klar over enhver ond uttale over livet mitt i Jesus Kristus navn
11. Hver negativ bønn målrettet mot meg bakfyr ved ild i Jesus Kristus navn

12. Hver forfedres kjede som holder livet mitt, blir spredt av ild i Jesus Kristus navn

13. Jeg kobler meg fra alle demoniske tilknytninger i Jesus Kristus navn

14. Jeg løslater meg fra hvert forfedres bur i Jesus Kristus navn

15. Herre, multipliser mine gjennombrudd i Jesus Kristus navn

16. Skyll ut hver onde plantasje i kroppen min

17. Hver pakt inngått med morkaken min fortæres av ild nå i Jesus Kristus navn

18. Hver urteleger som arbeider mot meg blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn

19. Alle hardnakke fiender i livet mitt, angrip dere nå i Jesus Kristus navn

20. Jeg avslutter plager i livet mitt i Jesus Kristus navn

21. Jeg avslutter sykdommer i livet mitt i Jesus Kristus navn

22. Jeg avslutter fattigdom i mitt liv i Jesus Kristus navn

23. All godhet som har gått forbi meg, vender tilbake nå i Jesus Kristus navn

24. Jeg ødelegger fortæreren i livet mitt i Jesus Kristus navn

25. Grunnleggende motgang, bli ødelagt i Jesu Kristi navn

26. Hver ond vanskelighetssyklus, bli ødelagt i Jesu Kristi navn

27. Jeg avviser tilbakeholdenhet i livet mitt i Jesus Kristus navn

28. Dette er mitt år med overnaturlig hastighet med fremgang i Jesus Kristus navn

29. Jeg erklærer at jeg er overgitt i Jesus Kristus navn

30. Jeg erklærer at jeg er fri i Jesus Kristus navn

Takk Jesus Kristus.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.