3 dagers bønn og faste for å bryte syklusen av familiebanninger

5
11322

2 Kings 5:25 Men han gikk inn og gikk foran sin herre. Og Elisa sa til ham: Hvor kommer du, Gehasi? Og han sa: Din tjener gikk ikke dit. 5:26 Og han sa til ham: Gikk ikke mitt hjerte med deg da mannen vendte tilbake fra sin vogn for å møte deg? Er det på tide å motta penger og motta klær og olivenhagen og vingårder og sauer og okser og tjenestepiker og tjenestepiker? 5:27 Derfor har Naamans spedalskhet hengt fast på deg og din ætt for evig. Og han gikk ut fra sin nærvær en spedalsk så hvit som snø.

Livet er fullt av mysterier, og ingenting skjer i livet av beskjedent. Alt som skjer, det er fordi det er en årsak til effekten av at det skjer. Derfor, for at du som individ skal ta fremgang i livet, må du suge etter å forstå hvordan ting fungerer i livet. I dag skal vi delta i en 3 dagers bønn og faste for å bryte syklusen med familie forbannelser.

Disse bønn og faste vil åpne øynene dine for mysteriet om familie forbannelse, og du vil få makten til å bryte deg løs fra alle former for forbannelser som arbeider mot ditt liv og din familie. Jeg oppfordrer deg til å lese hvert stykke av denne artikkelen ved tro i dag og forvente å se Guds hånd frigjøre deg fra alle lovlige grep om djevelen i ditt liv i Jesus Kristus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Er bannene virkelige?

Før vi svarer på dette spørsmålet, la oss først definere hva en forbannelse er. En forbannelse er en negativ proklamasjon som åpner en person, en gruppe mennesker eller en ting, som trer i kraft umiddelbart og begynner å kontrollere den personen eller den tingen. Forbannelser kan plasseres på et animert og innblødd objekt. En person kan bli forbannet, et tre kan bli forbannet.

Når en person blir forbannet, blir personen utsatt for djevelen. Forbannelser gir djevelen et lovlig grep for å operere i livet ditt. Det er nok å si at når en blir forbannet, blir han eller hun overlevert til djevelen for pine. Denne pine fortsetter inntil forbannelsen er løftet. Nå tilbake til spørsmålet vårt, er forbannelsene virkelige?

Dette er et veldig gyldig spørsmål mange mennesker lurer på om forbannelser er reelle, fungerer de virkelig? Svaret på dette spørsmålet er et ettertrykkelig JA !!! Forbannelser er veldig ekte. Fra første stund, i 3. Mosebok 17:XNUMX, ser vi at Gud forbanner grunnen for menns skyld. I tilfelle du ikke visste, det var her kampene startet. Derfor må du jobbe hardt og svette før du kan tjene til livets opphold. Denne forbannelsen gjelder frem til i dag.

Også i 28. Mosebok 14: 68-XNUMX ser vi hva Bibelen kaller lovens forbannelse. Vi ser alle de forskjellige forbannelsene knyttet til å overlate Guds befalinger. Denne forbannelsen aktiveres av synd.

I bibelen ser vi også Noah legge en forbannelse over Kanaän, en av sønnene hans, 9. Mosebok 25:49, og Jakob legger en forbannelse over Rubens første sønn, 3. Mosebok XNUMX: XNUMX. Denne typen forbannelse kalles foreldrenes forbannelse.

I boken til Josva 6:26 så vi Joshua legge en forbannelse over den som forsøker å gjenreise murene i Jeriko, og i 1. Kongebok 16:34 ser vi Josvas forbannelse skje.

I det nye testamentet ser vi Jesus Kristus, vår Herre, legge en forbannelse på et fikentreet, Markus 11: 12-25, Peter plasserte en forbannelse over Simeon, Apostlenes gjerninger 8:20, Paulus plasserte en forbannelse over trollmannen Elymas, Apg 13: 8.

Alt dette er tydelig indikasjon på at forbannelser er reelle. En forbannelse plassert i en generasjon kan påvirke generasjonene etter den, på samme måte vil en forbannelse som er plassert på en familie forbli i den familien til den er ødelagt.

Typer av forbannelser

1. Forbannelse av loven: Denne forbannelsen er den største forbannelsen som noen gang har eksistert, og hvis Kristus kan befri oss fra denne forbannelsen, er alle andre forbannelser et stykke kake til ham. Denne forbannelsen utløses av synd, og forbannelsen er død, den andre døden. Dette betyr at så lenge du ikke er født på nytt, er denne forbannelsen fortsatt i arbeid i livet ditt, bare troende er blitt frigjort fra den gjennom Kristus. Galaterne 3:13.

2. Foreldrenes forbannelse: Disse forbannelsene blir plassert på et individ av foreldrene, eller andre eldste. Når du mishandler foreldrene dine, og behandler dem som søppel, kan de legge en forbannelse på deg. På samme måte når du mishandler eldre mennesker, kan du tiltrekke deg en forbannelse i livet ditt. Det er også situasjoner der onde foreldre og eldste legger forbannelse på et uskyldig barn. Den gode nyheten er at gjennom kraften i Jesu Kristi navn kan alle disse forbannelsene brytes. Howerver, hvis du fornærmet foreldrene dine og de fremdeles lever, må du gå til dem og be om deres nåde, det samme gjelder alle eldre du har fornærmet. Også når du går til unnskyldning, ikke gå tomhendt, gå med mange godbiter så mye du har råd.

3. Generasjonsforbannelse: Dette er en type forbannelse som går fra generasjon til generasjon. Det kan bare stoppe i generasjonen som bestemmer seg for å bryte forbannelsen. Et perfekt eksempel er Gehazi 1 Kings 5: 20-27.

4. Forbannelsen fra en mann av Gud: Dette er forbannelser som er frigitt over en person av en Guds mann. Disse gudsmennene kan være pastorer, profeter, evangelister eller enhver troende. Hver Guds mann har makt til å forkynne velsignelser og forbannelser, mens det nye testamentet formaner oss om ikke å forbanne, når en Guds mann legger en forbannelse på deg, så holder det fast. Du må behandle Guds menn med respekt, ikke mishandle dem eller gjøre livet elendig for dem, jeg snakker om menn som Gud har sendt din vei for å velsigne deg. Behandle dem med respekt, slik at du bare kan tiltrekke deg velsignelser og aldri forbannelser. Eksempler på denne typen forbannelser er; Elias 1 Kings 17: 1, Elisa 2 Kings 5: 20-27, Peter Acts 8:20, Paul Acts 13: 8.

5. Forbannelser fra heksedoktorer: Dette er et forbannet sted på en tid av en innfødt lege, heks eller trollmann, sangoma osv. Et perfekt eksempel er da kong Balak innkalte trollmannen Bileam for å forbanne Isreals barn, slik at han vil ødelegge dem. Numbers 22, Numbers 23.

6. Familie forbannelse: Dette er en forbannelse som påvirker hele familien til en person, inkludert den personen. Mange familier i dag er under en forbannelse på grunn av syndene som forfedrene begikk. Eksempler i Bibelen er Gehazi 2 konger 5: 20-27, Achan, Joshua 7, Korah, Dathan og Abiram, Numbers 16.

7. Selvpåført forbannelse: Dette er en forbannelse du legger på deg selv. Denne forbannelsen kommer over deg når du inngår en feil pakt, eller du engasjerer deg i en ond handling. Judas iscariot brakte seg under en forbannelse ved å forråde Jesus Kristus Matteus 27: 1-10. Han hengte seg på treet, og Galaterne 3: 13-14 forteller oss at forbannet er han som henger seg på treet. Også hver tyv og ugudelig person har lagt en forbannelse over seg selv, Sakaria 5: 4, Ordspråkene 3:33.

Men hva med Kristusoffer?

Galatians 3:13 Kristus har løst oss fra lovens forbannelse og blitt forbannet for oss; for det er skrevet: Forbannet er hver den som henger på et tre. 3:14 For at Abrahams velsignelse skulle komme over hedningene. gjennom Jesus Kristus; at vi kan motta Åndens løfte gjennom tro.

Dette er Guds ord, Kristus har frelst oss fra lovens forbannelse gjennom hans offer på korset. Dette betyr at vi ikke lenger er underlagt loven om synd og død, Rom 8: 1-2. Synd og død har ikke lenger makt over oss. Vi må imidlertid bruke navnet Jesus Kristus gjennom bønner og faste for å løsrive oss fra alle andre forbannelser som er i arbeid i våre liv. Min elskede, gjør ingen feil med dette, djevelen vil fremdeles komme etter deg selv etter at du er frelst, husk at farao fortsatt løp etter isrealittene da de forlot Egypt, til tross for at Jesus er Guds sønn, djevelen fristet fremdeles Jesus kontinuerlig.

At du er løst fra loven om synd og død, ikke fritar deg fra djevelens angrep, må du kontinuerlig motstå djevelen på alle områder i livet ditt og dsetiny i andre for å nyte et seirende liv i Kristus. Før Jesus steg opp til himmelen, ga han oss makt, i Den hellige ånds person, må vi kontinuerlig engasjere den makten hvis vi må fortsette å dominere i livet, Apostlenes gjerninger 1: 8.

Dette betyr at du ikke antar at du er fri, at du har din frihet ved tro på bønnens og fasteens alter. Du går ikke i dvale fordi du er forløst, du håndhever din innløsning ved kontinuerlig å marsjere på hodet til satan og hans engler. Hvis det er en ond syklus i familien din, bry den med kraft av bønn og faste.

Hvordan bryter jeg syklusen med familiebanninger

Bønn og faste er nøkkelen til å bryte hver syklus av familie forbannelser. Fasting gjør at din åndsmann er superfølsom for lønn åndelig krigføring mens bønner løslater verten av engler for å ødelegge ethvert lovlig hold av djevelen over familien din. Jeg har nøye valgt kraftig 3-dagers bønn og faste for å bryte syklusen med familie forbannelser i familien. Delta i disse bønnene med tro, samle hele familien sammen når dere går ut på en 3 dagers faste, og ber disse bønnepunktene. Jeg ser familien din bli satt fri for alltid i Jesu navn.

Bønnepoeng

1.Skal jeg takke deg for at du har frelst meg og min familie fra lovens forbannelser i Jesus Kristus navn.

2. Jeg forbanner enhver forbannelse i livet mitt i Jesus Kristus navn.

3. Hver forbannelse som henger på slektstreet mitt, blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

4. Hver forbannelse for trolldom rettet mot familien min blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

5. Hver forbannelse av trelldom i familien min bryter nå i Jesus Kristus navn.

6. Hver selvtillit påført forbannelse i min familiepause nå i Jesus Kristus navn.

7. Hver syklus av utidig død i min familie bryter nå i Jesus Kristus navn.

8. Jeg tar avstand fra enhver forbannelse som blir talt mot familiemedlemmene mine, bevisst og ubevisst i Jesus Kristus navn.

9. Jeg tar avstand fra all uhellig pakt som mine forfedre inngikk på mine vegne i Jesus Kristus navn.

10. Jeg løslater familien fra enhver form for kollektiv fangenskap i Jesus Kristus navn.

11. Hver arvelig trelldom i familien min blir ødelagt i Jesus Kristus navn.

12. Jeg bryter og mister familien min fra enhver ond pakt i Jesus Kristus navn.

13. Jeg tauser stemmen fra enhver forbannelse som taler mot familien min i Jesus Kristus navn.

14. La de ugudelige stavene som reiser seg mot familien min bli ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

15. La alle porter som åpnes for fienden som et resultat av forbannelser i min familie, bli ødelagt i Jesus Kristus navn.

16. En gang for alle løslater jeg meg selv og hele familien fra all autoritet til enhver forbannelse i Jesus Kristus navn.

17. Jeg gjør maktesløs hver trollmannsaktivitet mot min familie i Jesus Kristus navn.

18. Jeg gjør maktesløs hver sjarm som er rettet mot meg og min familie i Jesus Kristus navn.

19. Jeg gjør maktesløs hver merkelig makt målrettet mot meg i Jesus Kristus navn.

20. Nok er nok av forbannelser i livet og familien min, jeg må ta fremgang i år i Jesus Kristus navn.

21. Jeg håner alle problemer som håner meg i Jesus Kristus navn.
22. Jeg ødelegger enhver makt som prøver å ødelegge meg i Jesus Kristus navn.

23. Jeg ydmyker alle Satans agenter som vil ydmyke meg i Jesus Kristus navn.

24. Jeg løslater ulykke over alle de som plager livet mitt i Jesus Kristus navn.

25. Ved Jesu blod blir jeg vasket fra alle forbannelser i Jesus Kristus navn.

26. Hver demonisk bryter designet for å slukke lyset mitt blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

27. Jeg og hele familien min er satt fri nå i Jesus Kristus navn.

28. Fra i dag skal Guds hånd aldri vike fra min familie i Jesus Kristus navn.

29. Jeg erklærer at jeg er fri i Jesus Kristus navn.

30. Takk Jesus Kristus.

 

 


5 KOMMENTARER

  1. God dag Guds menneske. Jeg oppdaget på bloggen din for noen dager siden og har fulgt noen av bønneskissene dine. Gud velsigne deg Sir. Vil bare kjenne deg bedre. Takk.

  2. God kveld Pappa jeg heter Okereka onyeka Edward Jeg er medlem av mfm region 12 fectac Lagos ditt åndelige liv og tjeneste Pappa vær så snill, jeg trenger flere bønner fra dere ber for meg om statsborgerskapsdokumenter.

  3. Tusen takk sir, maya Gud den allmektige fortsetter å velsigne, øke salvingen på deg og blomstre din minister og familie i Jesus Mighty Name

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.