Bønn poeng mot onde forfedres forbindelser

0
7256

Kolosserne 1:13: Han som har frelst oss fra mørkets kraft og oversatt oss til hans kjære sønns rike:

Alle på denne planeten kom fra et sted, det stedet kalles roten din. Roten din betyr forfedres avstamning, avstamningen eller slektsgrensen til fedrene dine. I dag skal vi delta i bønnepunkter mot onde forfedres forbindelser. Disse bønnepunktene vil åpne øynene våre for å se alle urett og ondskap i grunnlaget ditt, og det vil også gi deg mulighet til å overvinne dem og besitte dine eiendeler med makt.

Hvorfor be mot onde forfedres forbindelser?

Dette bønn poeng er veldig viktig, fordi roten din er det som bestemmer fruktene dine. Når roten din er korrupt, vil fruktene dine også være korrupte, når røttene dine er forbannet, vil fruktene dine også bli forbannet. Mange troende i dag lider, ikke på grunn av noe galt de har gjort, men på grunn av deres onde forfedres forbindelser. Forfedrene deres som et resultat av deres onde fremgangsmåter har bevisst eller ubevisst plassert en forbannelse eller begrensning på deres barns skjebne fra generasjon til generasjon.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I tilfeller som dette spiller det ingen rolle om du er god eller dårlig, snill eller ond, dette forfedres onde vil fortsatt virke mot deg. Dette er grunnen til at vi som troende må være like kloke som slanger, vi må forsøke å lære så mye vi kan om vår forfedres lenke. Jo mer vi vet, jo bedre blir vi åndelig utstyrt for å overvinne forfederkreftene. For eksempel når du oppdager at det i din familie er en lang liste med innfødte leger og avgudsdyrkere, trenger du ikke sunn fornuft for å vite at du må bede deg fra alle sammenhenger med demonene som forfedrene dine tilbad. Dette må gjøres, hvis du vil lykkes i livet.

Den store misforståelsen

En av de største utfordringene troende har i dag, er det jeg kaller "det nye skapelseskomplekset". De tenker at de er nye kreasjoner i henhold til 2. Korinter 5:17, og på grunn av dette blir de automatisk skilt fra onde forfedres forbindelser. Dette er en stor misforståelse, mens det er sant at frelse skiller deg fra onde forbindelser og oversetter deg til lysets rike, Kolosserne 1:13. Dette betyr ganske enkelt at du ikke lenger er i mørkets leir, du er nå Guds barn og himmelborger. Dette gjelder for ditt forhold til Gud.

Utfordringen nå er denne, din himmel er garantert på grunn av din frelse, men hvis du må eie dine eiendeler på jorden, må du kjempe med disse forfederkreftene. Forfedres krefter kan ikke ha din frelses kraft og din nye skapelsesstatus, men de vil motstå deg når som helst når som helst du vil gjøre en meningsfull fremgang i livet. Det primære formålet er å gjøre livet ditt til et levende helvete til du kommer tilbake til dem fullt ut. Disse onde kreftene vil angripe økonomien, ekteskapet, ekteskapelig skjebne, fruktbarhet, helse og til og med din tro, alt sammen for å frustrere livet og skjebnen din.

Derfor la deg ikke lure, motstå djevelen ellers vil djevelen motstå deg. Du må kjempe voldsomt med dem bønner og faste. I livet er det bare den åndelig voldelige som tar sine eiendeler med makt. Jeg valgte nøye ut disse bønnepunktene mot onde forfedres forbindelser for å hjelpe deg med å ta kampen inn i fiendens leir.

Hver forfedermakt som kjemper mot din fremgang, skal bli ødelagt permanent i Jesus Kristus navn. Jeg oppfordrer deg til å delta i krigføringsbønnens poeng med tro og motta din frihet i Jesus Kristus navn.

BØNNepunkter

1. Far, jeg takker deg for at du er alt for Gud, i Jesus Kristi navn

2. Far, jeg takker deg for alle krefter som hører til i Jesus navn

3. Far, vær barmhjertig med meg og rens meg fra all urettferdighet i Jesu navn.

4. Hver ond grunnleggende forbannelse i livet mitt sprer seg med ild i Jesus Kristus Navn

5. Hver ond grunnpakt i livet mitt spredes ved ild Jesus Kristus Navn

6. Jeg skiller meg fra hvert demonisk avgud fra min forfedres slekt i Jesus Kristus Navn

7. Hver grunnleggende sterkmann som kjemper mot min skjebne, bli ødelagt nå i Jesus Kristus Navn

8. Alle onde plantasjer som er plantet i mitt grunnlag, blir utrullet nå i Jesus Kristus Navn

9. Hvert trolldom som opererer i min forfedres linje blir fortært av ild i Jesus Kristus Navn

10 Hver serpentine ånd som kjemper mot min skjebne, blir ødelagt nå i Jesus Kristus Navn

11. Hver skorpion fra fedrene mine blir ødelagt i Jesus Kristus Navn

12. La Gud reise seg og la alle forfedermakter som arbeider mot mitt liv spres i Jesus Kristus Navn

13. Hvert frø av trolldom i mitt grunnlag blir ødelagt av ild nå i Jesus Kristus Navn

14. Hver eneste fattigdomsånde som motvirker mitt liv, blir skyllet av Jesu Kristi blod nå i Jesus Kristus Navn

15. Jesu Kristi blod, rens mitt fundament i Jesus Kristus Navn

16. Kjære Hellige Ånd, reparer mitt fundament i Jesus Kristus Navn

17. Hver forfedres marine styrke som arbeider mot min sivil skjebne blir ødelagt nå i Jesus Kristus Navn

18. All ondskap knyttet til familienavnet mitt blir ødelagt i Jesus Kristus Navn

19. Hver satanisk trakassering som plager mitt liv og skjebne blir ødelagt i Jesus Kristus Navn

20. Hvert orakel som taler mot min skjebne blir ødelagt i Jesus Kristus Navn

21. Hvert idol som arbeider mot min fremgang blir ødelagt nå i Jesus Kristus Navn

22. Hver eneste ondskapsfulle drøm som virker mot meg, befaler jeg at den skal opphøre nå i Jesus Kristus Navn

23. Jeg erklærer at jeg kontinuerlig vil gjøre fremskritt i Jesus Kristus Navn

24. Ikke lenger forsinkelser i livet mitt i Jesus Kristus Navn

25. Ikke flere tilbakeslag i livet mitt lenger i Jesus Kristus Navn

26. Ved tro pålegger jeg alle fjellene mine å bli rørt i Jesus Kristus Navn

27. Jeg erklærer i dag at jeg er fri fra hver forfedres forbannelse i Jesus navn

28. Jeg erklærer at jeg er atskilt fra alle onde forfedres ledd i Jesus Kristus Navn

29. Jeg tar total ansvaret for mitt liv i Jesus Kristus navn

30. Takk Jesus Kristus for svar på mine bønner i Jesus Kristus Navn.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.