Slik øker du bønnelivet ditt i 2020

1
6206

Det er ikke flere nyheter at det nye året er her igjen. Det veldig forventede for 2020 er her endelig. Selv om året nettopp har startet, er det imidlertid ikke for tidlig å oppleve endring.

Ofte har jeg ofte lyttet til folk som klager over at de ikke kan be. Og når de gjør det, blir de ikke lenge på bønnens sted. Faktisk har bønneøkten blitt for dem den beste sovemedisinen. Det er når de vil be at søvnen kommer, for dem er bønn en veldig kjedelig aktivitet.

Dette er et nytt år, og det er fremdeles tidlig nok til å få ting til. Det store spørsmålet er hvordan jeg forbedrer bønnelivet mitt i 2020. Ikke bekymre deg mer. I artikkelen hans har vi kritisk analysert noen viktige ting å gjøre for å forbedre bønnelivet ditt på dette nye året.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1.Tørst og sult etter å kjenne Gud mer

Morsomt som det virker, mange mennesker kjenner ikke Gud. Mens noen kjenner ham, kjenner andre ikke ham i det hele tatt. De tror bare at Gud er i stand til å løse problemene deres. De vet imidlertid ingenting om Guds lover eller hvordan Gud fungerer.

Skriften i boken til Daniel 11 mot 32, Og de som gjør ondt mot pakten, skal han ødelegge ved smiger; men folket som kjenner sin Gud, skal være sterkt og gjøre bedrifter. I dette verset får Skriften oss til å forstå at de som kjenner sin Gud, skal være sterke. Å ikke være i stand til å holde seg lenge på stedet for bønn, er djevelens plan for å plage livet til en mann. Og djevelen vil bare trives når et slikt individ ikke er sterkt nok, du blir sterk når du kjenner Gud du ber til. Når du kjenner Gud som du tjener, får du tillit til og elske Gud mer.

Når du elsker Gud mer, vil du alltid ønske å bli i hans nærvær, du vil forstå Guds språk mens du er i stedet for bønnen. Dette vil alltid bringe deg til bevisstheten om at djevelen spiller et smart spill på deg i det øyeblikket du føler deg søvnig, trøtt eller trett i stedet for bønn.
Jeg er blitt sammensveiset med mennesker som spør om Gud virkelig svarer på bønn

Besvarer Gud bønn?

Å ja, Gud svarer på bønner, hvis det er en mann å be, er det alltid en Gud hvis virksomhet er å svare på bønn. Derfor er det viktig å vite og tørste etter Gud mer i dette nye året. Versene i Bibelen er ikke bare en falskhet, de er virkelige historier og registreringer av ting som har skjedd i fortiden.

2. Be med noen / en gruppe

En annen måte å øke bønnelivet ditt i år 2020, er å lære å be med noen. Husk at når du velger hvem du skal be med, må du sørge for at et slikt individ er sterkt og mer bønn enn du er. Vi løfter oss på stedet for bønnen. Når det er noen å sjekke oss på stedet for bønnen, pleier vi å være mer proaktive. Jesus var et veldig godt eksempel på dette, da han ba disiplene sine be, dro Kristus bort for å be alene. Men da han kom tilbake, møtte han disiplene som allerede sov, og instruerte dem til å be igjen.

Hvis du ikke har en bønnegruppe i 2019, er det bedre at du begynner å planlegge å ha en så tidlig som mulig.
Hvordan kan jeg glemme et spørsmål noen spurte meg en gang. Spørsmålet fikk meg til å le, men jeg visste at det var et alvorlig spørsmål som har plaget sinnet til personen som spurte.

Utfører Gud mirakler under bønn?

Vår Gud er en mirakelvirkende Gud. Hvis frelse ikke var nødvendig, er det ikke behov for Kristi død. Hvis et dødelig menneske kan få mirakler til å skje alene, er det ikke behov for det overnaturlige. Hvis et vanlig bilde laget av menn kunne utføre mindre underverker, hvor mye mer skaperen av himmel og jord. Guden som var, som er til stede og som skal komme. Jeg er det jeg er, Israels Hellige, Han utfører sikkert mirakel utover menneskelig forståelse.

Kraften som skilte havet er utenfor fysisk, det er et av de få miraklene som ble nedtegnet i Skriften. På samme måte har vi vært vitne til at Gud har gjort underverker utenfor menneskets forståelse i denne nåtid. Vi har sett noen som har blitt stemplet som en død person selv av medisinsk eksperter, men en økt med strenge bønner brakt personen tilbake fra å dø. Derfor har vi vært bevæpnet med nok informasjon, bevismateriale og erfaringer om at Gud utfører mirakler.

3. Be i Den hellige ånd

En av de sikreste måtene å tjære på stedet for bønnen er ved å be i det hellige ånd. Når vi ber på det språket vi forstår, vil det komme til en tid at vi kommer til å være korte eller ordløse. Lite rart, Skriften sier at han som snakker på en tunge oppstander seg selv. Å be i det hellige spøkelse hjelper oss imidlertid å holde oss lenger på bønnens sted.

Hvordan kan jeg snakke i Den hellige ånd?

Jeg har skrevet en veldig omfattende artikkel om Den hellige ånd, Klikk her å lese den. Ofte har folk spurt meg om at pastor, hvordan kan jeg snakke i Den hellige ånd. Er det noen som trenger å lære meg å snakke?

Nei og nei. Ingen trenger å lære deg hvordan du snakker i Den hellige ånd. Skriften i boken til 1. Korinter14: 4-18. Apostelen forteller mye om å be i tunger. Også i Apostlenes gjerninger 2: 4 gjorde Bibelen det klart at alle var fylt med Den Hellige Ånd og begynte å snakke i andre tunger slik Ånden gjorde dem i stand. Avslutningsdelen sier og de snakket som ånden ga ytringer. Det er den hellige ånd som gir ytringer å tale i Den hellige ånd.

Den hellige ånd er en gave til alle troende fra Gud. Skriften sier: Til slutt vil jeg helle min ånd over alt kjød, dine sønner og døtre skal profetere, dine gamle menn skal drømme drømmer og unge menn skal se syn. Gud lovet å helle sin Ånd over oss. Så når du først er en troende, er alt du trenger å gjøre å oppriktig be til Gud for å aktivere tungen din for nye tunger.

For å legge vekt på å øke bønnelivet ditt i år 2020, gjør du bare 3 ting
1. Tørst og sult etter å vite mer om Gud
2. Be med noen, helst bønnegruppe eller partner
3. Be i Den hellige ånd

 


Forrige artikkelBønn om håp
Neste artikkelBønn poeng mot onde forfedres forbindelser
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.