Bønn om håp

0
19363

Romerne 5: 5 Og håpet skammer seg ikke; fordi Guds kjærlighet blir utøst i våre hjerter av Den hellige ånd som er gitt oss.

For å legge vekt på, og for å oversette kunnskap ensartet, er det best å starte denne artikkelen med ordboken og den generelle betydningen av håp.
I følge Webster Dictionary of English, Håper er definert som en følelse av forventning og ønske om at en bestemt ting skal skje. Generelt er Hope evnen til å opprettholde et optimistisk sinn selv når alle odds er mot det beste som skjer. Håp er en pådriver som holder mennesker i gang når alt ikke er bra.
Over tid har folk noen ganger feil på håpet om tro og omvendt. I denne artikkelen vil vi forklare Hope And Faith, likhetene og forskjellene mellom dem.

Det er relevant å merke seg at de to (håp og tro) er uatskillelige for åndelig vekst for ethvert individ. Hebreerne 11:11 definerer tro som bevis på ting som håpet på, substansen av ting som ikke er sett. Det er derfor viktig at en mann må ha de to egenskapene.
Mens tro er tillit eller tillit til en person eller ting eller en tro som ikke er basert på bevis og håp, er en optimistisk holdning basert på en forventning eller et ønske. Vi kan se at duoen går hånd i hånd på hver reise i livet.
Den lille forskjellen mellom dem er at troen snakker om øyeblikket mens Hope snakker om fremtiden.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hvorfor er det viktig å alltid si en bønn om håp?

Troen skjer når en mann tror noe over det vanlige kan skje selv i det minste øyeblikk når alt håp er borte. Husk at tro krever tillit til noe på et bestemt tidspunkt. Håp er derimot en optimistisk følelse av at det beste ennå er kommet. Den overbevisningen i hjertet selv uten å høre noen profetier eller se noe syn, den forsikringen om at alt vil være bra helt til slutt. Vi må be håpens bønn fordi håpet opprettholder vår tro.

Mange ganger kan håpet være drivkraften som holder en mann i live. I en verden full av pine og forskjellige fiender som kan tømme et individ, kan håpet på en bedre morgendag bare være den frelsende nåden som et individ kan lene seg til. Selv når troen til en mann har fått skuffelse, er håp det eneste som en mann kan ha.

Bønn for håp

Romerne 15:13 Må håpet Gud fylle deg med all glede og fred ved å tro, slik at du ved den Hellige Ånds kraft kan bli rik på håp.

Herre Gud i deg gleder vi oss, ved styrken til din frelse holder vi fast ved, aldri lar vi bli plaget. Når livsstormen raser over oss, når traséen i veiene virker oppover når alle løftene du ga oss, ikke klarer å oppfylles, selv når vi vil smile for å late som om alt er bra, men alt vi kunne gjøre er å sukke dypt . Herre, vær så snill og gi oss styrke til aldri å miste håpet i deg.

Til deg og deg alene stoler vi på vårt håp, vi stoler på ditt ord, vi stoler utelukkende på blodet som ble utøst for vår skyld, aldri tillater oss å bli skamme.

Selv i syketidspunktet, da alle diagnoser av leger ser ut til å være imot oss når alle profetiene om bedre helse var oppfylt. Når vi til og med bryter nattverden for helbredelse, når vi ser korset sive av blod som frelseren nettopp hadde blitt drept for vår skyld, og allikevel er helbredelse langt borte fra oss. Herre, vi ber deg om å gi oss nåden til alltid å håpe på deg, at du fremdeles er i stand til å gjenopprette helsen vår.

Og selv når alle ser ut til å være slutt og allikevel ikke helbredelse ikke kommer, og allikevel ser vi oss gå gjennom den veien de døde bare vandrer, kan du gi oss nåden til alltid å håpe på din frelse av herlighet.

Hvis verden er bitter som denne, og det er hvile i himmelen, har håpet til vi de troende vært til skamme. Vi at du vår himmelske far for å ha gitt oss Kristus Jesus som brakte nåde for oss når vi ikke fortjener det, takk for at vi har utøst hans blod som brakte et håp om en bedre verden utenfor.
Akkurat som Skriften sier i 31. Mosebok 6: XNUMX Vær sterk og modig. Frykt ikke eller vær ikke redd for dem, for det er Herren din Gud som går med deg. Han vil ikke forlate deg eller forlate deg. Hvordan tror vi på alle disse når vi har mistet håpet om vår frelse i din sønn Kristus Jesus.

Gi oss nåden til å være sterk i møte med trøbbel, gi oss styrken til å sykle på. På den tiden, når det er som løftet om evig liv har blitt stukket mot klippen, når vi ser ut til å ha mistet alt det som trengs for å bli kalt ditt eget, menneskene frelst ved det dyrebare blodet til din sønn Kristus Jesus. Gi oss nåden å fremdeles håpe på din barmhjertighet. En mann vil miste enhver følelse av å høre sammen med deg den dagen hans håp i deg dør, hjelpe oss å opprettholde vårt håp i deg at selv om vi dør her på jorden, er vi sikret et bedre sted i verden utenfor.
Korsets ting er tåpelighet overfor de som vil fortapes, ja Herre! vi har ikke sett deg, men vi har en følelse av at du eksisterer og vi tror så mye på kraften som skapte himmel og jord. Gi oss styrke til aldri å en gang miste håpet i deg. I Jesu Kristi navn. Amen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelFem trinn for å si et resultat Drevet bønn
Neste artikkelSlik øker du bønnelivet ditt i 2020
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.