5 ting som kan hindre Gud i å svare på bønn

1
5925

James 4: 3 Dere ber og tar ikke imot, fordi dere spør galt, så dere kan fortære det på deres lyster.

Folk klager ofte over at bønn ikke er besvart. Mange ganger blir de motet til å be fordi ingenting endrer seg selv etter inderlige bønner.
Gaten er fylt med så mange frustrerte kristne som har bedt og bedt, men ingenting skjer. Godt å vite, det er noen ting som kan hindre effektiviteten av bønn. Ting som får deg til å be, og det vil være som om du er under en lukket himmel, som om Gud er så langt borte at han ikke kan høre oss når vi ber.
Interessant er det noen ting vi har som kan hindre bønn i å svare.
Vi har trukket frem 5 ting som kan hindre effektiviteten i bønnen vår. Jeg har også skrevet 20 grunner til at bønnene dine ikke blir besvart, kan du også sjekke det ut. La oss nå undersøke disse hindringene.

1. Mangel på tro

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En av de største hindringene for effektiv bønn er mangel på tro. SkriftenHebrews 11: 6 sier Men uten tro er det umulig å behage ham, for den som kommer til Gud må tro at han er og at han er en belønner for dem som flittig søker ham.Dette forklarer at Gud opererer med oss ​​basert på vårt tronivå. Vi må ha stolt på Gud nok til at Han kan tjene våre bønner.

Hvis vi kan be til en Gud som vi ikke ser, betyr det hvem som stoler og tror på ham til en viss grad. Så det gir ingen mening å be til noe eller noen når du ikke har tro på at han kan gjøre den tingen. Tvil er den største hindringen for bønn. Tvilen slår inn når en mann mister troen. Han / hun vil begynne å tvile på om Gud faktisk kan gjøre det han / hun har bedt om. Skriften sier uten tro at det er umulig å behage ham. Det betyr hvem som ikke kan tjene eller få noe fra ham hvis vi ikke har TRO. I hovedsak kan mangelen på tro hindre bønnens effektivitet.

2. Bekjennelse

Skriften sier at Guds ofre er et ødelagt og et kontrete hjerte. Brokenness kommer når en person identifiserer at de har gjort noe veldig forferdelig. Og det triste hjertet gjør en beslutning om å aldri gjøre den tingen igjen.

Apostel Paulus sa at vi ikke kan være i synd og be Grace være i overflod, det er kategorisk umulig. Guds øyne og ører er så rettferdige å se synd. Så når vi synder og vi ikke gjør noe for å omvende oss og bekjenne den synden, kommer ikke bønnen vår til Gud.

Det er ikke hver gang du må bekjenne synden din for et menneske. Alt du trenger å gjøre er mange ganger å bekjenne synden for Gud. Ikke at Gud er blind og ikke så deg når du begikk den grusomheten, han ser alt hver gang. Imidlertid, med munnen bekjennelse, vil Gud at du skal bekjenne den synden og forlate den virkelig.

Enten du er pastor eller et vanlig medlem, Gud forholder seg til alle mennesker på samme måte, men vårt forhold til ham vil avgjøre hvordan han vil forholde seg til oss til gjengjeld. Hvis Gud kunne vende øynene bort fra Kristus Jesus på grunn av belastningen med synd som Kristus bar, bør du vite bedre enn noen annen at Gud virkelig avskyr synd.

Boken Salme 66:18 Hvis jeg ser på synd i mitt hjerte, vil ikke Herren høre meg. Gud avskyr synd, bekjenner synden din og gå aldri inn på den.

3. Tilgivelse

Hvordan kan uforgivelse hindre bønnen din? Mens Kristus lærte å be, ga han Herrens bønn. I en del av Herrens bønn sier Tilgi oss våre overtredelser når vi tilgir dem som overtrer oss.
I hovedsak betyr dette at Gud vil gjøre mot oss i samme andel som vi gjør mot andre. Når du har en utilgivet ånd, hindrer det enhver menneskes bønn. Når vi ber til Gud, vil han at vi skal komme til ham med vårt hjerte slett og fri for nag eller ondskap til en annen mann.

4. Ulydighet

Lydighet er langt bedre enn å ofre. Dette er ordet i Skriften. Ulydighet kan hindre vårt forhold til Gud i å vokse. Gud vil ikke at noen skal adlyde hans befalinger. Når vi får instruksjon fra Gud, er det viktig at vi oppfyller dem. I stedet for å be for å avverge problemer eller konsekvenser av våre handlinger, er det bedre at vi bare adlyder enkle instruksjoner.

Husk historien om kong Saul i Skriften. Han fikk ordre om å vente på at profeten Samuel skulle komme og ofre før Israel gikk ut i kamp. Men da Samuel fortsatte å komme, ble kong Saul rastløs, han kunne ikke vente på Guds profet, han fortsatte å bringe ofrene på profetens vegne. Gud avskyr ulydighet. Han ville ikke snakke til oss lenger når han gir instruksjoner og vi er ulydige.

Så mange ganger sier vi bare bønner som ikke skal antas at vi tålmodig har ventet og fulgt instruksjonene hans.

5. Feil etterspørsel

Vi må forstå at når vi ønsker å spørre ting fra Gud, må det være i samsvar med Guds vilje i våre liv. Mange ganger blir vi over ambisiøse om at vi stiller gale krav fra Gud. Vår bønn de fleste ganger bør være å kjenne Guds vilje i våre liv i stedet for å gjette og spørre feil av de rette grunnene.

Noen ganger ber vi ting om gale motiver. For eksempel ved å be Gud i bønner om å kjøpe den nyeste bilen i byen, ikke for å ære Gud, men om å frelse oss selv som en rik mann. De fleste ganger, når motivene våre er feil, hører ikke Gud på slike bønner. Gud vil bare frigjøre velsignelser i våre liv for å ære ham selv, ikke oss selv. Han vil gjøre ting i våre liv slik at folk kan få kunnskap om at han alene er Gud.

Tilsynelatende har vi kjent noen av tingene som kan hindre våre bønner som troende. La oss forsøke å be til Gud med åpne hjerter. Vi bør også be ting i henhold til hans vilje om ikke å herliggjøre oss selv.

 


1 KOMMENTAR

  1. Datteren min Daina Smith viser ånden av schizofreni og hun lyver, jeg tror ikke hun skjønner at hun lyver. Hun ber hele tiden at hun tror at alle rundt henne trolker over henne og barna hennes, alt er hekseri for henne det blir verre, fortalte hun faren sin at han var en bedrager for at hun ikke visste hvem han var. Hjelp meg å be for at hun skal være normal igjen i Jesus navn.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.