Lever bønner fra åndenes ånd

2
18354

Deuteronomy 28:13 Og Herren skal gjøre dig til hode og ikke til halen; og du skal bare være over og ikke være under; hvis du hører på budene fra Herren din Gud som jeg beordrer deg i dag, om å holde og gjøre dem:

Hvert Guds barn er ordinert til å leve et høyere liv. Ingen Guds barn er født til å lide i livet. Ved predestinasjon er vi alle ordinert til forfremmelse bare og aldri ødeleggelse. I dag skal vi se på frelsesbønner fra åndens ånd. Demotion styres av en ond ånd fra djevelen. Dette er grunnen til at du ser mange mennesker som lider av oppturer og nedturer, i dag er de oppe, i mellomtiden de er nede. En gang i tiden er de rike, og etter en tid tilbake til fattigdom.

Dette frelsesbønner vil gi deg muligheten til å bryte deg løs fra alle stillinger med stagnasjon og tilbakeligg djevelen kan ha plassert i ditt liv og skjebne. Når du deltar i denne frelsesbønnen, skal du ta din befrielse med makt og gjøre djevelen og hans agenter til skamme for livet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hva er demosjon?

Demosjon betyr å bli brakt ned, fjernet, fortrengt fra et høyere autoritetsnivå til et lavere nivå eller til intet nivå i det hele tatt. Det betyr også å bli brakt ned fra en høy og strålende posisjon til en ydmykende og nedverdigende. Demotion betyr å bli brakt fra hodet til halen i livet.

Hver form for nedgang er ikke Guds vilje i våre liv. Gog sa i hans ord at vi alltid og bare skal være hode og ikke hale, 28. Mosebok 13:XNUMX. Dette innebærer ganske enkelt at Guds perfekte vilje for oss bare er ontop. Ingen tjener Gud og går ned i livet. Ingen følger Gud av hele sitt hjerte og ender opp med å bli nedstemt i livet.

Demo er av djevelen, djevelen leter alltid etter måter å bringe Guds barn ned i livet. Han lurte Adam og Eva i hagen og degraderte mennesket fra guddommelighet til menneskehet, mennesket ble degradert fra udødelighet til dødelighet, mennesket ble støv. Det er djevelens arbeid. Gud være takk for at mennesket gjennom Kristus Jesus nå er blitt gjenopprettet til sin rettmessige stilling. Djevelen degraderte menneskeheten, men Jesus har fremmet oss for alltid, halleluja !!! Gjennom denne tilbedelsesbønnene i dag skal du også være fri fra degraderingens ånd i Jesus Kristus navn. Men hvordan overvinner jeg ånden fra degradering?

Hvordan overvinne åndens følelse?

Psalms 28: 1 til dig vil jeg rope, Herre, min klippe! vær ikke stille for meg! for ikke å være stille for meg, så blir jeg som dem som går ned i gropen.

Bønnelydighet er nøkkelen til å ødelegge kreftene til åndsandens ånd i livet ditt. Som Guds barn er den eneste måten å overvinne ånden i demotion i livet ditt gjennom Guds ord og bønner. Bønn er nøkkelen til et liv med kontinuerlige kampanjer, kampanjer på alle områder i livet ditt. Hver gang du ber, lar du Gud få vite at dere begge er i samme lag. når Gud er i teamet ditt, er suksessen din sikker. Jeg bryr meg ikke om hvor langt djevelen og omstendighetene har ført deg ned, når du forplikter deg til å studere Guds ord og bønner, hver styrke av nedrivning i din lfe skal bli ødelagt forrever i Jesu navn. Jeg har nøye valgt noen frelsesbønner som vil frigjøre deg fra åndens ånd. Be disse bønnene med tro i dag, så skal du dele vitnesbyrdene dine om forfremmelse i Jesus Kristus navn

Leveringsbønner

1. Far, jeg takker deg for din mektige hånd på mitt liv og skjebne i Jesu navn.

2. Far, jeg mottar nåde fra alle mine mangler, tilgi meg Herre i Jesus navn

3. Hver Goliat som kjemper mot promoteringen min, bli spredt nå med ild i Jesu navn

4. Hvert trolldomsspeil som manipulerer fremgangen min, spredt etter ild nå i Jesu navn

5. Hver jeger av stjernen min skal begraves i år i Jesu navn

6. La hver fiende av min forfremmelse snuble og falle i Jesu navn

7. Hver elv med vanskeligheter som motstår min fremgang, skal tørkes ut nå i Jesu Kristi navn.

8. Hver onde organisasjon som kjemper mot min forfremmelse, skal være uorganisert nå i Jesu Kristi navn

9. Å, Gud for tegn og under, manifest din kraft i mitt liv og virksomheter i Jesus navn

10. Faraoen i min skjebne, dør nå i Jesu Kristi navn
11. Ethvert forhekset område i mitt liv og skjebne blir ødelagt nå i Jesu navn.

12. Hver sataniker i vestment eller avleiringer, i mitt liv og skjebne, forårsaker demotion i livet mitt, skyller jeg dem ut av Jesu blod

13. Hver satanistisk agenda fra djevelen i livet mitt for å holde meg nedslått, jeg sprer dem nå !!! i Jesu Kristi navn.

14. Hver trolldomsfeie som feier bort kampanjene mine, jeg steker den kvasten med ild i Jesu navn.

15. Hver farao i hjembyen min som kjemper mot min forfremmelse blir vanæret og ødelagt i Jesu navn

16. Jeg inngår min profetiske skjebne i Jesu navn

17. Jeg mottar guddommelig fart i jakten min på livet i Jesu navn

18. På alle liv i mitt liv skal jeg oppleve hele kampanjer i Jesu navn

20. Jeg erklærer at jeg har en utmerket ånd som er i arbeid i meg i Jesus navn

21. Jeg skal være hodet og ikke halen i Jesu navn

Takk Jesus Kristus.

 


2 KOMMENTARER

  1. Takk pastor for at du har vært kjempebra, leksjonene dine og veiledet for bønn har vært veldig gunstig for meg. Jeg kjenner måter å bekjempe onde ånder på. Måtte Gud vår Herre velsigne deg.

  2. Takk, Guds mann for velsignelsene til Abraham. Jeg er rik. Jeg er ikke hodet, Sherri er over og ikke under
    Be for meg om at Gud skal gjøre noe nytt i mitt liv. Jeg tror GUD

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.