Fasting og bønner for maktens regn

2
5806

Psalms 110: 3 Ditt folk skal være villige på din kraftens dag, i hellighetens skjønnhet fra morgenens liv. Du har ungdommens dugg.

strøm~~POS=TRUNC er det som skiller kristendommen fra andre religioner i verden. Makt i denne sammenhengen snakker om, åndelig autoritet, over djevelen og hans djevler, også om livets omstendigheter. Hver troende som ikke viser kraft, vil alltid være prisgitt djevelen og elementene i denne verden. I dag skal vi se på faste og bønner for kraftregnet. Gjennom hele Skriftene ser vi hvordan Gud manifesterte makten over fiendene til sine barn, isrealistene. Boken til XNUMX. Mosebok er full av de forskjellige manifestasjonene og viser om Guds makt over farao, da han nektet å la Isreal Go. I det gamle testamentet så vi også makt manifestert i livene til Moses, Joshua, Samson, Elia, Elisa, David etc.

Det nye testamentet var ikke et unntak, Jesus ble født gjennom den rå manifestasjonen av makt, en jomfru unnfanget og fødte vår Herre. Gjennom sitt (Jesus) liv på jorden manifesterte han kraft og da han var på vei opp til himmelen, sa han følgende til disiplene:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Matteus 28:18 Jesus kom og talte til dem og sa: All makt er gitt meg i himmelen og på jorden. 28:19 Gå derfor og lær alle nasjoner, døp dem i Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. 28:20 Lær dem å følge alt det jeg har befalt eder: , Jeg er alltid med deg, til verdens ende. Amen.

Han sa også:

Apostlenes gjerninger 1: 8 Men dere skal motta makt etter at Den hellige ånd er kommet over eder; og I skal være vitner for meg både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den ytterste del av jorden.

Dette er grunnen til at dette emnet om faste og bønner for kraftregnet er veldig betimelig for deg. I denne artikkelen skal du lære hvordan du mottar makt, hvordan du får tilgang til den og hvordan du aktiverer den. Jeg har også lagt til noen kraftige bønner som vil hjelpe deg å gjenopplive din åndsmann når du gjennomgår din søken etter åndelig kraft. Mot slutten av denne artikkelen vil ditt kristne liv bli fylt med manifestasjonen av makt i Jesu navn.

Hvordan motta strøm

Apostlenes gjerninger 1: 8 Men dere skal motta makt etter at Den hellige ånd er kommet over eder; og I skal være vitner for meg både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den ytterste del av jorden.

Det eneste språket djevelen forstår er maktens språk. En kristen uten makt, vil alltid være et offer for mørke krefter og naturkrefter. Gjennombruddet ditt starter der din manifestasjon av makt starter, og det stopper der din manifestasjon av makt stopper. Hvordan får vi makt?

 Den nye fødselsopplevelsen:

Dagen du mottok Jesus Kristus som din Herre og evig frelser, er dagen du fikk kraft. Den dagen du ble født på nytt, kom Den Hellige Ånd inni deg for å bo i din Ånd. De hellige Ånd er kraftkilden, det er åndelig autoritet. Hvert Guds barn har Den Hellige Ånd, derfor bærer hvert Guds barn kraft på seg. Markus 16: 17-18 forteller oss dette:

Markus 16:17 Og disse tegnene skal følge dem som tror; I mitt navn skal de kaste ut djevler; de skal tale med nye tunger; 16:18 De skal ta slanger; og hvis de drikker noe livsfarlig, skal det ikke skade dem; de skal legge hender på den syke, og de skal komme seg.

Du ser det? som troende er vi ordinert til å manifestere åndelig autoritet over djevler og livets omstendigheter. Den triste sannheten er fremdeles, mange Chrstians er ikke klar over deres mektige status i Kristus, mange vet ikke at de har åndelig autoritet over djevelen og fyrstedømmer og krefter. Jeg elsker det Guds ord sier i Ef 1: 20-22 og Ef 2: 5-6, vær så snill å la oss se på dette skriftstedet:

Efeserne 1:20 som han utførte i Kristus, da han reiste ham opp fra de døde og satte ham til sin egen høyre hånd på himmelen, 1:21 Langt over all fyrstedømme og makt og makt og herredømme og hver eneste navn som er navngitt, ikke bare i denne verden, men også i det som kommer: 1:22 og har lagt alle ting under føttene og gitt ham til å være leder for alle ting for kirken,

Efeserne 2: 5 Selv da vi var døde i synder, har vi gjort oss rask sammen med Kristus (av nåde er du frelst;) 2: 6 og har oppreist oss sammen og fått oss til å sitte sammen på himmelske steder i Kristus Jesus:

Fra Skriften ovenfor ser du at vi som troende sitter i det samme kraftsetet som Kristus Jesus. Derfor kan ikke hvem som helst, ikke beseire Kristus, ikke beseire deg, overhodet som ikke kan undergi Kristus, ikke underlegge deg. Bare idet Jesus Kristus dominerte alle krefter i hans levetid på jorden, er det slik du og jeg skal leve i herredømme. Nå hvordan kan vi få tilgang til denne kraften?

Hvordan få tilgang til strøm?

Hebreerne 11: 6 Men uten tro er det umulig å behage ham; for den som kommer til Gud, må tro at han er det, og at han er en belønner for dem som søker ham.

Det er tre primære måter en troende kan få tilgang til kraften innenfor. De er:

1. Tro: Guds kraft i deg kan bare tilgås av tro. Gud er ikke en tryllekunstner, han er en trosgud, han opererer bare i et trosoppfylt miljø. For at du skal manifestere hans krefter i deg, må du utøve din tro. Jesus sa alltid 'det være deg i henhold til din tro'. Dette betyr at ditt mål på troen bestemmer hvilket mål du har i livet ditt. Romerne 10:17, forteller oss at troen kommer ved å høre og forstå Kristi ord. Derfor må du være en elev av Kristi ord for å utvikle din tro.

2. Snakker: Den andre måten å få tilgang til kraften inni deg er gjennom munnen. Å tale er et uttrykk for Troens Ånd 2. Korinter 4:13. En lukket munn er en lukket skjebne, derfor må du snakke med situasjonene dine i henhold til Guds ord. Hvis du ønsker helbredelse, snakk helbredelse, snakk om gjennombrudd. Markus 11:24 får oss til å forstå at vi skal ha det vi sier.

3. Gjør:

Joshua 1: 8 Denne lovens bok skal ikke vike fra din munn; men du skal meditere der dag og natt, så du kan følge å gjøre i henhold til alt som er skrevet der; for da skal du gjøre din vei velstående, og da skal du få god suksess.

Å gjøre ordet er en viktig måte å få tilgang til strøm på. Bibelen sier ikke bare være ordets hørere, men det som gjør det, James 1:22. Du ser bare Guds kraft manifestere deg i livet ditt når du setter Guds ord i verk. Det er Guds ord som fungerer i deg, som gjør underverker gjennom deg.

Slik aktiverer du strøm

Faste og bønner er den eneste måten å aktivere Guds kraft i din ånd. Å faste er å nekte kjødet eller kroppen til dets verdslige ønsker, mens du ber er å koble til Gud gjennom din Ånd. Faste og bønner svekker kjøttet og styrker Ånden. Den Hellige Ånd bor i vår Ånd. Årsaken til at mange troende ikke kan høre Gud er fordi det er for mange verdslige signaler som kommer fra deres kjød, disse signalene sky deres sjel og forhindrer dem fra å høre Gud tydelig. I Matteus 6 advarte Jesus oss om ikke å bli plaget av bryr oss om liv, mat, kluter og husly, snarere sa han oss å søke ham og hans rike, og alle disse tingene kommer naturlig til oss.

Faste og bønner, gir deg ikke kraft, det hjelper deg bare å aktivere Guds kraft allerede i deg. Det gjør du ved å holde din åndsmann tilpasset hyppigheten av Gud. Når du faste og ber, blir du mer påvirkelig på alteret når du forkynner Guds ord. En tro, når du faste og ber om enhver situasjon, blir dine åndelige øyne åpnet for å se løsningen på den utfordringen . Jeg har samlet noen bønner for å hjelpe oss med å engasjere oss når vi jobber med vår åndelige autoritet. Disse faste og bønnene om kraftregnet vil sikre at du aldri mangler kraft i livet ditt i Jesus navn. Jeg oppfordrer deg til å delta i disse bønnene for din åndelige oppbyggelse.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for at du er Gud for alle kjøtt i Jesu navn

2. Far, jeg takker deg for at du tilførte meg med makt ved ny fødsel i Jesus navn

3. Far, jeg går frimodig inn i nådenes trone for å motta nåde i Jesu navn

4. Jeg erklærer i dag frimodig at jeg er bemyndiget av Den Hellige Ånd til å underlegge alle krefter i Jesu navn.

5. Guds Ånd er i arbeid i meg, derfor kan ingenting fra djevelen skade meg i Jesu navn

6. Jeg erklærer i dag at Guds helbredende kraft er i arbeid i meg, derfor skal enhver syk person jeg legger mine hender på motta øyeblikkelig helbredelse i Jesu navn

7. Kjære Hellige Ånd, døpe meg på nytt med ditt maktregn i Jesu navn

8. Jeg erklærer at jeg sitter sammen med Kristus, langt over alle fyrstendigheter og krefter i Jesu navn

9. Jeg erklærer min herredømme over alle trolldomskrefter i Jesu navn.

10. Jeg erklærer min herredømme over fattigdom i Jesu navn

11. Jeg erklærer min herredømme over sickeneseses og sykdommer i Jesus navn

12. Søt, Hellig Ånd, påvirk meg på ny med kvelder og underverk i Jesu navn

13. Kjære Hellige Ånd, bekreft alle troens ord fra min munn fra i dag fremover i Jesu navn.

14. Grip meg Herre til å være en student av ditt ord i Jesus navn

15. Far, lær meg å dø for meg selv i Jesu navn.

16. Jeg erklærer min herredømme over alle satniske hindringer i Jesu navn

17. Kjære Herre, jeg fornyer min styrke i deg i Jesus navn

18. Hellig Ånd, forvandle alle mine svakheter til styrke i Jesu navn

19. Smør tungen min med ildkull Herre, i Jesus navn

20. Begynn nå å be i tunger, be i tunger i minst 5 minutter.

Takk Jesus for min åndelige myndighet.

 


2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.