Aggressiv bønn peker for å ødelegge onde brenner (potter).

5
7192

Jesaja 54:15 Se, de skal sikkert samles, men ikke av meg; den som samler seg mot dig, skal falle for din skyld.

Bønner er krenkende rustning i hendene på en kristen. Den kristne rase er et krigsførelse og det krever en bønnegigant for å overvinne den mørkets krefter på en daglig basis. Jesus sa i Lukas 18: 1, "Han sa at menn alltid burde be og ikke besvime eller gi opp. Så lenge vi er på kne, vil djevelen og hans agenter for alltid være forsvarsløse foran oss.

I dag skal vi se på aggressive bønnepunkter for å ødelegge onde gryter. Før vi går inn på dette aggressive bønnepunkter, la oss prøve å forstå hva en ond gryte er, fordi den krever forståelse av en ting for å være enestående i den.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hva er en ond kule?

Først av alt er en gryte en gryte eller en stor bolle. En ond gryte er en gryte eller en stor bolle som brukes i trolldomspakken for å overvåke, spore, tilkalle og plage ofrene deres. Disse onde kauldronene fungerer også som onde speil i det demoniske riket.

Har du noen gang lurt på, hvordan onde mennesker overvåker fremgangen din? Har du noen gang lurt på hvordan hekseleger vet mer om deg enn du selv? Har du også lurt på hvordan folk fremdeles er plaget av hekser, selv om de er langt hjemmefra? Dette gjøres gjennom de onde kullene.

Onde gryter brukes av tre hovedgrunner, de er:
A. Å kalle på: Dette gjøres ved å ringe navnene til ofrene deres og be dem om å dukke opp i kålene. Disse kan gjøres gjennom demoniske krefter, disse heksene fortryller individets sjel inn i gryten og kaller personen ved navn. Hvis personen er en svak og bønneløs kristen eller ikke er kristen i det hele tatt, vil han eller hun vises i gryten.

B. For å overvåke: Hekser overvåker der ofre gjennom gryter, de kan kjenne hvert eneste bevegelse du har, de vet når ting fungerer for deg, og når ting ikke er det, kan de se livet ditt gjennom de onde brennene.

C. Å plage: Siden de kan tilkalle deg gjennom kitten deres, overvåke fremdriften din gjennom den, kan de like mye plage deg gjennom disse sataniske onde pottene. Alt de trenger å gjøre er å projisere sjelen din inn i den og gå rett frem for å plage deg. Men jeg har gode nyheter til deg, hvis du er en bønn og trofast kristen, kan ingen ond brenneskade skade deg. La oss nå se hvordan vi kan overvinne disse onde kullene.

Slik overvinner du disse onde brennere

Tro og aggressive bønner er den eneste måten å overvinne denne heksene og deres onde kitteler. Matteus 17:20, forteller oss at vi har makt over fienden og ingenting kan skade oss på noen måte, Lukas 10:19 forteller oss det samme. Vi må tro på vår autoritet i Kristus og utøve den autoriteten på bønnens alter.

Denne aggressive bønnen som peker på å ødelegge onde kuller vil gi oss mulighet til å utøve myndighetene våre over djevelen. Når samlingen mot deg vil dine bønner spre dem, mens de prøver å overvåke fremgangen din, vil de alle bli blinde, når som helst de tør å tilkalle deg, dine ødeleggende engler vil dukke opp og ødelegge dem og deres viker. Dette og mange flere skal være din erfaring når du forplikter deg til Guds ord og bønner. I henhold til Den Hellige Ånds ledelse, er disse bønnene nøye valgt ut, be dem i tro og se dine mirakler i dag i Jesus navn.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker deg for at ved hvert navn på navnet ditt må hvert kne bøye seg, inkludert hekser og trollmenn i Jesus Kristus Navn.

2. Far, jeg kommer til nådenes trone nå, og jeg mottar nåde og nåde for å seire i denne bønnene i Jesus Navn

3. Jeg beordrer at alle onde gryter som lager matene mine, skal ødelegges nå i Jesu navn

4. Jeg beordrer hver trolldomsgryte som arbeider mot min fremgang, å bli ødelagt nå i Jesus navn

5. Jeg skiller mitt liv og skjebne nå fra enhver ond kamille i Jesus navn.

6. Jeg befaler hver overvåkende Ånd som overvåker livet mitt gjennom onde kamrer, for å bli blind nå! I Jesu Kristi navn.

7. Hver eneste mørke pott som arbeider mot livet mitt, sprer jeg deg nå i Jesu Kristi navn

8. Hver ond stagnasjonspotte som virker mot livet mitt, sprer jeg deg i ild nå i Jesu navn

9. Hver ond pott som arbeider mot min helse, sprer jeg deg nå i Jesu Kristi navn

10. Hver ond makt som kaller mitt navn i en hvilken som helst ond pott, skal ødelegges nå i Jesu navn

11. Hver ond stemme som taler mot meg i en hvilken som helst ond kittel, skal stilles for alltid i Jesus navn

12. Hver ond makt, som tilbereder min fremgang fra enhver ond kittel, blir ødelagt nå i Jesu Kristi navn.

13. Jeg sprer hvert trolldomssamling mot livet mitt i Jesus navn

14. Jeg sprer alle trolldomsplaner mot livet mitt i Jesus navn.

 

15. Jeg vender tilbake til avsenderen hver trolldomspil rettet mot meg i Jesu Kristi navn

16. Jeg løslater Guds u slukkelige og alt fortærende ild for å ødelegge alle trolldomspakter som arbeider mot min fremgang i Jesu navn.

17. Jeg bryter hver heksegryte i livet mitt i Jesus navn.

18. Jeg bryter hver trolldomsgryte over familien min i Jesu Kristi navn.

19. La alle demoniske råd over livet mitt bli ødelagt nå i Jesu navn.

20. La Guds råd over livet mitt seire i Jesu Kristi navn.

21. Jeg dekker meg med Jesu Kristi blod.

22. Jeg dekker hele huset mitt med Jesu Kristi blod.

23. Jeg trekker beskyttelsesgrensen over meg og min husstand i Jesu navn.

24. Intet hekserivåpen skal seire over oss igjen i Jesu Kristi navn.

25. Ingen ond gryte skal koke opp det onde i livet mitt igjen i Jesu navn.

27. Ingen råd om trolldom skal seire i livet mitt igjen i Jesus Navn.

28. Jeg erklærer fra i dag at hver ond pott skal begynne å jakte på eierne deres i Jesus navn.

29. Jeg erklærer at jeg har totalt seier over hekser og trollmenn i mitt liv i Jesus navn.

30. Fra denne dagen og fremover skal ingen ond mann eller kvinne seire over meg i Jesu navn.

Takk Jesus for å svare på bønnene mine.

 


annonser

5 KOMMENTARER

  1. Takk for at jeg snart tar dem på. Ros til Gud for DEG. Du vokser oss virkelig, forklaringen er veldig ekte, vi trenger ikke å bli plaget når vi har GUD for universet som vår GUD.

  2. Takk for din ærlige og sannhetsundervisning. Mange mennesker eller tapte og aner ikke hva som skjer rundt dem. På grunn av å være en lunken varm kristen og ikke har noen kunnskap eller visdom. Skriften sier at folket mitt vil gå til grunne på grunn av manglende kunnskap. I dag drar folk til kirken for å føle seg bra for ikke å høre sannheten. Satan er ekte og ingen vil snakke om det. I mellomtiden ødelegger han familier og liv og så mye mer. Takk for kraftige bønner.

  3. I ferd med å vente en ond gryte plantet av min bestemor. Måtte Gud hjelpe oss. Takk for bønnepunktene. Jeg håper vi får gjort dette med.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her