Leveringsbønner fra trell av synd

3
19627

Psalms 66:18 Hvis jeg ser på misgjerning i mitt hjerte, vil ikke Herren høre meg. 66:19 Men sannelig, Gud har hørt meg; han har fulgt bønnens røst.

Den største utfordringen enhver troende vil møte er fristelsen til å synde. Ingen ekte Guds barn vil noen gang være komfortabel med å bo i synd. Synd i denne sammenhengen er overtredelsen av Guds lover. Når vi går i strid med ordene i Guds ord, blir vi på vei i syndens retning. Også synd i disse sammenhenger snakker om våre overtredelser, det er våre daglige gale handlinger. Til slutt snakker synd i denne sammenhengen om noen sta syndige avhengighet som ikke lar de troende gå. I dag skal vi delta i frelsesbønner fra syndens trelldom. Dette frelsesbønner skal styrke deg åndelig for å overvinne fristelsene og trangene til å synde. Det vil fange deg til å bære åndelig frukt og få lyset ditt til å skinne før menn og dine gode gjerninger vil føre dem til Jesus Kristus.

For hver troende har Jesus betalt for dine synder, fortid, nåtid og fremtid. 1. Johannes 2: 1-2. Han har gitt oss sin ånd for å gjøre oss i stand til å leve som ham i rettferdighet. Den Hellige Ånd i oss styrker oss til å leve som Kristus, han hjelper oss å bære gudelige åndelige frukter og gir vårt lys til å skinne lysere og lysere. Vi må forstå at som troende vil satan ikke bare la oss gå sånn. Vi må vite at satan hele tiden er etter oss for å dra oss vekk fra Gud gjennom synd. Vi må vokte vår frelse og ta på oss hele Guds rustning. Vi må være følsomme for djevelens fristelser. Som troende må vi la Guds Ånd lede oss hele tiden, vi faller vanligvis i synd når vi blir uforsiktige. Selv om Gud alltid vil tilgi oss for syndene våre, er djevelenes mål å få oss til å leve tilbake et syndig liv, og dermed dra oss tilbake til verden. Denne frelsesbønnene fra syndens trelldom vil virkelig frelse oss fra alt ondt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hvem er denne bønnen for? Disse bønnene er til de troende som sliter med synden, de som djevelen har fanget i den ene eller den andre formen for avhengighet, det kan være røyking, lyst, utukt, hor, misunnelse osv. Gud vil frigjøre deg i dag, som når du engasjerer disse bønnene i dag, skal du bli fullstendig frigjort fra all syndens fangst i Jesu navn. Gud elsker deg ubetinget, og han skal virkelig utfri deg i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng

1. Far, takk for din frelsende nåde og evige frelse som du har velsignet meg med i Jesu navn.

2. Far, jeg takker deg for at du sendte meg den Hellige Ånd for å lære meg hvordan jeg kan leve rett i Jesu navn.

3. Da murene til jericho falt sammen, la alle syndige vaner i livet mitt bli ødelagt i Jesu navn.

4. Hver synd som setter et spørsmålstegn ved min frelse, blir ødelagt nå i Jesu navn

5. Du mørkets krefter, mister taket fra livet mitt nå i Jesu navn

6. Å, Herre, engasjere meg ved din ånd til å gå i lydighet i Jesu navn

7. Å, Herre, frelse meg fra alt ondt i Jesus navn

8. Å far, led meg ikke til fristelse i Jesu navn

9. Herre gir meg styrke til å produsere Åndens frukter i Jesu navn

10. Gi meg nåden til å flykte fra ungdommelige lyster i Jesu navn.

11. Far, ved din nåde skal du dekke mine svakheter fra menneskers øyne til jeg er fullstendig frelst i Jesu navn

12. Ved Jesu blod, skyll ut alle onde syndeforekomster i mitt liv i Jesu navn

13. Jeg beordrer alle skjulte pilene med ondskap i livet mitt å komme ut nå i Jesus navn

14. Hver makt som er besatt, fortryllelse mot meg, blir ødelagt nå i Jesus navn

15. Hver demonisk kraft som får meg til å synde, er nøytralisert nå i Jesu navn
16. Hver djevel plan for å ødelegge min tjeneste gjennom synd er frustrert nå i Jesu navn.

17. Jeg graver hvert syndealter i livet mitt i Jesu navn

18. Jeg skiller meg fra mine fedres synder nå i Jesu navn.

19. Far, ved din mektige hånd, bryt hvert synd i mitt liv i Jesu navn

20. Dødens ånd skal ikke overhale meg i Jesu navn

21. La hvert kjødets åk bli ødelagt i mitt liv i Jesu navn

22. Jesu blod, fjern ethvert uprogressivt etikett fra alle aspekter av livet mitt.

23. O Herre, skap i meg et rent hjerte ved din kraft.

24. Herre, la den Hellige Ånds salvelse bryte hvert åk med tilbakeblikk i mitt liv

25. Herre, fornye en rett ånd i meg.

26. Herre, lær meg å dø for meg selv.

27. Du børste av Herren, skrubbe ut all skitten i mitt åndelige rør, i Jesu navn.

28. Herre, tenn mitt kall med din ild.

29. Herre, salv meg til å be uten å slutte.

30. Herre, etabler meg som en hellig person for deg.

 


3 KOMMENTARER

  1. Ja, dette er en arena for bønner. Vi vil virkelig oppleve gjennombrudd fra all trelldom. Stor er Herren som inspirerte broren Chinedum til å starte denne bloggen. Jeg er velsignet med disse bønnene. Gud velsigne teamet bak denne organisasjonen

  2. Jeg ba denne bønnen og jeg er klar i dag til å utføre Herrens arbeid og forandre mitt hjerte sinn kropp og sjel fra og med denne dagen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.