Leveringsbønner fra en Rødehavssituasjon

2
6572

Isaiah 43: 2 Når du går gjennom vannet, vil jeg være med dig; og gjennom elvene skal de ikke strømme over deg. Når du går gjennom ilden, skal du ikke bli brent; Flammen skal heller ikke tennes på deg.

I dag skal vi se på leveringsbønner fra en Rødehavssituasjon. Hva er en rødhavssituasjon? Dette er når du befinner deg i en håpløs situasjon, når du er fanget og det ser ut til at du ikke vet veien ut. En rødhavssituasjon er når du treffer murveggen i livet eller du kommer til en blindvei i livet. En rødhavssituasjon er menneskelig umulig situasjon, der du vet at bare Gud kan hjelpe deg. Den gode nyheten er dette, det som er umulig med mennesker, er mulig med Gud. Det mennesket ikke kan gjøre, Gud vil gjøre det uten stress. Disse frelsesbønnene vil koble deg til Guds ubegrensede frelsende kraft, det vil gi deg mulighet til å be og få overnaturlige resultater for bønnene dine. Uansett Rødehavssituasjoner du befinner deg i dag, vil himmelens Gud gi deg en rungende seier i Jesu Kristi navn.

I boken 14. Mosebok XNUMX ser vi den sanne historien om Barna i Isreal krysser Rødehavet. Først virket det som en umulig oppgave, det virket som om det aldri kom til å være en vei ut. Bak dem der det sinte blodtørste egypterne, som raset mot dem, foran var et uendelig rødt hav, men Herren ba Moses gå fremover, ba han Moses om å strekke frem sin stab mot sjøen, og de vil føre veier for dem, Moses gjorde, og havet gjorde det mulig for dem å krysse, hva et stort mirakel !!!, men det stoppet ikke der, det samme havet druknet alle de egyptiske soldatene da de forsøkte å krysse havet for å angripe Guds barn. Nå er dette åpenbaringen jeg vil dele med deg fra denne sanne historien. Sjøen skiltes når mose strekker frem staben sin, det betyr bønn, hvis du vil se dine egne rødehavsdeler veier for deg, må du be det å gjøre så gjennom kraften i bønn. Inntil moses ba, ga havet ikke vei. Etter at alle isrealittene hadde krysset Rødehavet med suksess, forfulgte fienden fremdeles etter dem, men mose strakk frem stangen sin igjen, og havet druknet alle egypterne. Hva forteller det oss? når djevelen sender utfordringer til oss å ødelegge oss, har vi makt til å reversere den mot fienden gjennom bønner. Når du deltar i denne frelsesbønnen fra en Rødehavssituasjon, vil hvert Rødehav som står på din vei la deg gå i Jesu navn. Hver fiende etter ditt liv skal druknes i Jesu Kristi navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Leveringsbønner

1. La hver sirkel av tilbakeblikk i livet mitt bli ødelagt i Jesu navn

2. La hele min Goliat motta ildstenene, i Jesu navn

3. Alle sataniske konsultasjoner mot meg, går i oppløsning, i Jesu navn

4. Alle sataniske konfrontasjoner mot meg, bli frustrerte i Jesu navn

5. Jeg gjengir alle våpen mot meg impotente i Jesu navn

6. Hver overvåknings- og forskriftsmodul som arbeider mot meg blir ødelagt i Jesu navn.

7. Jeg nekter å tøffe tårer for å forherlige fienden, i Jesu navn

8. Jeg avvæpner hver vagabondånd i livet mitt, i Jesu navn

9. Jeg lammer all motstand mot mine gjennombrudd på alle områder av livet mitt, i Jesu navn

10. Hver økonomisk kiste som er utformet mot økonomien min, blir knust i stykker i Jesu navn

11. Jeg bryter hvert grep om trolldom i løpet av livet mitt, i Jesu navn

12. Alle ugunstige situasjoner som jeg konfronterer, begynner å tilpasse deg selv til å favorisere meg i Jesu navn

13. Hvert fjell av satanisk konfrontasjon i hver avdeling i livet mitt smuldrer nå i Jesu navn

14. Hvert umulig fjell i hver avdeling i livet mitt, smuldre nå, i Jesu navn

15. Herre, bær meg på ørnevinger foran mine fiender i Jesu navn

16. O Herre, la plutselig skam være alle mine undertrykkere, i Jesu navn.

17. Hver makt, som planlegger å rive sjelen min som en løve, blir demontert, i Jesu navn.

18. Min far, la de ugudeliges ondskap ta slutt, Herre, i Jesu navn.

19. O Gud, forbered dødsinstrumentene mot mine fiender, i Jesu navn.

20. O Gud, ordne dine piler mot mine forfølgere, i Jesu navn.

21. Hver grop, gravd av fienden, blir en grav for ham, i Jesu navn.

22. Jeg gjør ugyldig, effekten av enhver interaksjon med sataniske agenter som beveger seg rundt som menn, i Jesu navn.

23. Jeg trekker ned de onde fremmedes borg i alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

24. Enhver negativ transaksjon, som for øyeblikket påvirker livet mitt, blir kansellert i Jesu navn.

25. Alle de mørke gjerningene som er gjort mot meg i det skjulte, blir utsatt for og blir ugyldige, i Jesu navn.

26. Jeg løsner meg fra enhver mørk ånd, i Jesu navn.

27. Herre, la alle innryddelser mot meg bli avlyst i Jesu navn.

28. Jeg ber alle undertrykkere trekke seg tilbake og flykte i nederlag, i Jesu navn.

29. Jeg binder enhver sterkmann, som har mine varer i sine eiendeler, i Jesu navn.

30. Jeg bryter forbannelsen av automatisk fiasko, og arbeidet med livet mitt, i Jesu navn.

31. salvingen til å blomstre, faller kraftig på meg nå, i Jesu navn.

 


2 KOMMENTARER

    • Søk Gud i hans ord og personaliser Guds ord for deg, spesielt situasjonen du står overfor. Fast, be, lovprise og tilbe Gud regelmessig. La bibelskriftene spille mens du sover, kanskje blåser av shofars og rent harpemusikk. Du må si opp avtalen, omvende deg daglig, omvende deg for det dine forfedre gjorde, dine levende slektninger og deg. Resitere hva Jesus gjorde for deg via Jesaja 53 og 61, erklær Salme 91, 31 og 28. Prøv å lese Bibelen din dag og natt. Ros navnet på Jesus hver dag. Hvis du ikke er frelst, kan du be om frelse mens du avviser djevelen og eventuelle bånd du har. Du må kanskje kaste ting du har for å fjerne kontaktpunkter. Det kan være hekseri, onde altere og lignende som kommer mot deg. Gud har all autoritet og makt, ikke djevelen. Ta en titt på YouTube-kanaler som bryter forbannelser 101, Whitfield Harrington, Kevin LA Ewing og Joy Blair.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.