Bønnepoeng for dobbel promotering

0
2429

2 Kings 2: 9 Og det skjedde da de gikk bort, sa Elias til Elisa: Spør hva jeg skal gjøre for deg før jeg blir ført bort fra dig. Og Elisa sa: La en dobbelt del av din ånd være over meg.

Hver troende har myndighet til å stille krav og se dem skje. Det har ikke noe å si for hvilken tilstand du befinner deg nå, du kan endre nivå med bønnens kraft. I dag skal vi delta i bønnepoeng for dobbeltopprykk. Disse bønnepunktene er for de som er for lengst forfalte forfremmelse der på arbeidsplassen, bedrifter og karrierer. Du har svevet rundt dette fjellet med langsom fremgang lenge nok, det er på tide at du tar fremgang, det er på tide at du mottar dobbeltopprykk. Disse bønnepunktene vil få kongers hjerte til å favorisere deg i Jesu navn. Når du engasjerer deg i disse bønnene i tro i dag, vil opprykkingsguden åpne himmelen og regne ned på deg doble kampanjer på alle områder i ditt forsøk på Jesu navn.

Elia spurte Elisa, "hva vil du" og Elisa sa: jeg vil ha en dobbel del av din ånd, i andrewards, Jeg vil at dobbelt del av din nåde og prestasjoner skal hvile på meg. Elisa stilte et spesifikt krav fra Elias, og han fikk det. På samme måte må du be denne bønnepunktene med et spesifikt krav i hjertet ditt. Du sier ikke bare at Herre promoterer meg, du må fortelle ham hvor du vil at han skal ta deg til. Du må la Gud få vite hva slags dobbeltopprykk du ønsker. Hensikten med disse bønnepunktene er å gjøre det mulig for deg å ødelegge alle sataniske motsetninger som vil motstå din doble opprykk. Disse bønnepunktene vil tømme luften for deg å motta den ønskede spesifikke doble promoteringsforventningen. Jeg oppfordrer deg til å be disse bønnene med lidenskap og stor forventning. Disse bønnepunktene for dobbel promotering ble nøye valgt ut for ditt eget gjennombrudd. Ingen mennesker skal holde deg lenger i Jesu navn.

bønner

1. Jeg opphever hvert satanisk vedtak utstedt mot min doble opprykk, i Jesu navn

2. Jeg tauser hver onde hund som bjeffer mot gjennombruddene mine i Jesu navn

3. La Guds finger seie min husmannssterke, i Jesu navn.

4. La enhver ond fugl som flyr for min skyld bli fanget, i Jesu navn

5. Hver agent for stagnasjon, tilbakethet og skam, løslat meg nå !!! i Jesu navn

6. Jeg styrter enhver ond trone som er installert mot livet mitt, i Jesu navn

7. Hver eneste lidelse av uorden i livet mitt, bli spredt til øde i Jesu navn

8. Hver kraft som driver mine problemer, faller ned og dør i Jesu navn

9. Jeg løslater meg fra enhver forbannelse som arbeider i familien min, i Jesu navn

10. La hver åndelig grib som blir delegert mot meg spise sitt eget kjøtt og drikke sitt eget blod i Jesu navn

11. Jeg tramper på alle slanger og skorpioner som kjemper mot promoteringen min i Jesu navn.

12. Jeg påstår kraften til å overvinne og utmerke seg blant alle andre konkurrenter, i Jesu navn.

13. Herre, la enhver beslutning fra ethvert panel være gunstig for meg, i Jesu navn.

14. Hvert negativt ord og uttalelse mot min suksess, bli fullstendig ugyldig, i Jesu navn.

15. Alle konkurrenter med meg i dette nummeret vil finne mitt nederlag uoppnåelig, i Jesu navn.

16. Jeg hevder overnaturlig visdom for å svare på alle spørsmål på en måte som vil fremme min sak, i Jesu navn.

17. Jeg bekjenner syndene mine ved å vise tvil iblant.

18. Jeg binder enhver ånd som manipulerer mine mottakere mot meg, i Jesu navn.

19. Jeg fjerner navnet mitt fra boka til de som ser godhet uten å smake på det, i Jesu navn.

20. Du skyen, blokkerer sollyset i min herlighet og gjennombrudd, spred deg, i Jesu navn.

21. Herre, la fantastiske forandringer begynne å bli min del av dette småt.

22. Jeg avviser enhver ånd i halen på alle områder i livet mitt, i Jesu navn.

23. Å, Herre, før meg i tjeneste med alle de som vil bestemme meg for fremgang.

24. Å, Herre, få en guddommelig bytte til å føre meg fremover.

25. Jeg avviser halens ånd, og jeg påstår hodets ånd, i Jesu navn.

26. Alle onde opptegnelser, plantet av djevelen i noens sinn mot min fremgang, knuses i stykker, i Jesu navn.

27. Herre, overfør, fjern eller endre alle menneskelige agenter som er opptatt av å stoppe min fremgang.

28. Å, Herre, jevn vei til toppen med din ildhånd.

29. Jeg mottar salvelsen til å utmerke meg over mine samtidige, i Jesu navn.

30. Herre, katapulter meg til storhet som du gjorde for Daniel i Babylon.

31. Herre, hjelp meg til å identifisere og takle enhver svakhet i meg som kan hindre min fremgang.

32. Jeg binder enhver sterkmann, delegert for å hindre min fremgang, i Jesu navn.

33. Å, Herre, send dine engler for å rulle bort hver eneste hindring for å fremme, fremme og løfte meg.

34. O Herre, la makt bytte hender i mitt arbeidssted til helligånds hender.

35. Guds ild, konsumér hvilken som helst stein og binde meg til samme sted, i Jesu navn.

36. Alle demoniske kjeder, som forhindrer min avansement, går i stykker i Jesu navn.

37. Alle menneskelige agenter, som forsinker / fornekter min fremgang, binder jeg de onde ånder som kontrollerer tankene dine i denne forbindelse, i Jesu navn.

38. Holy Spirit, rett beslutningene fra ethvert panel i min favør, i Jesu navn.

39. Jeg nekter å mislykkes, i utkanten av mitt mirakel, i Jesu navn.

40. O Herre, løslat dine engler for å kjempe mot min kamp.
Takk Jesus for min doble forfremmelse er sikker i Jesus navn.

annonser
Forrige artikkelBønner mot kjemper i drømmen.
Neste artikkel20 typer bønn
Jeg heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt enhver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For mer informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller Chat meg opp på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å delta i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her