Bønn viser til gjenopprettelse med bibelvers

6
27998

Joel 2:25 Og jeg vil gjenopprette eder de årene som johannesbrødet har spist, kankerormen og risen og palmerormen, min store hær som jeg sendte blant eder. 2:26 Og I skal ete i overflod og bli mette og prise Herren din Guds navn som har gjort vidunderlig med dere; og mitt folk skal aldri skamme seg.

I dag skal vi se på bønnepunkter for gjenopprettelse med bibelvers. Restaurering sies å forekomme i livet ditt, når Gud gir deg et dobbelt mål på velsignelser og glede som vil overvelde deg og få deg til å glemme dine tidligere sorger. Gjenoppretting kan ikke bringe tilbake akkurat det du har mistet, men det vil gi deg bedre ting, ting som er mye bedre enn alt du mistet tidligere. Bibelen forteller oss at den siste enden av Job var langt bedre enn hans begynnelse. Jeg vet ikke hva du har mistet i dag, men min Gud skal gi deg dobbel gjenoppretting i Jesu navn.

Vi tjener ikke bare en gjenopprettelsesgud, vi tjener en Gud for dobbeltfoldig gjenoppretting, uansett år du har mistet eller tingene du har mistet, vår Gud skal gjenopprette deg i Jesus navn. Jesaja 61: 7 forteller oss at for vår skam skal vi motta dobbelt ære. Folk kan ha avskrevet deg, og tror ikke noe godt vil komme ut av livet ditt, men når du engasjerer deg i denne bønnen i dag, vil din Gud endre historien din og gjenopprette dobbeltfolding i Jesu navn. For at du skal kunne glede deg over Guds gjenoppretting, må du ha tro, du må tro på gjenopprettelsens Gud, du må aldri gi opp Gud og la fienden vinne kampen. Du må stå på Guds ord, det krever tro å trekke fra gjenopprettelsens brønner. Disse bønnepunktene om restaurering med bibelvers vil øke din tro for din gjenopprettelse. Bibelversene vil åpne øynene dine for å se fra Skriftene at gjenoppretting er din arv i Kristus. Jeg ser Gud gjenopprette deg 100 ganger i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bibelvers om gjenopprettelse

Amos 9: 14
Og jeg vil gjenopprette fangenskapet for mitt folk Israel, så skal de bygge avfallsbyene og bo dem; og de skal plante vingårder og drikke dens vin; de skal også lage hager og spise frukten av dem.


Exodus 21: 34
Eieren av gropen skal gjøre det godt og gi penger til eieren av dem; og det døde dyret skal være hans.

Joel 2: 25-26 - Og jeg vil gi deg årene de gresshoppene har spist, kankerormen og larven og palmerormen, min store hær som jeg sendte blant dere. (Les mer…)

Jeremiah 30:17 For jeg vil gi deg helse og helbrede deg av dine sår, sier Herren; for de kalte deg utstøtt og sa: Dette er Sion, som ingen søker.

Salme 51:12 - Gjenopprett gleden ved din frelse; og hold meg fri [med din] frie ånd.

Jesaja 61: 7 - For din skam [dere skal ha) dobbelt; og [for] forvirring skal de glede seg over sin del; derfor skal de eie den dobbelte i sitt land; evig glede skal være for dem.

Apostlenes gjerninger 3: 19-21 - Omvend dere derfor og omvend dere, så deres synder kan bli utslettet, når oppfriskningstidene kommer fra Herrens åsyn; (Les mer…)

Job 42:10 Og Herren vendte Jobs fang mens han ba for sine venner, og Herren ga Job dobbelt så mye som han hadde før.

1 Johannes 5: 4 - For alt som er født av Gud, overvinner verden; og dette er seieren som overvinner verden, vår tro.

Markus 11:24 - Derfor sier jeg dere: Hva dere måtte ønske når dere ber, tro at dere tar imot dem, så skal dere få dem.

1 Peter 5:10 - Men all nådens Gud, som ved Kristus Jesus har kalt oss til sin evige herlighet, etter at dere har lidd en stund, gjør dere fullkomne, stadfester, styrker, bosetter dere.

Sakarja 9:12 - Vend dere til festningen, I håpets fanger! I dag kunngjør jeg at jeg vil gjøre deg dobbelt;

Jeremias 29:11 - For jeg kjenner tankene jeg tenker på deg, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondt, for å gi deg et forventet slutt.

Johannes 14: 1 - La ikke hjertet ditt være urolig; tro på Gud, tro også på meg.

Galaterne 6: 1 - Brødre, hvis et menneske blir innhentet av en feil, skal dere som er åndelige, gjenopprette en slik i ydmykhetens ånd. tenker på deg selv, så ikke du også blir fristet.

Matteus 6:33 - Men søk først Guds rike og hans rettferdighet; og alle disse tingene skal legges til dere.

Bønnepoeng

1. Herre, takk for at du sprer fiendene til min guddommelige skjebne.

2. Hver krangel, ritual og trolldom mot min skjebne, faller ned og dør, i Jesu navn.

3. Jeg gjør ugyldig, innflytelsen fra skjebnesvanger, i Jesu navn.

4. Hver husholdnings ugudelighet som kjemper for å ordne skjebnen min igjen, falle ned og dø, i Jesu navn.

5. Min skjebne er knyttet til Gud, derfor bestemmer jeg at jeg aldri kan svikte, i Jesu navn.

6. Jeg nekter å bli programmert mot min guddommelige skjebne, i Jesu navn.

7. Jeg ødelegger alle opptegnelser om min skjebne i den marine verden, i Jesu navn.

8. Hvert alter montert mot min skjebne i himmelen, demonteres i Jesu navn

9. Jeg avviser alle sataniske alternativer for min skjebne, i Jesu navn.

10. Onde kyllinger, du vil ikke tilberede min skjebne, i Jesu navn

11. Jeg ødelegger enhver trolldomkull og sammenkok mot min skjebne, i Jesu navn.

12. Hver makt i kaldronen som heves for å manipulere min skjebne, løslat meg, i Jesu navn.

13. Skjebnen svelger, kaster opp min skjebne, i Jesu navn.

14. Jeg gjenvinner mitt stjålne skjebnebil, i Jesu navn

15. Hver mørkekonferanse mot min skjebne, spredning, i Jesu navn.

16. Herre, salv min skjebne på nytt.

17. Jeg vedtekter at fiasko ikke skal slakte min skjebne, i Jesu navn.

18. Hver makt som fører krig mot min skjebne, faller ned og dør, i Jesu navn.

19. Skjebnenyver, løslat meg nå, i Jesu navn.

20. Jeg styrter enhver satanisk omordning programmert mot min skjebne, i Jesu navn

21. Jeg har kommet til Sion, min skjebne må endres, i Jesu navn.

22. Hver kraft som avleder min skjebne, faller ned og dør, i Jesu navn.

23. Jeg nekter å savne min skjebne i livet, i Jesu navn.

24. Jeg nekter å godta satanisk erstatning for min skjebne, i Jesu navn

25. Alt som er programmert mot min skjebne i himmelen, skal ristes i Jesu navn.

26. Hver makt, som trekker krefter fra himmelen mot min skjebne, faller ned og dør, i Jesu navn.

27. Hvert satanisk alter, utformet mot min skjebne, sprekker under Jesu navn.

28. Herre, ta bort min skjebne fra menneskers hender.

29. Jeg opphever ethvert satanisk eierskap til min skjebne, i Jesu navn.

30. Satan, du vil ikke slå deg til ro med min skjebne, i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

6 KOMMENTARER

  1. Takk for disse bønnene. Jeg vet ikke hva jeg skal be. Disse bønnene hjelper meg å vite hva jeg skal be. Takk. Jeg har spurt og bedt, og ingenting har skjedd.

    • hei, nina, er du ninaen jeg ser etter, ninaen fra deland, im fred, kan ikke komme til deg på nettet, men jeg kom over deg her, også jeg blir angrepet av sykdom, og familien min også, var i de siste dager, kommer den onde til å gjøre alt han kan for å holde oss fra El-shadie. stavemåtene mine er ikke gode. ser til Jesus for ditt svar, ikke gaver, han svarer på hver bønn som blir sendt til ham, men ikke alltid slik vi skulle ønske det. Han kjenner fortiden og fremtiden, sa han, Be uten å slutte, stol på ham, mot ALL ODDS, DET KALDES TRO. x.

  2. Tusen takk for denne informasjonen om bønnepionter, jeg gleder meg veldig over dette øyeblikket. Måtte gode herre velsigne degA

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.