Destroying the Destroyer Prayer Points

1
7162

 

Jesaja 54:15 Se, de skal sikkert samles, men ikke av meg; den som samler seg mot dig, skal falle for din skyld. 54:16 Se, jeg har skapt smeden som blåser kullene i ilden, og som bringer frem et instrument for hans verk; og jeg har skapt varteren for å ødelegge. 54:17 Intet våpen som er dannet mot deg skal blomstre; og hver tunge som skal reise seg mot deg ved dom skal du fordømme. Dette er arven etter Herrens tjenere, og deres rettferdighet kommer fra meg, sier Herren.

I dag skal vi være med å ødelegge ødeleggelsesbønnepunktene. Hvem er en ødeleggeren? De destroyer er djevelen selv, og hans agenter kalles ødeleggere. Jesus fortalte oss at djevelens oppgave er å stjele, drepe og ødelegge, Johannes 10:10. En ødelegger i denne sammenhengen er hvem som helst som etter ditt liv og skjebne, alle som har lovet at du aldri vil gjøre det i livet. En ødelegger er noen som vil stoppe på ingenting for å se deg lykkes i livet. En ødelegger er en angrende fiende, de vil aldri slutte å motsette deg fysisk og åndelig før du stopper dem. Men i dag skal vi ødelegge ødeleggeren gjennom farlige bønnepunkter. Disse som ødelegger ødeleggerens bønnpunkter vil ta enhver ødelegger i livet ditt uvitende, de vil ikke vite hva som rammet dem når vi begynner å be. Hver ødelegger må bøye seg i dag i Jesus navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I Bibelen ser vi ødeleggere på jobb, i Esters bok ser vi historien om Ester, modekai, haman og jødene, Esther 3, 7. Haman ønsket å ødelegge hele jødene rett og slett fordi Modecai nekter å bøye seg for ham , men da Modecai og Ester erklærte en faste og ba om jødene, ble haman ødelagt. Den samme galgen som han satte inn for å henge modecai, var der han ble hengt. Vi så også historien om Herodes i Apostlenes gjerninger, etter at han arresterte og drepte apostel James, så han at han gledet jødene, så han tok Peter også, men kirken ba i hesten, og Herren sendte en engel for å levere Peter og den samme engelen ødela Herodes dagen etter. Apostlenes gjerninger 12: 18-25. Ødeleggere må stoppes, du gir dem ikke plass, når de kommer mot deg, må du fortsette å angripe dem åndelig gjennom bønner til de alle er eliminert. Når du involverer dette med å ødelegge ødeleggerens bønnepunkter, vil enhver ødelegger i livet ditt møte deres eget undergang i Jesus navn.

Bønnepoeng

1. Hver sky av utidig død, rydd nå, i Jesu navn.

2. Jeg nekter å bli omgjort til en levende død, i Jesu navn.

3. La enhver ond sterk sterkmann med utidig død bli frigjort i mitt liv i Jesu navn.

4. Hver satanisk konsultasjon om livet mitt, må bli ugyldig i Jesu navn.

5. Hver beslutning som blir tatt mot livet mitt av hekseri-ånder, blir ugyldig i Jesu navn.

6. Jeg avviser aborterte seire på alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

7. La alle de som ser ut som livet mitt, bli ødelagt nå i Jesu navn.

8. La enhver fantasi om død og drømmer som blir brukt mot meg, slå tilbake i hjel av mine fiender i Jesu navn.

9. La hver eneste kim av svakhet i kroppen min dø, i Jesu navn.

10. La enhver sykdomsmedarbeider dø i Jesu navn.

11. Du skjulte sykdommer, forsvinner fra kroppen min nå, i Jesu navn.

12. Jeg trenger alle ubehag i kroppen til å tørke opp, i Jesu navn.

13. Hvert dødt organ i kroppen min får liv i Jesu navn.

14. La blodet mitt bli overført med Jesu blod.

15. Jeg befaler hver indre lidelse i kroppen min, å motta orden, i Jesu navn.

16. Jeg beordrer enhver svakhet å komme ut med alle røttene dine, i Jesu navn.

17. Jeg sprer i ild alle bevisste og ubevisste samarbeid med sykdom, i Jesu navn.

18. La Herrens virvelvind blåse bort all vind av svakhet, i Jesu navn.

19. Jeg løslater kroppen min fra enhver forbannelse av svakhet, i Jesu navn.

20. La Jesu blod skylle ut alt ondt avfall fra mitt blod, i Jesu navn.

21. Jeg gjenvinner alle organer i kroppen min som holdes av hekser og trollmenn i ethvert ondt alter i Jesu navn.

22. Hjelp meg, Herre, å gjenkjenne din stemme i mitt liv i Jesu navn

23. Herre, hvor jeg er blind, se meg i Jesu navn

24. Jeg beordrer frykten min for å fordampe nå, i Jesu navn.

25. Jeg kaster bort all bekymring, i Jesu navn.

26. Jeg nekter å bli forvirret med onde venner, i Jesu navn.

27. Jeg kastet ned hver veisperring som skjuler min fremgang, i Jesu navn.

28. La mitt åndelige liv sende terror til fiendens leir, i Jesu navn.

29. Herre, befri meg fra onde ord eller onde ytringer i Jesu navn

30. Herre, la mitt livs fiender bli begravet foran meg i Jesu navn.

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.