30 Bønnpunkter mot slukende ånd

1
8192

Malaki 3:11 Og jeg vil irettesette fortæreren for din skyld, og han skal ikke ødelegge fruktene på din jord; og din vintre skal ikke kaste frukten sin før tiden på marken, sier Herren, hærskarenes Gud.

I dag skal vi delta i bønnepunkter mot slukende ånder. Utslettende ånder er ånder som ødelegger hendene dine. Mens du jobber hardt for å samle, er de opptatt med å spre. Disse er en trolldom ånd, en ånd av oppturer og nedturer. Et åndelig hull settes i lommen din av mørke krefter for å fortsette å tømme økonomien din derfra. Mange mennesker blir rike og etter en stund går de plutselig tilbake til fattigdom, der en gang blomstrende virksomhet bare krasjer mystisk, dette er fordi noen har påberopt seg en fortærende ånd mot dem. Men hvis du er et Guds barn i kveld, har jeg gode nyheter for deg, hver eneste fortærer i livet ditt må dø i dag i Jesus navn.

For å overvinne disse fortærende ånder, er det to viktige ting du må ta på alvor i livet ditt som kristen, de er: Ditt bønneliv og ditt gi liv. Du må være en mann eller kvinne hvis ressurser brukes til å velsigne Kristi legeme og de fattige rundt deg. Ikke bruk pengene dine alene, vær en giver, gi i kirken din og gi også til de fattige. Når du blir en velsignelse for andre, kan ingen djevel sluke ressursene dine. For det andre må du være en bønn troende, ingen flue kommer i nærheten av et varmt jern. Når du er en bønnegigant, vil livet ditt være ekstremt varmt for djevelen å takle. Med kraften i Jesu navn kan du irettesette fortæreren og be den om å holde seg langt borte fra ressursene dine. Denne bønnepunktene mot slukende ånder vil gi deg mulighet til å plassere djevelen der han hører hjemme, under føttene dine i Jesu navn

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

1. Hvert problem i livet mitt, som stammer fra trolldom, får guddommelig øyeblikkelig løsning, i Jesu navn.

2. Alle skader som jeg har gjort med trolldom, må repareres i Jesu navn.

3. Hver velsignelse, konfiskert av trolldom, blir løslatt i Jesu navn.

4. Hver trolldomskraft, tildelt mot mitt liv og ekteskap, mottar torden og
lyn av Gud, i Jesu navn

5. Jeg mister meg fra enhver makt for trolldom, i Jesu navn.

6. Hver makt til trolldom, samlet mot min velstand, faller ned og dør, i Jesu navn.

7. Hver trolldomsgryte som arbeider mot meg, fører jeg Guds dom over deg, i Jesu navn

8. Hver heksekrukke, ved hjelp av fjernkontroll mot helsen min, går i stykker, i Jesu navn.

9. Motstand mot hekseri, motta plagens regn, i Jesu navn.

10. Du ånden til trolldom og kjente ånder mot meg, dør, i Jesu navn.

11. Jeg henter min integritet fra hendene på heksekunst i hjemmet, i Jesu navn.

12. Jeg bryter kraften fra det okkulte, trolldom og kjente ånder, over livet mitt, i Jesu navn.

13. I Jesu navn løsriver jeg meg fra alle onde forbannelser, kjeder, trollformler, jinxes, forheksinger, trolldom eller trolldom som kan ha blitt lagt på meg.

14. Du tordner av Gud, finn og demonter trolldommen i min husstand, i Jesu navn.

15. Hvert sete for trolldom i huset mitt, stekt med Guds ild i Jesu navn.

16. Hvert alter for trolldom i huset mitt, stek i Jesu navn

17. Du tordner fra Gud, sprer hekseriets grunnlag i mitt hus utenfor forløsning, i Jesu navn.

18. Hvert tilfluktssted for mine husholdningshekser, bli ødelagt, i Jesu navn.

19. Hvert gjemmested og hemmelighet for trolldom i familien min, bli utsatt for ild, i Jesu navn.

20. Alle lokale og internasjonale trolldomsnettverk av husholdningens hekser, skal knuses
stykker, i Jesu navn.

21. Vær frustrert i hvert eneste kommunikasjonssystem for husholdningene mine i Jesus navn.

22. Din forferdelige ild fra Gud, forbruk transportmidlene til min husholdning-trolldom, i Jesu navn

23. Hver agent som tjener ved hekseri-alteret i huset mitt, faller ned og dør, i Jesu navn.

24. Tord og ild fra Gud, finn stabburene og stuerommene til husholdningens hekseri, og hev min velsignelser og dra dem ned, i Jesu navn.

25. Enhver forbannelse for trolldom, som arbeider mot meg, blir opphevet av Jesu blod

26. Hver beslutning, løfte og pakt om heksekunst i hjemmet, som berører meg, blir ugyldiggjort ved Jesu blod.

27. Jeg ødela med Guds ild, hvert hekserivåpen brukt mot meg, i Jesu navn

28. Alt materiale hentet fra kroppen min og nå plassert på et trolldomalter, stekt ved Guds ild, i Jesu navn

29. Jeg reverserer alle begravelsesbyråer, mot meg, i Jesu navn.

30. Hver felle som er satt for meg med hekser, begynner å fange eierne dine, i Jesu navn.

 

 


1 KOMMENTAR

  1. vi trenger å be i en posisjon av avhengighet av Gud. Jesus ba aldri, motta ødeleggelse og ufrivillige salmer ber heller ikke på den måten. Salmisten ber Gud om å ødelegge fienden og undertrykkere. Å plage de som plager og la Herrens engel jage dem. Bønnene er å stole på Guds forbønn og også å undersøke våre egne hjerter for å sikre at vi ikke har gitt et sted til fienden gjennom sinne, tilgivelse, bitterhet, frykt, bekymring, tvil, tilbedelse av noe annet, ikke blir fullstendig underlagt Gud . Underkast deg Gud motstå djevelen han vil flykte. James4. Efeserne 6, ikke la solen gå ned over din sinne for at du ikke skal gi djevelen plass. Ta også på deg rustningen fra Gud. Imprecatory psalms - det er en viktig artikkel som alle troende bør lese på Got questions .org hvis du søker forbannelsesbønn og imprecatory psalms. Salme 23 og Herre, gjenopprett min sjel. I det siste ber vi i Kongebok 13 til Gud om at han og hans hånd skal ødelegge ethvert alter som dannes mot og visne enhver utstrakt hånd. Fienden er beseiret av Kristus. Å prise ham kontinuerlig og be om hjelp til å tilbe i ånd og i sannhet at meditasjonene i vårt hjerte er behagelig for ham. Be også for våre fiender som Kristus sa FØR dem, de vet ikke hva de gjør. Og selv om de gjør det, blir onde undertrykkere og herskere dømt. Vi som troende skal være kloke som slanger, ufarlige som duer og ikke betale tilbake ondt for ondt, men overvinne ondt med det gode. Holde båndet mellom fred og enhet til den hellige ånd, vandre i kjærlighet, lys, visdom, ydmykhet og ved tro. Efeserne 4. Gud er begynnelsen og slutten. Å ære ham over det hele og snakke liv, ettersom tungen har livets kraft.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.