24 Leveringsbønner fra ånden av perversjon

2
23702

Markus 1:23 Og der var i deres synagoge en mann med en uren ånd; og han ropte ut, 1:24 og sa: La oss være i fred; hva har vi å gjøre med deg, Jesus fra Nasaret? er du kommet for å ødelegge oss? Jeg kjenner deg hvem du er, Guds Hellige. 1:25 Og Jesus irettesatte ham og sa: Ha fred og gå ut av ham! 1:26 Og da den uren ånd hadde revet ham og ropte med høy røst, kom han ut av ham.

I dag skal vi delta i utfrielsesbønner fra ånd av perversjon. Perversjonens ånd er en uren ånd, den er ånden til begjær som manifesterer seg i menneskers liv. Perversjon er den unaturlige bruken av noe. Når du begynner å betjene noe på en unaturlig måte, eller hvis du ikke bruker det slik det var ment å bli brukt, puster du det. I dag skal vi fokusere på seksuell perversjon. Perversjonens ånd, er en opprørsk ånd, den strider mot alt Gud står for, seksuell perversjon blir dagens orden i vår verden i dag, den er over hele media, internett og sosiale medier. Synder som incest, bestialitet, masochisme, homoseksualitet og lesbanisme blir raskt vanlig og normal praksis i vår verden i dag. Paulus i Romers bok så foran denne generasjonen og skrev ned følgende:

Romerne 1: 21-28 Fordi de ikke kjente Gud, glorifiserte de ham ikke som Gud, og heller ikke var takknemlige; men ble forgjeves i deres forestillinger, og deres tåpelige hjerte ble mørklagt. 1:22 Forkynnende om at de var kloke, ble de tåpelige, 1:23 og forandret ærefrykt for Guds ukorrupsjon til et bilde som liknende ble ødelagt av mennesker og til fugler og firfotede dyr og krypende ting. 1:24 Derfor ga Gud dem også opp til urenhet gjennom lysten til sine egne hjerter, for å vanære deres egne kropper imellom: 1:25 som forandret Guds sannhet til en løgn og tilbad og tjente skapningen mer enn Skaperen , som er velsignet for alltid. Amen. 1:26 Av denne grunn ga Gud dem opp til svake lidelser; for til og med deres kvinner forandret den naturlige bruken til det som er mot naturen. 1:27 Og likeså mennene forlot kvinnens naturlige bruk, brent i deres begjær hverandre mot hverandre; menn med menn som arbeider det som er usett, og mottar i seg selv den gjengjeldelsen av deres feil som var oppfylt. 1:28 Og selv om de ikke likte å beholde Gud ved sin kunnskap, overga Gud dem til et fordømt sinn for å gjøre det som ikke er praktisk;


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Seksuell perversjon er ikke Guds vilje for noen av hans barn. For alle som ønsker å bli frigjort i dag, vil denne utfrielsesbønnene fra pervers ånd frigjøre deg i Jesu navn.

Hvordan slipper jeg fri fra ånden av perversjon?

1. Frelse: Frelse er det første trinnet som blir frigjort fra pervers ånd. Romerne 10:10 forteller oss at frelse først kommer fra hjertet. når du gir ditt hjerte til Jesus, betyr det at du også har fordømt synden fra hjertet ditt. Frelse gjør nåden for å overvinne synd tilgjengelig for deg i Kristus Jesus I det øyeblikket du blir født på nytt, blir du en ny skapning, den gamle du forsvinner og den hellige Ånd tar over det nye du, dette nye du fortsetter å vokse i nåde og vandre i rettferdighet.

2. Ordet: Jo mer av Guds ord vi studerer, desto renere får vi i vår ånd. Når du som barn av Gud blir gitt til studiet av Guds ord, kan du ikke være et offer for noen form for satanisk perversjon. La Guds ord bor rikt i deg, fordi bare Guds ord kan frelse deg fra ødeleggelse. Salme 107: 20.

3. Bønner: Bønner er Guds kraftverk, der vi skaper kraft fra oss. Når vi ber, mottar vi makt til å si nei til synd og alle former for urettferdighet. Hvis du vil overvinne fristelsen til seksuell perversjon og begjær, må du få helhet til bønner. Jesus sa be om at du ikke blir fristet. når du deltar i disse befrielsesbønnene fra ånden av perversjon, ser jeg din befrielse skje i dag i Jesu navn.

Leveringsbønner

1. Takk Gud for hans kraft til å utfri fra hver trelldom.

2. Jeg bryter meg fra enhver ånd av seksuell perversjon, i Jesu navn.

3. Jeg frigjør meg fra enhver åndelig forurensning som kommer fra mine tidligere synder av hor og seksuell umoral, i Jesu navn.

4. Jeg frigjør meg fra alle forfedre, i Jesu navn.

5. Jeg løslater meg fra enhver drømmeforurensning, i Jesu navn.

6. Jeg befaler enhver ond plantasje av seksuell perversjon i livet mitt å komme ut med alle røtter i Jesu navn.

7. Hver ånd av seksuell perversjon som motvirker mitt liv, bli lam og gå ut av livet mitt, i Jesu navn.

8. Hver demon av seksuell perversjon som blir tildelt livet mitt, må være bundet i Jesu navn.

9. Far Herre, la kraften i seksuell perversjon som undertrykker mitt liv motta Guds ild og bli stekt i Jesu navn.

10. Hver arvet demon av seksuell perversjon i mitt liv, mottar ildpiler og forblir permanent bundet, i Jesu navn.

11. Jeg befaler enhver kraft av seksuell perversjon å komme mot seg selv, i Jesu navn.

12. Far Herre, la enhver demonisk høyborg som er bygget i mitt liv ved ånd av seksuell perversjon, bli trukket ned, i Jesu navn.

13. La enhver kraft av seksuell perversjon som har fortært livet mitt bli knust i stykker, i Jesu navn.

14. La min sjel bli frelst fra kreftene til seksuell perversjon, i Jesu navn.

15. La Herren, Elias Gud, reise deg med en sterk hånd mot enhver åndskone / mann og alle kreftene til seksuell perversjon, i Jesu navn.

16. Jeg bryter taket på enhver ond makt over livet mitt, i Jesu navn.

17. Jeg ugyldiggjør alle effekter av bitt av seksuell perversjon på livet mitt, i Jesu navn.

18. Alle onde fremmede og alle sataniske forekomster i livet mitt, jeg befaler deg å være lammet og komme ut av livet mitt, i Jesu navn.

19. Hellig ånd ild, rens livet mitt fullstendig, i Jesu navn.

20. Jeg hevder at jeg er fullstendig befriet fra ånd og utukt og seksuell umoral, i Jesu navn.

21. La mine øyne bli frelst fra begjær i Jesu navn.

22. Fra i dag, la mine øyne bli kontrollert av Den Hellige Ånd, i Jesu navn.

23. Den hellige ånds ild, fall på øynene mine og brenn til aske alle onde krefter og all satanisk kraft som kontrollerer øynene mine, i Jesu navn.

24. Jeg går fra trelldom til frihet på alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2 KOMMENTARER

  1. Bjonjour , un point qui m'interroge vraiment sur LE message de l'évangile que vous véhéiculé; vous dites au premier point que: : Le salut est la première étape pour être libéré de l'esprit de perversion. Mais OU EST LA PENTANCE ET L'ABANDON DE SES PÉCHÉS. ? Reconnaitre notre culpabilité face aux lois spirituels de Dieu est la premiere étapes, sinon pas de pardon et pas de grace….

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.