30 bønnepunkter for å bryte forfedres pakter

0
7082

Jesaja 49:24 Skal byttet bli tatt fra den mektige eller den lovlige fanget bli frelst? 49:25 Men så sier Herren: Selv de mektiges fanger blir ført bort, og de forferdeliges bytte skal bli frelst; for jeg vil strides med den som strides med deg, og jeg vil frelse dine barn. 49:26 Og jeg vil mate dem som undertrykker deg med sitt eget kjøtt; og de skal drikkes med sitt eget blod som med søt vin; og alt kjød skal kjenne at jeg, Herren, er din frelser og din forløser, den mektige av Jakob.

I dag skal vi delta i 30 bønnepunkter for brudd på forfedres pakter. Hver onde pakter arbeider mot livet ditt skal være ødelagt nå !!! I Jesu navn. Hva er forfedres pakter? Dette er onde pakter inngått mellom våre forfedre og deres guddommer eller avguder. En pakt er en avtale mellom to eller flere mennesker, basert på veldefinerte vilkår og beseglet ved en ed eller et blod. En pakt kan omfatte mennesker som ikke er fysisk til stede, for øyeblikket, sa Joshua, 'som for meg og mitt hus, vi skal tjene Herren' Joshua 24:15. Huset hans der betyr, hele familien, begge ufødte barn. Mange troende sliter med forfedres krefter i dag som et resultat av pakt inngått av forfedre med guder. Pakter som meg og hele familien skal tjene deg, eller jeg overlater alle mine førstefødte sønner eller døtre til deg. Når slike pakter er inngått og forseglet ved en ed, fortsetter pakten ofte å snakke i den familien i generasjoner. Enhver generasjon som begynner å bryte pakt, begynner ofte å møte alle former for demoniske angrep. Disse bønnepunktene for brudd på forfedres pakter skal gi deg mulighet til å bryte deg løs fra alle onde ledd i Jesu navn.

Bønn er nøkkelen til all frihet fra forfedres pakter. Hvis du er født på nytt, er du ikke lenger under den gamle pakt, eller noen demonisk pakt, er du nå en ny skapelse, født under en ny pakt, forseglet med Jesu blod. Ingen djevel har rett til å undertrykke deg eller rulle deg under noen ond pakt. Du må erklære at du står i bønner, fordi djevelen er en sta ånd, han vil ikke la deg gå før du tvinger ham ut av livet ditt. Du må motstå djevelen gjennom Guds ord og farlige bønnepunkter. Disse bønnepunktene for brudd på forfedres pakt skal gi deg muligheten til å bryte alle onde forfedres ledd som henger over livet ditt i Jesu navn. Du skal bli frigjort i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

1. Jeg kuttet av hver lenke og etikett for demonisk undertrykkelse, i Jesu navn.

2. La min Gud reise seg og flykte all sinnskontrollånd i Jesu navn.

3. Jeg beordrer døden og helvete ånd til å miste taket i livet mitt, i Jesu navn.

4. La alt materiale som inneholder inskripsjonen min bli åndelig trukket tilbake og deres negative effekter avbrytes, i Jesu navn.

5. Jeg befaler hvert organ i kroppen min om å motta Den hellige ånds ild og Jesu blod.

6. Hver 'fantasi-ødelegger', vær bundet og løs ditt grep om livet mitt, i Jesu navn.

7. La alle som avviser godhet, fortid, nåtid og fremtid, være bundet og la dem løslate meg, i Jesu navn.

8. Jeg avviser alle plagg av forvirring, i Jesu navn.

9. Be om salvingen til åndelig kunnskap, i Jesu navn.

10. Djevelen vil ikke erstatte meg i min tjeneste for Herren, i Jesu navn.

11. Jeg beordrer døden og helvete ånd til å miste taket i livet mitt, i Jesu navn.

12. Jeg avviser og frasier meg enhver ordinasjon om "senhet i godhet", i Jesu navn.

13. Jeg bryter hver demoniske sirkel i livet mitt, i Jesu navn.

14. Jeg beordrer at hver ond åndelig klokke skal bli ødelagt av Den hellige ånds ild, i Jesu navn

5. Jeg befaler åndelig etikett og stempel som skal renses med Jesu blod.

16. Herre, send din ildøks til grunnlaget for mitt liv og ødelegg all ond plantasje.

17. Far, la Den hellige ånds ild gå inn i blodstrømmen min og rense systemet mitt, i Jesu navn.

18. Jeg tar avstand fra og bryter alle onde demoniske hold, rare krefter, trelldom og forbannelser og løsner meg selv og alle mine etterkommere fra dem, i Jesu navn.

19. Jeg gir avkall på og bryter alle onde forbannelser, sjarm og forheksing på min familie linje og løsner meg selv og alle mine etterkommere fra dem, i Jesu navn.

20. Jeg tar myndighet over og beordrer bindingen til enhver sterkmann i hver avdeling i mitt liv, i Jesu navn.

21. Jeg bryter hver forbannelse av automatisk feilmekanisme som fungerer i familien min tilbake til ti generasjoner på begge sider av familien min, i Jesu navn.

22. Be aggressivt mot følgende onde grunnmurer. Be som følger: Du (velg den under oppført en etter en), mister taket i livet mitt og blir renset fra mitt
fundament, i Jesu navn.
- destruktiv effekt av polygami
- ond fysisk design
- ubibelske manerer av unnfangelse
- forbannelser fra foreldrene
- demonisk blodtransfusjon
- ond dedikasjon
- demoniske snitt
- demonisk ekteskap
- drømmeforurensning
- demonisk offer
- fellesskap med familieidoler

23. Jeg trekker navnet mitt fra listen over for tidlig død, i Jesu navn.

24. La hvert ondt forbruk spyles ut av systemet mitt, i Jesu navn.

25. Du agenter for frustrasjon, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, mister taket mitt over livet.

26. Du fattigdomsagenter, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, gå løs på mitt liv.

27. Dere som agenter for gjeld, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, løs din tak over livet mitt.

28. Dere agenter for åndelige filler, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, mister taket i livet mitt.

29. Du nederlagsmenn, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, mister taket mitt over livet.

30. Dere med svakhet, jeg befaler deg i vår Herre Jesus Kristi navn, mister taket i livet mitt.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.