30 bønnepunkter for befrielse fra fangenskap

3
10268

Jesaja 49:24 Skal byttet bli tatt fra den mektige eller den lovlige fanget bli frelst? 49:25 Men så sier Herren: Selv de mektiges fanger blir ført bort, og de forferdeliges bytte skal bli frelst; for jeg vil strides med den som strides med deg, og jeg vil frelse dine barn. 49:26 Og jeg vil mate dem som undertrykker deg med sitt eget kjøtt; og de skal drikkes med sitt eget blod som med søt vin; og alt kjød skal kjenne at jeg, Herren, er din frelser og din forløser, den mektige av Jakob.

I dag skal vi se på 30 bønnepunkter for utfrielse fra fangenskap. Alle som leser denne artikkelen i dag, jeg har ett ord fra Gud til deg, hvert område djevelen har fanget din skjebne, skal du bli frigjort i Jesu navn. Hva mener vi når vi snakker om fangenskap? Fangenskap her er det ganske enkelt å snakke om mennesker som er under den onde fellen. Hver synder er lovlig fanget av djevelen, også det er mange troende, som også er fangene av djevelen, de er fanget av en eller flere demoniske krefter. Mange kristne sliter med forskjellige utfordringer, noen sliter med å gifte seg, noen sliter med fattigdom, noen er fanget med et fjell av gjeld, noen er ufruktbare, noen lider bare skuffelser igjen og igjen, listen fortsetter og fortsetter. Djevelen har fanget disse menneskene i en uendelig nederlagskrets. Men i dag skal du bli frigjort i Jesu navn. Når du bruker disse bønnepunktene for befrielse fra fangenskap, skal du frigjøres i Jesu navn.

Hver levering må tas med makt, hvis du vil bryte deg løs fra djevelens sjakler, må du ta din befrielse med makt. Du tar din befrielse kraftig på bønnens alter. Du må reise deg og stå din jord åndelig. Du må delta i en djevel som motstår krigsførebønner. Satan bøyer bare for kraft og makt. Hvis du ønsker å se at ting fungerer i livet ditt, må du delta i denne frelsesbønnen. Gud har lovet oss med sitt ord at han vil undertrykke dem som undertrykker oss, og han vil mate dem med eget kjøtt og blod. Når du deltar i denne bønnen poeng for frelse fra fangenskap, ser jeg Herren undertrykke alle dine undertrykkere i Jesus Navn. Du skal bli frigjort i dag i Jessu-navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

1. Pris Herren for kraften i hans navn som hvert kne må bøye seg for.

2. Takk Gud for at han leverte utfrielse fra enhver form for trelldom.

3. Jeg dekker meg med Jesu blod.

4. Bekjenn alle synder som kan hindre svar på bønnene dine, og be Gud om å tilgi deg.

5. Stå imot enhver makt som allerede er organisert mot denne bønnen.

6. Jeg ødelegger kraften til enhver satanisk arrestasjon i mitt liv, i Jesu navn.

7. Alle satanist arresterende midler, løslat meg i det mektige navnet til vår Herre Jesus Kristus.

8. Alt som representerer meg i den demoniske verden mot min karriere, bli ødelagt av Guds ild, i Jesu navn.

9. Den levende Guds ånd, gjør min hele vesen raskere, i Jesu navn.

10. Gud, slå meg og fornye min styrke, i Jesu navn.

11. Hellig Ånd ild, tenn meg til Guds ære, i Jesu navn.

12. Herre, la den Hellige Ånds salvelse bryte hvert åk med tilbakeblikk i livet mitt.

13. Jeg frustrerer enhver demonisk arrestasjon av min åndsmann, i Jesu navn.

14. Blood of Jesus, fjern enhver uprogressiv etikett fra alle aspekter av livet mitt, i Jesu navn.

15. Anti-gjennombrudd forordninger, bli opphevet, i Jesu navn.

16. Hellig ånds ild, ødelegg alle sataniske plagg i mitt liv, i Jesu navn.

17. Å, Herre, gi meg nøkkelen til god suksess, slik at hvor som helst jeg går, dørene til god suksess vil åpne for meg.

18. Hvert ugudelig hus, konstruert mot meg og min karriere, blir revet i Jesu navn.

19. Å Herre, etabler meg en hellig person for deg, i Jesu navn.

20. Å, Herre, la salvingen til å utmerke seg i min karriere falle på meg, i Jesu navn.

21. Jeg skal ikke tjene mine fiender; mine fiender skal bøye seg for meg i Jesu navn.

22. Jeg binder hver ørken og fattigdomsånd i livet mitt, i Jesu navn.

23. Jeg avviser salvelse av ikke-prestasjoner i min karriere, i Jesu navn.

24. Jeg trekker ned alle høyborgene som er reist mot min fremgang, i Jesu navn.

25. Jeg husker alle velsignelsene mine som ble kastet i vannet, skogen og den sataniske banken, i Jesu navn.

26. Jeg kuttet ned alle røttene til problemet i livet mitt, i Jesu navn.

27. ​​Herre, la sataniske skorpioner bli gjort ustabile i alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

28. O Herre, la demoniske slanger gjøres giftfri på alle områder av livet mitt, i Jesu navn.

29. Jeg erklærer med min munn at ingenting skal være umulig med meg, i Jesu navn.

30. Herre, la fiendens leir bli forvirret i Jesu navn.

 


3 KOMMENTARER

  1. Dette er et flott nettsted. Jeg har gått gjennom et åndelig angrep i halvannet år nå, og ingenting hindrer dem. Det er som om samfunnet mitt drives av hekser. De har gjort vannheksing og gjør det fortsatt. Jeg lurte på om noen kunne be for meg og min familie og hunden disse Jesebelene prøver å angripe familien min med aggressiv kreft. Tusen takk❤️

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.