Salme 27 Bønn viser beskyttelse

1
8292

Psalms 27: 1 Herren er mitt lys og min frelse; hvem skal jeg frykte? Herren er mitt livs styrke; for hvem skal jeg være redd? 27: 2 Da de ugudelige, mine fiender og mine fiender, kom over meg for å ete mitt kjød, snublet de og falt. 27: 3 Skjønt en hær skal slå leir mot meg, mitt hjerte skal ikke frykte..

Boken av Salmer er en så kraftig bønnebok i Bibelen, Guds kraft i salmeboken kan aldri bli oppbrukt. I dag skal vi se på psalm 27 bønnpunkter for beskyttelse. Blir du plaget av fiender?, lider du av husholdningens ondskap or husmanns hekseri? Denne salmen er en veldig kraftig psalm for å overvinne fiendens krefter mot livet ditt. Jeg oppfordrer deg til å be denne bønnen poeng med tro og forvente at Gud viser seg sterk i livet ditt. Alle planene til fiendene i ditt liv og skjebne skal mislykkes i Jesu navn.

Herren er ditt lys og ditt frelseDerfor trenger du ikke å frykte noen fiende. Herren er ditt livs høyborg, derfor kan ingen fiender skade deg. Dette er kraftord fra Herren til deg, jeg oppfordrer deg til å lese hele salmenes bok 27 før du begynner å engasjere deg i disse bønnene for beskyttelse. Det er bare når du har forståelse av Guds Ord om deg, at du kan maksimere det i livet ditt. Ingen djevel kan skade et Guds barn, ingen magi og fortryllelse kan skade et Guds barn. Når fiendene dine samles mot deg, vil de alle snuble og falle, for Herren er med deg. Hans beskyttelse er alltid til stede hos deg. Jeg vil at du skal be denne salmen, 27 bønnepunkter med en seierherrer mentalitet. Be det med frimodighet og vel vitende om at du ikke kan bli djevelens offer. Alle fiendens planer om ditt liv må mislykkes i dag i Jesu navn. Hver mørkepil som sendes til deg, skal komme tilbake til avsenderen i Jesu navn. Du er svært beskyttet og velsignet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

1. Herren er mitt lys og min frelse, derfor nekter jeg å frykte fienden i Jesu navn

2. Herren er mitt livs høyborg, derfor skal ingen fiendens våpen seire over meg i Jesus navn

3. Jeg erklærer at intet ondt som er sendt til meg fra fiendene, vil seire i mitt liv i Jesu navn

4. Jeg erklærer at enhver demonisk kjøttspiser og blodsuger etter mitt liv skal snuble og falle i Jesu navn
5. Hver rekke onde menn og kvinner samlet mot meg skal spre seg i ild i Jesu navn

6. Oh God of War, stå opp og angrip alle som kriger mot min skjebne

7. Alle som vil ha meg død, skal dø på mitt sted i Jesu navn

8. Alle som har forlatt meg i mine problemer, skal bli til skamme ved min oppgang i Jesu navn

9. Far, befri meg ikke etter fiendene mine i Jesu navn

10. Far, ikke la mine fiender få den siste latteren i livet mitt i Jesus navn.

11. La de ugudelige bli kastet ut i mangfoldet av deres overtredelse, i Jesu navn.

12. Herre, la alle mine fiender skamme seg og bli urolige i Jesu navn.

13. Herre, la alle mine fiender få plutselig skam, og la pilene vende tilbake til dem i Jesu navn.

14. Stå opp, Herre, i ditt sinne og løft deg selv på grunn av fiendens raseri.

15. Herre, la de ugudeliges ondskap ta slutt.

16. Herre, klargjør dødsinstrumentene mot mine forfølgere.

17. Herre, ordne dine piler mot mine forfølgere.

18. Herre, la sjelens fiender falle i den gropen som de gravde.

19. Herre, la undertrykkernes ondskap komme over deres egne hoder.

20. Herre, la fiendens voldelige omgang komme ned på hans egen vei.

21. Herre, la mine fiender falle og gå til grunne for ditt nærvær.

22. Herre, la fiendens nett ta sine føtter.

23. La de ugudelige bli tatt på apparater som de har forestilt seg, i Jesu navn.

24. Herre, knekk de ugudeliges arm over mitt liv i Jesu navn.

25. La mine fiendes sorg bli mangedoblet i Jesu navn

26. Stå opp, Herre, skuff fienden og red min sjel fra de ugudelige i Jesu navn

27. La torden, haglsteiner, brannkull, lyn og piler fra Herren spre fiendens krefter i Jesu navn.

28. Herre, gi meg fienderes hals.

29. La alle undertrykkere bli slått små som støvet før vinden, i Jesu navn.

30. La dem bli kastet ut som skitten på gatene, i Jesu navn

Takk Jesus.

 

 


1 KOMMENTAR

  1. Merci pour cette prière qui me galvanize d'autant plus que le psaume 27 m'a été insufflé par le St Esprit dans mon sommeil il y'a quelques jours.
    Je rappelle qu'en ce moment you vis une période trouble où l'ennemi me persécute de toute part.
    Et comme je l'ai dit plus haut je me suis réveillée dimanche matin avec ce psaume dans ma tête: Une réponse à ma prière. Même comme tout semble encore flou, l'oppression étant à son comble, je ne puis que te rendre grâce Seigneur Jesus. Merci Seigneur pour cette assurance, pour la victoire sur mes ennemis🙏🏾🙏🏾💪🏾💪🏾

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.