30 Krigsførebønner i svangerskapet

3
18466

Exodus 23:26 Det skal ingenting kaste sine unger eller være ufruktbare i ditt land; antallet på dine dager skal jeg fylle.

Graviditet periode for hver kvinne, er alltid en kampperiode. Mange kvinner opplever mange utfordringer, både medisinske og åndelige. Disse utfordringene hvis de ikke håndteres medisinsk og åndelig kan føre til alvorlige komplikasjoner. I dag skal vi delta i krigsførebønner i svangerskapet. Mens legene tar seg av de medisinske aspektene av svangerskapet, må du og mannen din være åndelig våken. Graviditet er krigføring, må vi delta i åndelige kamper for å ødelegge alle djevelens onde planer mot graviditetens suksess.

Gud har lovet oss med sitt ord at ingen av våre gravide kvinner skal miscarry, ikke vil miste der babyer. Dette er Guds ord, når du ser noen negative symptomer i løpet av svangerskapet, må du reise deg og motstå djevelen med Guds ord. Selv om du ser blod komme ut av kroppen din, ikke bli rørt av det, stå ved Herrens ord og be djevelen ut av livet ditt. Denne krigsførebønnen i svangerskapet vil hjelpe deg å bygge din tro frem til dagen for trygg levering. Jeg ber for hver gravide som leser dette i dag, DU SKAL LEVERE SIKKERT I JESUS ​​NAVN AMEN.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Bønnepoeng

1. Jeg trekker tilbake alt fienden har stjålet fra livet mitt, i Jesu navn.

2. Jeg avbryter alle visjoner, drømmer, ord, forbannelser i strid med unnfangelse og barn i mitt liv, i Jesu navn.

3. Jeg beordrer enhver negativ fantasi mot min fødsel å bli kastet ned, i Jesu navn.

4. Herre, la din helbredende kraft strømme inn i hvert område av kroppen min som er relevant for unnfangelse og barnefødsel.

5. Gud som gjør den døde raskere, raskere alt angående min unnfangelse og barnefødsel, i Jesu navn.

6. Jeg binder, plyndrer og overlater til intet all åndelig aktivitet i strid med freden i mitt hjem, i Jesu navn.

7. Jeg jager tilbake alle gjenstridige forfølgere og avskaffer enhver ulønnsom familiepakt, i Jesu navn.

8. Herre, la denne måneden være vår mirakel måned.

9. Jeg befaler alle demoner som er knyttet til innvielsen til å forlate nå, i Jesu Kristi navn.

10. Jeg tar autoritet over alle de forbannede forbannelsene, i Jesu navn.

11. Herre, avbryt de onde konsekvensene av alle ødelagte demoniske løfter eller dedikasjoner.

12. Jeg tar autoritet over alle forbannelsene som stammer fra ødelagt dedikasjon, i Jesu navn.

13. Jeg befaler alle demoner som er assosiert med noe ondt foreldrenes løfte og dedikasjon til å vike fra meg nå, i Jesu navn.

14. Be Herren om å skille deg fullstendig fra alle forfedres synder ved Jesu dyrebare blod.

15. Be Herren fjerne forbannelsen hvis den var fra Ham.

16. Be forbannelse om spontanabort som skal brytes, i Jesu navn.

17. Påfør oljen og be alle demoner tilknyttet forbannelsen om å forlate med en gang, i Jesu navn.

18. Be enhver demon som plager kroppen min eller forårsaker komplikasjoner til å forlate med en gang, i Jesu navn.

19. Be Herren om å helbrede alle skader som er gjort.

20. Jeg avviser og oppløser alle tanker, bilder eller bilder av feil i disse sakene fra mitt hjerte, i Jesu navn.

21. Jeg avviser enhver ånd av tvil, frykt og motløshet, i Jesu navn.

22. Jeg avbryter alle ugudelige forsinkelser i manifestasjonene av mine mirakler, i Jesu navn.

23. La englene til den levende Gud rulle bort hver hindringestein for manifestasjonen

av gjennombruddene mine, i Jesu navn.

24. O Herre, skynd deg ditt ord for å utføre det i alle avdelinger i livet mitt.

25. O Herre, hev meg raskt på mine motstandere.

26. Jeg nekter å være enig med fiendene i min fremgang, i Jesu mektige navn.

27. Herre, jeg ønsker gjennombrudd angående denne graviditeten i dag, i Jesu navn.

28. Herre, jeg ønsker gjennombrudd angående denne graviditeten denne uken, i Jesu navn.

29. Herre, jeg ønsker gjennombrudd angående denne graviditeten denne måneden, i Jesu navn.

30. Herre, jeg ønsker gjennombrudd om denne graviditeten i år, i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

  1. Vennligst be for meg. Jeg har en baby som vokser inni magen min som aktivt beveger seg og sparker, men legen kan ikke se det på ultralyd. De fortalte meg at jeg hadde en spontanabort, så måneder senere kjente jeg bevegelse og opplever nå fødselssmerter. Men legen kan ikke hjelpe meg

    • Jeg dekreterer overnaturlig hjelp fra Gud for deg i Jesu Kristi mektige navn... Guds engler ta ansvar, hold deg sterk og gi deg trygg levering i Jesu navn, Amen

  2. Takk for at du listet opp kraftige bønneveiledninger og for videoen med bønn også. Jeg har slitt med infertilitet i 12 år. Min mann og jeg adopterte en baby for 5 år siden. Pris Gud for henne. Jeg kjenner Herrens løfte om at jeg skal føde et barn, og tiden er nærmere og nærmere. Jeg er en gudstjenesteleder og prest. Jeg fikk veiledning under tjenesten en dag om at jeg skulle føde en vekkelse. Da følte jeg meg ledet til å søke bønner for livmoren min og tvillinger. I videoen, referansen for babyer og dem, fikk jeg meg til å be for ikke bare én sunn Gud som hedrer babyen, men to. Jeg irettesetter forbannelsen til en dårlig tvilling og en god som Jakob og Esau eller Cane and Able. Be om at mitt liv skal åpne seg og motta Herrens gave til hans fastsatte tid, og at mitt hjerte, kropp, sinn, vilje og følelser skal være på linje med Herrens ord som tålmodig venter på å bli et kar som føder to vakre babyer som skal tjene Herren.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.