30 bønner for suksess i WAEC / WASSCE og NECO eksamener

1
4053

Deuteronomy 28:13 Og Herren skal gjøre dig til hode og ikke til halen; og du skal bare være over og ikke være under; hvis du hører på budene fra Herren din Gud som jeg beordrer deg i dag, om å holde og gjøre dem:

Guds største ønske fremfor alt er at hans barn skal lykkes utover de villeste drømmene. Gud er alltid stolt av sine barn når de opererer med en ånd av dyktighet. I boken Daniel 1:20 var Daniel ti ganger bedre enn alle sine jevnaldrende når det gjaldt visdom. På samme måte vil Gud at alle hans barn skal være ti ganger bedre enn jevnaldrende der akademikere og andre områder. I dag skal vi delta i bønner om suksess i WAEC / WASSCE og NECO eksamener. Denne bønnen for suksess vil styrke hver student med en utmerket ånd, i andre å dukke opp med flygende farger i sine eksamener. Når du som student arbeider med en utmerket ånd, trenger du ikke å kutte hjørner for å bestå eksamen, du trenger ikke å involvere deg i feilbehandling for å lykkes i eksamenene dine, med empowerment av hellige Ånd, vil du se deg selv skalere gjennom uten svette.

WAEC er et akronym for West African Examination Council, det kalles nå WASSCE, som også er et akronym for West African Senior School Certificate Examination, NECO betyr National Examination Council. Dette er en avsluttende eksamen skrevet av studenter som har avrundet det videregående eksamener. Suksessen med denne undersøkelsen er et viktig krav for å komme inn på universitetet. Mange studenter gruer seg til denne undersøkelsen, og det er derfor de velger eksamensmisbruk. Det er trist å se i dag at mange av skolene våre i Nigeria tolererer feilbehandling av eksamen, og de krever til og med studenten et visst gebyr for å hjelpe dem til å bestå eksamen. Mange private skoler er skyldige i denne praksisen. Denne onde praksis har drastisk redusert lesekulturen til studentene våre, mens de gidder å til og med lese, når noen vil lære dem den eksamensdagen. Det er ikke rart at mange av våre kandidater i dag er halvbakte kandidater. Som et Guds barn vil Gud at du skal skille deg ut fra mengden. Du trenger ikke feilbehandling for å bestå noen eksamen, du trenger å studere og også Guds hjelp, det vil si bønner for å lykkes i WAEC og NECO.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvordan bestå WAEC / WASSCE og NECO eksamener

For å bestå eller lykkes i WAEC / WASSCE og NECO eksamenene, må du gjøre bare to ting:
1) Studere: Studiestedet kan aldri legges for mye vekt. Det er ingen fremtid for en lat Student i kongeriket. Du må studere bøkene dine veldig hardt, du må delta på kurs og stille relevante spørsmål. Du må dra nytte av sommeren WAEC leksjoner og også av WAEC tidligere spørsmål for revisjoner. Gud vil bare hjelpe dem som er vilje til å ta skritt. Troen kommer til uttrykk ved handlinger, hvis du vil at Gud skal hjelpe deg i WAEC-eksamenene dine, må du bevise alvoret ditt ved å studere hardt til eksamenene dine.

2). bønn: Du trenger guddommelig hjelp fremfor alt. Å studere er flott, men ikke bare avhengig av styrken din, det er mange faktorer som ligger utenfor deg, derfor trenger du Gud. Jeg har sett intelligente mennesker mislykkes i WAEC-eksamener, ikke fordi de ikke skrev bra, men senteret ble berørt og resultatene ble ikke gitt ut. Jeg har også sett noen bli veldig syke like før hennes WAEC-eksamener og var alvorlig syk gjennom eksamenene. Dette er demoniske manipulasjoner, de kan også være tilfeldige naturlige hendelser, uansett hva de er, bønner kan håndtere dem alle. Når du ber, samarbeider du med Gud, han håndterer det åndelige, mens du håndterer det naturlige. Jeg oppfordrer deg i dag, mens du leser og forbereder deg på WAEC- og NECO-eksamenene, la disse bønnene om suksess i WAEC / WASSCE- og NECO-eksamenene veilede deg. Du skal lykkes med Jesu navn.

Bønnepoeng

1. Jeg har mer forståelse enn lærerne mine, fordi Guds vitnesbyrd er mine meditasjoner, i Jesu navn.

2. Herre, gi meg forståelse og visdom til å utmerke meg i WASSCE- og NECO-eksamenene i Jesus navn.

3. Jeg får visdom, kunnskap og forståelse for forberedelsene mine.

4. Engler av den levende Gud, legg rundt meg nå og gå foran meg til eksamenssalen i Jesu navn.

5. Fader Herre, salv håndverket mitt for å lykkes, i Jesu navn.

6. Jeg hevder guddommelig visdom for å svare på alle de nødvendige spørsmålene både essay og mål, i Jesu navn.

7. Jeg utmerker mine kolleger ti ganger som Daniel, i Jesu navn.

8. Jeg vil finne tjeneste foran hele panelet, i Jesu navn.

9. Herre, fullfør alt som gjelder forberedelsene mine til WAEC- og NECO-eksamenene mine.

10. Jeg binder og tilfører ingenting hver eneste ånd av frykt, i Jesu navn.

11. Jeg løslater meg fra enhver ånd av forvirring og feil, i Jesu navn.

12. Far Herre, legg din ildhånd på mitt minne og gi meg tilbakeholdende minne, i Jesu navn.

13. Herre, hold meg flittig i mine private forberedelser.

14. Far, jeg dedikerer alle mine fakulteter til deg, i Jesu navn.

15. La alle sataniske mekanismer som tar sikte på å endre min skjebne bli frustrerte, i Jesu navn.

16. La alle ulønnsomme kringkastere av min godhet bli tauset, i Jesu navn.

17. La enhver velsignelse som er konfiskert av trolldomspirer bli løslatt, i Jesu navn.

18. La enhver velsignelse som er konfiskert av kjent ånd bli løslatt, i Jesu navn.

19. La enhver velsignelse som er konfiskert av forfedres ånd bli løslatt, i Jesu navn.

20. La enhver velsignelse som er konfiskert av misunnelige fiender bli løslatt, i Jesu navn.

21. La enhver velsignelse som er konfiskert av sataniske agenter bli løslatt, i Jesu navn.

22. La enhver velsignelse som er konfiskert av fyrstedømmer bli løslatt, i Jesu navn.

23. La enhver velsignelse som er konfiskert av herskere av mørket bli løslatt, i Jesu navn.

24. La enhver velsignelse som er konfiskert av onde krefter bli løslatt, i Jesu navn.

25. La alle velsignelsene som er inndratt av åndelig ondskap på himmelen, bli løslatt, i Jesu navn.

26. La alle demoniske reversgir som er installert for å hindre fremgangen min bli stekt, i Jesu navn.

27. salvelse av den overkomne, fall på meg, i Jesu navn.

28. Jeg hevder min guddommelige forfremmelse i dag, i Jesu navn.

29. Jeg erklærer at jeg må utmerke meg i WAEC- og NECO-eksamenene i Jesus navn

30. Takk Gud for svar på bønnen din.

 


annonser

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her