30 kraftige bønnpoeng for fred

0
2322

John 14:27 Fred lar jeg være med deg, min fred gir jeg eder; ikke som verden gir, gir jeg eder. La ikke ditt hjerte bli urolig, og la det ikke være redd.

Verden vi lever i i dag er en turbulent verden. Dårlige nyheter har blitt rekkefølgen på dagen, når du slår på TV, radio eller internett, alt du ser er negative nyheter overalt. Som troende kan Guds fred gi oss trøst i denne verden. Midt i det ukontrollerbare kaoset i verden i dag, kan vi fortsatt beholde vår fred i Kristus Jesus. I dag skal vi se på 30 kraftige bønnepunkter for fred. Dette kraftige bønnepoeng vil gi deg hvile midt i livets stormer. Jeg oppfordrer deg til å be dem av hele ditt hjerte i dag.

Hva er fred? Fred i denne sammenhengen betyr ganske enkelt å ha indre hvile, uavhengig av hva som skjer rundt deg. Det er en indre overbevisning om at Gud fremdeles har kontroll over livet ditt. Jesus i Johannes 14:27 oppmuntret disiplene til å være fredelige selv midt i trøbbel. Fred er en handling av tro, i Gud, fordi når du har fred betyr det at du ikke blir rørt og når du ikke blir rørt, betyr det at du har tro. Og tro fungerer alltid. Denne kraftige bønnepunktene for fred kommer til å styrke deg åndelig og internt, den vil gjenopplive din ånd og gi deg håp og forsikring om at du kommer ut av den utfordringen en seierherre. Når du bruker disse bønnepunktene, ser jeg Gud gjenopprette fred i ekteskapet ditt, forretninger, forhold, karriere, akademikere, åndelig liv osv. I Jesus navn. Be disse bønnene med tro i dag og motta din varige fred.

Bønnepoeng

1. Far, jeg takker for din fred som er utenfor menneskets forståelse i Jesu navn

2. Far skal være barmhjertig med meg og tilgi meg for alle mine klager i Jesu navn

3. Å, Herre overfører meg med fredens ånd i Jesu navn

4. Dusj meg med din fred midt i mine prøvelser i Jesu navn

5. Jeg avviser forvirringens ånd i Jesu navn

6. Jeg avviser sorgens ånd i Jesu navn

7. Jeg avviser kjørten med å knurre og klage i Jesu navn.

8. Jeg avviser fryktens ånd i mitt liv i Jesus navn

9. Jeg skal aldri mangle indre ro i livet mitt igjen i Jesus Navn.

10. Jeg mottar nåden for å være fredelig midt i livets stormer i Jesu navn.

11. Den økonomiske fiaskoen og flauheten som andre frykter ikke kommer til å komme meg - i Jesu navn.

12. Frykten for tilbaketrekning jeg har pleiet eller pleiet opp i livet mitt, vil ikke komme over meg, i Jesu navn.

13. Frykten for ikke å bli oppfylt åndelig vil ikke spire i mitt liv, i Jesu navn.

14. La frykten for å bli bedøvet av ministeren komme ut av mitt syn, i Jesu navn.

15. La frykten for å begå utilgivelig synd bli vasket ut av meg med Jesu blod.

16. La frykten for å ikke klare å overvinne noen svakhet i meg tørke til dens røtter, i Jesu navn.

17. La frykten for å savne bortrykkelsen gå tilbake til bunnen av gropen, i Jesu navn.

18. Jeg binder og kaster ut all frykt for å kompromittere min tro, i Jesu navn.

19. Jeg binder og kaster ut all frykt for å miste salvelsen og frelsen min, i Jesu navn.

20. Jeg bryter enhver ond pakt som har ført frykt inn i livet mitt, i Jesu navn.

21.Jeg får fred i mitt ekteskap nå i Jesu navn

22. Jeg får fred i min virksomhet nå i Jesu navn

23. Jeg får fred i familien min nå i Jesu navn

24. Jeg mottar fred i karrieren min nå i Jesus navn

25. Jeg får fred i helsen min nå i Jesu navn

26. Jeg mottar fred i mitt åndelige liv nå i Jesu navn

27. Jeg erklærer at Jesus Kristus fremdeles har kontroll over livet mitt i Jesus navn

28. Fra i dag skal jeg aldri bekymre meg for utfordringene mine i Jesu navn

29. Jeg har den freden som bare Kristus kan gi i Jesu navn

30. Far, jeg takker deg for at du døpte meg med himmelsk fred i Jesus navn.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her