30 bønnepunkter for profetisk salvelse

2
7780

Apostlenes gjerninger 1: 8 Men dere skal motta makt etter at Den hellige ånd er kommet over eder; og I skal være vitner for meg både i Jerusalem og i hele Judea og i Samaria og til den ytterste del av jorden.

Den profetiske salvingen er en salvelse til herredømme. Dette salvelse setter deg over djevelen og alle situasjoner og omstendigheter. Det er en salvelse som får Gud til å bekrefte hvert ord som går ut av munnen din. Det vil si at når denne salvelsen kommer over deg, som du sier det, skal du se den. I dag skal vi delta i bønnepoeng for profetisk salvelse. Hver troende som ønsker å flyte i denne dimensjonen, skal kontakte den nåden gjennom denne bønnen i dag. Hver stor Guds mann i Bibelen opererte i profetisk salvelse. Men Abraham, Isak, Jakob, Josef, Moses, Joshua. David, Elia, Elisa, De apostler osv. De opererte alle i denne profetiske salvingen, ikke rart at ristingen der verden med tro. I dag når du engasjerer deg denne bønnen for profetisk salvelse, vil den samme nåden falle over deg i Jesu navn.

Er du en profet?

Hva betyr denne profetiske salvingen? Denne profetiske salvingen er en tilskudd til kraft av hellige Ånd, som gir deg herredømme over livets omstendigheter. Det er en salvelse som gir deg mulighet til å bestemme noe, og det blir etablert. Da Jesus Kristus snakket om troen som beveger fjell i Matteus 17:20 og Markus 11: 22-24, henviste han til den profetiske salvingen. En salvelse som gir deg mulighet til å ha det du sier. Den profetiske salvingen betyr imidlertid ikke at du er en profet. En profet er et kall til å velge nåde. Gud velger hvem han vil være en profet. En profet er en som forutsier fremtiden for å advare Guds mennesker eller å oppmuntre dem. Paulus var ikke en profet, men Agabus var det. Selv om Paulus ikke ble kalt inn på profetens embete, opererte han i den profetiske salvingen. Profetens embete forutsier, mens den profetiske salvingen gir deg mulighet til å fortelle, det vil si å fremkalle det du vil se i livet ditt å være.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvordan få tak i den profetiske salvingen?

Denne makten gir deg ved Den Hellige Ånd gjennom bønner om frisk salvelse. Denne bønnepunktene for profetisk salvelse vil føre til at Den Hellige Ånd trer deg frem med kraft fra det høye som vil gi deg mulighet til å bestemme noe, og du skal se at det er etablert. Fra denne dag av skal alle ord du forkynner i bønner, bekreftes av Gud i Jesu navn. Når du erklærer syk leges, skal de bli helbredet i Jesu navn, slik du beordrer demoner om å forlate, de skal forlate i Jesu navn. Alt du binder på jorden skal bindes i himmelen, og alt du mister på jorden skal løsnes i himmelen i Jesu navn. Slik skal det være deg. Jeg oppfordrer deg til å be om at disse bønnene i tro får kraft i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng

1. Takk Herren for den Hellige Ånds kraft.

2. Min far, la din nåde overgå enhver dom mot meg i Jesus amen.

3. Far, la Den Hellige Ånd fylle meg på nytt.

4. Far, la hvert ubrutt område i livet mitt bli ødelagt, i Jesu navn.

5. Far, inkuber meg med ild fra Den Hellige Ånd, i Jesu navn.

6. La enhver anti-makt bondage i mitt liv, i Jesu navn.

7. La alle fremmede flykte fra min ånd og la Den Hellige Ånd ta kontrollen, i Jesu navn.

8. Herre, katapulter meg åndelig til fjelltoppen.

9. Far, la himlene åpne og la Guds ære falle over meg, i Jesu navn.

10. Far, la tegn og under være dagens orden i livet mitt i år, i Jesu navn.

11. Far, la tegn og under være mitt parti, i Jesu navn.

12. Alle undertrykkernes glede over livet mitt blir omgjort til sorg, i Jesu navn.

13. Alle flere sterke menn som opererer mot meg, blir lam i Jesu navn.

14. Å, Herre, åpne mine øyne og ører for å motta fantastiske ting fra deg.

15. O Herre, gi meg seier over fristelser og sataniske apparater.

16. Herre, tenn mitt åndelige liv slik at jeg slutter å fiske i ulønnsomme farvann.

17. O Herre, løslat din ildtunge på mitt liv og brenn bort all åndelig skittenhet som er i meg.

18. Far, la meg sultne og tørste etter rettferdighet, i Jesu navn.

19. Herre, hjelp meg å være klar til å gjøre ditt arbeid uten å forvente noen anerkjennelse fra andre.

20. O Herre, gi meg seier over å understreke andre menneskers svakheter og synder, mens du ignorerer mine egne.

21. Sweet Holy Spirit, la meg aldri stenge deg ute i Jesus navn

22. Sweet Holy Spirit, aldri la meg prøve å begrense deg til min evne i Jesu navn

23. Kjære Hellige Ånd, arbeid fritt i meg og gjennom meg i Jesus navn

24. Kjære Hellige Ånd, rens livets kanaler i Jesu navn

25. La din varme, Herre, fortær min vilje, i Jesu navn.

26. La Den Hellige Ånds flamme blusse på alteret i mitt hjerte, i Jesu navn.

27. Hellig Ånd, la din kraft strømme som blod inn i mine årer.

28. Kjære Hellige Ånd, beordre min ånd og form mitt liv i din vilje i Jesu navn

29. Sweet Spirit Of God, la din ild brenne alt som ikke er hellig i mitt liv i Jesu navn

30. Kjære Ho! Y Ånd, la din ild generere kraft i mitt liv i Jesus navn

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. Takk for at du lærte meg denne salvingen. Gud velsigne deg så mye, og jeg håper neste gang jeg vil lære andre.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her