30 bønnepoeng for neste nivå

0
3346

2. Mosebok 3: XNUMX Dere har passert dette fjellet lenge nok: vend dere nordover.

Jeg har gode nyheter for alle som leser dette i dag, det er din tid til å endre nivåer. Du har lurt på i den posisjonen lenge nok, det er på tide at du går til neste nivå. Jeg har samlet 30 bønnepoeng for de neste nivåene. Disse bønnepunktene vil katapultere deg der du er nå til neste nivå. Jeg oppfordrer deg i dag til å delta i disse bønnene av hele hjertet, hvis du er lei av å være på samme sted, så be dette bønn poeng med lidenskap i dag og se deg selv endre nivåer i Jesu navn.

Hva er neste nivåer?

Neste nivå snakker om en positiv posisjonsendring, en endring av status og en økning i livet ditt. Joseph ble forfremmet fra en fange til en statsminister, kong David ble forfremmet fra en gjetergutt til en konge, Gideon ble forfremmet fra en fattig bonde til en dommer i Israel, Nehemiah ble forfremmet fra en cupbearer til en guvernør i Juda, Esther var forfremmet fra en vanlig jødisk jente til en dronning i Persia og medier, alt dette er eksempler på neste nivå. Hvis Gud gjorde det for alt dette folket, kan han fortsatt gjøre det for deg i dag. Jesus Kristus er den samme i går, i dag og for alltid. Han har ikke endret seg, det er grunnen til at jeg vet at denne bønnepunktene for neste nivå vil endre nivåene dine i dag i Jesus navn.
Ønsker du a forfremmelse på jobb? er du lei av stagnasjon i livet ditt? så er disse bønnepunktene noe for deg. Det er på tide å kjempe for en god trokamp, ​​det er tid til å lage fremgang med makt. En konge hjerte er i Guds hender, når du engasjerer deg i denne bønnene, vil Gud bevege hjertene til dine skjebnehjelpere til å hjelpe deg. Be disse bønnene med tro i dag, erklær dine neste nivåer med makt, kom mot hver styrke som holder deg nede, og du skal overvinne i Jesu navn. Jeg ser deg gå inn på de neste nivåene dine i Jesus navn.

Bønnepoeng

1. Jeg opphever alle sataniske vedtak som ble gitt mot min forfremmelse, i Jesu navn.

2. O Gud, la skrekk som en flom forfølge, overhale og fortære fiender av mine gjennombrudd, i Jesu navn.

3. Finger of God, set min husmannssterke, i Jesu navn.

4. Hver ond fugl som flyr rundt for min skyld, blir fanget i Jesu navn.

5. Alle agenter for skam, tilbakethet og skam, løslat meg i Jesu navn.

6. Jeg styrter enhver ond trone, installert mot mitt liv, i Jesu navn

7. Hver lidelse av uorden i livet mitt, spredt til øde, i Jesu navn.

8. Hver kraft, som driver problemene mine, faller ned og dør, i Jesu navn.

9. Jeg løslater meg fra enhver forbannelse som fungerer i familien min, i Jesu navn.

10. Hver åndelig grib, delegert mot meg, spiser ditt eget kjøtt, i Jesu navn.

11. Herre, la alle motstandere av mine gjennombrudd bli skam, i Jesu navn.

12. Jeg påstår kraften til å overvinne og utmerke seg blant alle andre konkurrenter, i Jesu navn.

13. Herre, la enhver beslutning fra ethvert panel være gunstig for meg, i Jesu navn.

14. Hvert negativt ord og uttalelse mot min suksess, bli fullstendig ugyldig, i Jesu navn.

15. Alle konkurrenter med meg i dette nummeret vil finne mitt nederlag uoppnåelig, i Jesu navn.

16. Jeg hevder overnaturlig visdom for å svare på alle spørsmål på en måte som vil fremme min sak, i Jesu navn.
17. Jeg bekjenner syndene mine ved å vise tvil iblant.

18. Jeg binder enhver ånd som manipulerer mine mottakere mot meg, i Jesu navn.

19. Jeg fjerner navnet mitt fra boka til de som ser godhet uten å smake på det, i Jesu navn.

20. Du skyen, blokkerer sollyset i min herlighet og gjennombrudd, spred deg, i Jesu navn.

21. Jeg erklærer mine neste nivåer i mitt liv i Jesus-navn

22. Jeg erklærer mine neste nivåer i virksomhet i Jesus navn

23. Jeg erklærer de neste nivåene mine i marrage i Jesu navn

24. Jeg erklærer mine neste nivåer i min karriere i Jesu navn

25. Jeg erklærer i dag at menn og kvinner som er knyttet til min skjebne, vil lokalisere meg i dag i Jesus navn

26. Jeg løslater Engler til de fire hjørnene av jorden for å bringe mine skjebnesvanger til meg nå i Jesus navn.

27. Jeg avviser stagnasjon i livet mitt for alltid i Jesu navn

28 .. Jeg avviser tilbakeholdenhet i livet mitt for alltid i Jesu navn

29. Jeg dekker meg med Jesu Kristi blod.

30 Takk Jesus for at du endret nivåene i Jesus navn

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her