30 bønnpunkter om vekkelse med bibelvers

2
14411

2 Krønikebok 7:14 Hvis mitt folk som er kalt ved mitt navn, skal ydmyke seg og be og søke mitt ansikt og vende seg fra deres onde veier; da vil jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og helbrede deres land.

Vekkelse er det vi trenger i Kristi legeme i dag. Vi må oppdra troende som er gudsbevisste og himmelbevisste og ikke bare materialismebevisste. I dag skal vi delta i bønnepunkter om vekkelse med bibelvers. Når du engasjerer denne bønnen poeng om vekkelse, brann av Gud i deg vil gjenoppstå igjen, Guds iver på innsiden din vil bli levende igjen og din lidenskap for Gud vil øke i Jesu navn. Jeg har også samlet noen vekkelsesvers fra bibelen som vil åpne øynene for Guds ord som vil gjenopplive våre ånder på nytt. Når du ber denne bønnen peker på vekkelse, ser jeg Gud besøke deg på nytt i Jesu navn.

Hvorfor vekkelsens bønn poeng

Hver kristen trenger personlig vekkelse, hver kirke trenger en vekkelse, hver kirkesamfunn, trenger en vekkelse. Å bli gjenopplivet betyr å gjenopplive din iver på nytt for Gud, det betyr å være varm igjen for Gud. Og det er to agenser for vekkelse, ordet og bønnene, det er grunnen til at vi sammenla disse bønnepontene om vekkelse med bibelvers. Det er mange grunner til at kirken trenger en vekkelse, vi kommer til å se på to.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1. Synd. Synd i verden i dag blir legalisert, vederstygges vederstyggeligheter blir fort dagens normer. Synd har til og med sneket seg inn i kirken, i disse dager har vi her av pastorer som begår utrolige synder. Det er derfor vi trenger vekkelse i kirken, vi trenger Gud for å oppdra flere gudfryktige mennesker, mennesker som ikke vil bli ødelagt av denne syndige verden. Vi trenger mer ånd fylt og åndskontrollerte beliver for å stå for Kristus i denne endetiden.

2. Evangeliet: En annen grunn til at vi trenger en vekkelse, er slik at evangeliet kan fortsette å spre seg. Vi lever i en generasjon der folk ikke lenger forkynner evangeliet slik de burde, mennesker blir nå økonomiske med Kristi evangelium. Det verste er at noen mennesker til og med perverser evangeliet og bruker det til å manipulere og utpresse mennesker. Vi trenger en vekkelse, folk som skal til motorveiene, hekkene og tvinge folk til å komme til Kristus. Mennesker som skal forkynne Kristus og ikke kirke. Mennesker som ikke vil skamme seg over å fortelle andre om Jesus Kristus. Vi trenger en vekkelse.

Vekkelsens bønnpoeng

1. Far, jeg takker deg for min frelse i Jesu navn

2. Far, jeg takker for den Hellige Ånds kraft.

3. Far, vaske meg med Jesu blod av alle mine synder og styrke meg ved din ånd i Jesu navn.

4. Far, la Den Hellige Ånd fylle meg på nytt.

5. Far, la hvert ubrutt område i livet mitt bli ødelagt, i Jesu navn.

6. Far, inkuber meg med den Hellige Ånds ild, i Jesu navn.

7. Hver anti-makt bondage i mitt liv, bryte, i Jesu navn.

8. Herre, la alle fremmede flykte fra min ånd og la Den Hellige Ånd ta kontrollen, i Jesu navn.
9. Herre, katapulter mitt åndelige liv til fjelltoppen.

10. Far, la himlene åpne og la Guds ære falle over meg, i Jesu navn.

11. Jeg bestemmer at undertrykkernes glede over livet mitt skal bli til sorg, i Jesu navn.

12. La alle flere sterke menn som opererer mot meg bli ødelagt, i Jesu navn.

13. Herre, åpne øynene og ørene mine for å motta vidunderlige ting fra deg.

14. Herre, gi meg seier over fristelse og satanisk middel.

15. Herre, tenn mitt åndelige liv slik at jeg slutter å fiske i ulønnsomme farvann.

16. Herre, slipp ildens tunge over livet mitt og brenn bort all åndelig urenhet som er tilstede i meg.

17. Far, la meg sultne og tørste etter rettferdighet, i Jesu navn.

18. Herre, hjelp meg å være klar til å gjøre ditt arbeid uten å forvente noen anerkjennelse fra andre.

19. Herre, gi meg seier over å understreke andre menneskers svakheter og synder mens jeg ignorerer mine egne.

20. O Herre, gi meg dybde og rot i min tro.

21. Sweet Holy Spirit, la meg aldri stenge deg ute i Jesus navn

22. Sweet Holy Spirit, aldri la meg prøve å begrense deg til min evne i Jesu navn

23. Kjære Hellige Ånd, arbeid fritt i meg og gjennom meg i Jesus navn

24. Kjære Hellige Ånd, rens livets kanaler i Jesu navn

25. La din varme, Herre, fortær min vilje, i Jesu navn.

26. La Den Hellige Ånds flamme blusse på alteret i mitt hjerte, i Jesu navn.

27. Hellig Ånd, la din kraft strømme som blod inn i mine årer.

28. Kjære Hellige Ånd, beordre min ånd og form mitt liv i din vilje i Jesu navn

29. Sweet Spirit Of God, la din ild brenne alt som ikke er hellig i mitt liv i Jesu navn

30. Kjære Ho! Y Ånd, la din ild generere kraft i mitt liv i Jesus navn.

20 bibelvers om vekkelse

1. 2. Krønikebok 20:15

Og han sa: Hør, hele Juda og Jerusalems innbyggere, og du konge Josafat: Så sier Herren til dere: Vær ikke redd eller forferdet for denne store skare! for kampen er ikke din, men Guds.

2. Salme 18:35

Du har gitt meg ditt frelses skjold, og din høyre hånd har holdt meg opp, og din mildhet gjorde meg stor.

3. 1. Korinter 15:57

Men Gud være takk, som gir oss seier ved vår Herre Jesus Kristus.

4. 2. Korinter 2:14

Nå, takk være Gud, som alltid fører oss til å seire i Kristus, og åpenbarer smaken av hans kunnskap hos oss på alle steder.

5. Salme 20: 7-8
Noen stoler på vogner og andre på hester; men vi vil huske navnet på Herren vår Gud. De blir ført ned og falt, men vi er oppreist og står oppreist.

6. Salme 44: 3-7
For de fikk ikke landet i besittelse av sitt eget sverd, og heller ikke deres egen arm reddet dem; men din høyre hånd og din arm og lyset fra ditt åsyn, fordi du hadde en tjeneste for dem. Du er min konge, o Gud, befaler frelser for Jakob. Gjennom deg vil vi skyve våre fiender ned; ved ditt navn vil vi tråkke dem under de som står opp mot oss. Les mer.
7. Salme 60: 11-12
Gi oss hjelp fra trøbbel: for forgjeves er menneskets hjelp. Gjennom Gud skal vi gjøre tappert, for det er han som skal tråkke våre fiender.

8. Salme 146:3

Stol ikke på fyrster og heller ikke på en menneskesønn som det ikke er hjelp til.

9. Ordspråkene 21:31

Hesten er forberedt mot kampens dag, men Herrens skyld er trygg.

10. Salme 118:15

Glede og frelses røst er i de rettferdiges telt; Herrens høyre hånd gjør tappert.

11..eksodus 15: 1

Så sang Moses og Israels barn denne sangen for Herren og talte og sa: Jeg vil synge for Herren, for han har seiret herlig; hesten og rytteren hans kastet han i havet.

12. Salme 21:1

{Til overmusikeren, en salme av David.} Kongen skal glede seg over din styrke, Herre! og til din frelse hvor høyt skal han glede seg!

13. Åpenbaringen 19: 1-2
Og etter disse tingene hørte jeg en stor stemme fra mange mennesker i himmelen og sa: Alleluia! Frelse og ære og ære og kraft til Herren vår Gud: For sanne og rettferdige er hans dommer; for han har dømt den store hore som ødela jorden med hennes hor, og hevnet blodet til sine tjenere. ved hånden hennes.

14. 1. Krønikebok 22:13

Så skal du ha fremgang hvis du passer på å oppfylle vedtektene og domene som Herren har pålagt Moses om Israel: Vær sterk og med mot! frykt ikke eller bli forferdet.

15. 23. Mosebok 20: 23-XNUMX
Se, jeg sender en engel foran deg for å holde deg på veien og føre deg inn på det stedet jeg har forberedt. Vær på vakt for ham, og følg hans stemme, ikke provoser ham; for han vil ikke tilgi dine overtredelser; for mitt navn er i ham. Men hvis du virkelig adlyder hans røst og gjør alt det jeg sier; så vil jeg være en fiende for dine fiender og en motstand for dine motstandere. Les mer.

16. Salme 112:8

Hans hjerte er fast, han skal ikke være redd, før han ser lysten på fiendene sine.

17. Ordspråkene 2:7

Han legger opp lydvisdom for de rettferdige; han er en buckler for dem som vandrer rett.

18. Num 14: 41-43
Og Moses sa: Hvorfor bryter dere nå Herrens bud? men det skal ikke lykkes. Gå ikke opp, for Herren er ikke blant dere; at dere ikke blir slått foran fiendene deres. For amalekittene og kanaanittene er der foran dere, og dere skal falle for sverdet; fordi dere er vendt bort fra Herren, derfor vil ikke Herren være med dere.

19. Mosebok 28:15

Men hvis du ikke vil høre på Herren din Guds røst, skal du følge alle hans bud og hans vedtekter som jeg befaler deg i dag; at alle disse forbannelsene skal komme over deg og overhale deg.

20. 2. Krønikebok 24:20

Og Guds Ånd kom over Sakaria, presten Jojadas sønn, som stod over folket og sa til dem: Så sier Gud: Hvorfor overtreder I Herrens bud, så dere ikke kan lykkes? fordi dere har forlatt Herren, har han også forlatt dere.

 


2 KOMMENTARER

  1. Jeg blir ekstremt berørt av måten du utfører din tjeneste
    Måtte Gud fortsette å bruke u for å inspirere oss dypt, slik at livene våre skal bli gjenoppblåst mer åndelig, slik at vi får glede av evigheten mot slutten

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.