30 Krigførebønn peker mot fremmed kvinne i mitt ekteskap

0
9228

21. Mosebok 10:XNUMX Derfor sa hun til Abraham: Kast bort denne tjenestekvinnen og hennes sønn; for sønnen til denne tjenestekvinnen skal ikke være arvinger hos min sønn, heller ikke med Isak.

Hver rart kvinne i ditt ekteskap skal kastes ut i dag i Jesu navn. Jeg ber denne bønnen for hver gift kvinne som er et offer for en merkelig kvinne. Hvem er en merkelig kvinne? En merkelig kvinne er enhver kvinne som deler mannen din med deg, hun er enhver kvinne som ikke har respekt for din ekteskap. En merkelig kvinne er enhver kvinne som sover hos mannen din og ikke bryr seg om ekteskapet ditt krasjer eller ikke. I dag har jeg gode nyheter for deg, jeg har samlet 30 krigsføringspunkter mot fremmed kvinne i ekteskapet ditt. Ingen rart kvinne i ekteskapet ditt skal overleve disse bønnene i Jesu navn. Disse bønnene dekker også rare menn i ethvert ekteskap.

Det er mange onde mennesker i denne verdenen, ektemannsfangere og koneutryddere. Mange troende har dødd på grunn av denne rare kvinnen. jeg ble fortalt av en dame som forgiftet venninnen sin som kun er gift for å gifte seg med mannen til hennes beste venn. Merkelige kvinner i ekteskap er veldig farlige. Som kristen kvinne og kone må du være voldelig i bønn. Du må beskytte ekteskapet ditt på knærne. Ditt bønnerom må være ditt krigsrom. Du driver ikke en merkelig kvinne ut av ekteskapet ditt ved å bekjempe henne, eller ved fornærmelser, du driver ikke en merkelig kvinne ut av ekteskapet ditt ved å angripe mannen din, heller du driver fremmede kvinner ved å delta i krigsbønnepunkter. Når du begynner å frigjøre åndelige raketter i luften mens du ber, vil hver merkelige kvinne i ekteskapet begynne å pakke last og forsvinne fra ekteskapet ditt i Jesu navn. Jeg oppfordrer deg til å be disse bønnene i tro i dag, og enhver merkelig kvinne i ekteskapet ditt vil gå tom for det i jesusnavn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

bønner

1). Far, jeg takker deg for at du ga meg en veldig kjekk mann i Jesus navn.

2). Far, jeg ber om din overfylte nåde over min elskede mann i Jesu navn.

3). Jeg dekker mannen min med Jesu blod, i Jesus navn

4). Jeg satte opp mellom mannen min og enhver merkelig kvinne i Jesus navn

5). Jeg løslater herrens engel for å forfølge og angripe en hvilken som helst merkelig kvinne som forhindrer ekteskapsengen min i Jesus navn.

6). Jeg avviser skilsmissens ånd i mitt ekteskap i Jesus navn.

7). Far, få mannen min til å elske meg igjen i Jesu navn.

8). Far, jeg ber om guddommelig visdom for å håndtere sakene i ekteskapet mitt i Jesus navn

9). Far, enhver kvinne som ikke vil la mannen min hvile, kan de aldri se hvile i Jesu navn.

10). Enhver kvinne som får mannen min til å forlate hjemmet sitt, kommer under Guds dom akkurat nå i Jesu navn.

11. La forvirring være mye for enhver merkelig kvinne som militerer mot mitt ekteskap.

12. La uopprettelig splittelse være mellom min mann / kone og den rare kvinnen / mannen i Jesu navn.

13.Angel of God, gå med en gang og koble forholdet mellom min mann / kone og den rare kvinnen / mannen, i Jesu navn.

14. Hver merkelig kvinne / mann som militerer mot mitt ekteskap, motta Guds dom i Jesu navn.

15.Jeg annullerer enhver ond dom som er mot meg i mitt ekteskap, i Jesu navn.

16. La alle hindringene for manifestasjonen av min gjenopprettelse til mitt rettmessige hjem vike fra meg og mitt ekteskap, i Jesu navn.

17.Lions av Juda, fortær hver falske løve av den rare kvinnen som brøler mot ekteskapet mitt, i Jesu navn.

18. Torden og Guds ild, begynn å spre i stykker, hver borg av den rare kvinnen / mannen i hjertet av min mann / kone, i Jesu navn.

19.Du demoner som gir energi til forholdet mellom min mann / kone og enhver merkelig kvinne / mann, gjøres impotente og blir stekt av Guds ild, i Jesu navn.

20. Engler av den levende Gud, børste kjærligheten til den rare kvinnen fullstendig

21). Far, befri mannen min fra utroskap i Jesu navn.

22). Far, frelse mannen min fra formikasjon i Jesu navn

23. XNUMX). Far, frels mannen min fra ånden i listen i Jesus navn.

24). Far, lever mannen min fra voksne filmer i Jesus navn

25). Far, gi kjærlighet tilbake i min familie i Jesu navn.

26). Arrest min mann og sett ham fri for alltid i Jesu navn

27). Far, beskytt mannen min mot seksuelt overførbare sykdommer i Jesus navn.

28). Jeg befaler at bortkastede aktiviteter skal ende i mannen min i Jesu navn.

29). Far, fyll mitt manns hjerte med din kjærlighet i Jesus navn.

30). Takk Jesus for å svare på bønnene mine

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.