Julebønner for familier

0
1986

Jesaja 9: 6 For et barn er født til oss, en sønn er gitt oss, og regjeringen skal være på hans skulder, og hans navn skal kalles Fantastisk, rådgiver, den mektige Gud, den evige far, Fredens fyrste . 9: 7 Av økningen av hans regjering og fred skal det ikke være slutt på Davids trone og på hans rike for å beordre det og etablere det med dom og med rettferdighet fra nå av til evig tid. Herren, hærskarenes, iver vil utføre dette.

Juletid er tiden der vi feirer vår Herre og frelser Jesus Kristus fødsel. Julesesongen er en sesong med feiringer og jubilasjoner. Denne sesongen er alltid fylt med alle slags gleder og jamborees, men sannheten er fortsatt, Jesus Kristus er grunnen til sesongen. Julen handler om Jesus Kristus. I dag skal vi se på julebønner for familier. Som troende må vi ikke bli ført bort av den sekulære måten å feire jul på.

Julen handler ikke bare om julenissen, handler ikke om å bære røde lys og bruke røde hatter og hvite kjoler. Julen kalles ikke jul, dette er alle verdens måter å nøytralisere julens åndelige betydning. Chrsitmas er en spirituell begivenhet og må sees og feires på den måten, det er grunnen til at jeg i dag har samlet disse julebønnene for familier.

Hvorfor feire jul?

Romerne 14: 5 En mann verdsetter en dag over den andre, en annen verdsetter hver dag. La hvert menneske bli fullstendig overtalt i sitt eget sinn. 14: 6 Den som ser på dagen, ser på den til Herren; og den som ikke ser på dagen, til Herren ser han ikke på den. Den som eter, spiser for Herren, for han takker Gud; og den som ikke spiser, han spiser ikke til Herren og takker Gud.

Noen religiøse kropper er ikke enige i feiringen av jula, de krangler om Jesu Kristi fødsel, de hevder også at vi erstattet en hedensk tilbedelse og bla, bla, bla. Sannheten er dette, de savner poenget med feiringen av jula, vi feirer ikke Kristi tid, han er evig og tidløs, snarere feirer vi de ferdige Kristi gjerninger. Vi feirer vår frelses Gud, vi feirer Jesu nåde som har frelst menneskeheten. Derfor feirer vi jul. Mennesket har endelig gjort fred med Gud gjennom Kristus, det er verdt å feire. I følge Skriften ovenfor, hvis vi bestemmer oss for å feire den den 25. desember og kaller den dagen hellig, er det vårt valg å gjøre.

Familiebønner til jul

Når julesesongen nærmer seg, må vi be for alle familiemedlemmer. Juletiden er en sesong der mange arrangementer finner sted, mange reiser og mange fester. Vi må forplikte oss og våre familiemedlemmer overfor Gud, vi må be om frelse for våre familiemedlemmer som ikke er frelst, vi må be om beskyttelse av alle våre familiemedlemmer, vi må be om trygg reise i alle reise dit, vi må be om overnaturlige bestemmelser når vi feirer jul. Vi må også sørge for at vi drar til kirken for å takke Gud den dagen. Denne julebønnen for familier vil lede deg inn i en strålende julefeiring. Når du feirer julen din på en gudfryktig måte, vil velsignelsene denne sesongen overvelde deg i Jesu navn.

Julebønner

1. Far, jeg takker deg for at du sendte Jesus Kristus til verden

2. Far, jeg takker deg for din ubetingede kjærlighet til menneskeheten

3. Far, jeg takker for min frelse i Jesu navn

4. Far, jeg takker deg for frelsen til alle mine familiemedlemmer i Jesus navn

5. Far, kan julens formål oppfylles i mitt liv og familiene mine i Jesus navn

6. Far, jeg erklærer at jeg aldri vil mangle noen gode ting gjennom hele julen

7. Far jeg erklærer at hele familien ikke skal sørge i jesus-navn gjennom hele julen

8. Jeg erklærer at alle spørsmål i livet mitt skal avgjøres denne julen i Jesu navn

9. Jesus kom for å ta bort syndene mine, hver synd i livet mitt blir skylt bort denne julen i Jesus navn

10. Jeg skal ikke tigge denne julen i Jesus navn.

11. Gjennom denne julefeiringen skal vi se Guds godhet i Jesu navn.

12. Ingen våpen som er dannet mot noen av mine familiemedlemmer, skal seire denne julen i jesus-navn.

13. Far, jeg takker deg for alle gjennom denne julen, ingen vil si meg "beklager" i Jesu navn.

14. Far, jeg takker deg for alle gjennom denne julen, det skal være gratulasjoner hele veien for meg i Jesus navn

15. Far, jeg takker deg for alle gjennom denne julen, intet onde skal falle meg i Jesu navn.

16. Far, jeg takker deg for meg og min husstand skal bevares gjennom hele julen i Jesu navn.

17. Far, jeg takker for at julen til oss skal være vår jul til fordel i Jesus navn.

18. Far, jeg takker for at julen til oss skal være en jul til feiringer i Jesu navn.

19. Far, jeg takker for at sykdommer og sykdommer skal være langt fra oss denne jula i Jesu navn.

20. Far, jeg takker deg for mangel og ønsker skal være langt fra meg og min husstand denne julen i Jesus navn.
Takk Jesus.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her