Salme 35 Bønn peker mot urettferdige fiender

1
28650

Salmenes 35: 1
Bønn min sak, Herre, med de som strever med meg; kjemp mot dem som kjemper mot meg.

I dag skal vi se på psalm 35 bønnepunkter mot urettferdige fiender. Dette bønn poeng er for de som er blitt angrepet av fiende uten grunn, de som har blitt betalt tilbake med det onde for det gode de har vist, de som har blitt behandlet urettferdig av onde mennesker. Hvis du faller inn i noen av denne kategorien i dag, så har du kommet til rett sted. Gjennom denne psalmen 35 bønnpunkter, vil Gud gi deg rettferdighet over alle dine motstandere i Jesu navn.
Som kristne må vi forstå at vår virkelige fiende er djevelen, han opererer bare gjennom besitte menneskelige kar. Disse menneskelige fartøyene utfører ondskapens onde handlinger mot uskyldige mennesker. Mine kjære brødre, det er ondskap i denne verden, du trenger ikke å provosere djevelen for at han angriper deg, det at du er kristen, er nok grunn til at all helvete er i mot ditt liv. I Matteus 16:18 sa Jesus 'Helvetes porter skal ikke seire over kirken'. Dette betyr ganske enkelt at hvis du er et Guds barn, vil helvetes porter alltid kjempe med skjebnen din. Når du engasjerer deg i denne salmen 35, bønnepunkter mot urettferdige fiender i dag, skal alle helvete porter bøye seg for deg i Jesu navn.

Salme 35 bønnepunkter er a poeng for krigsførsel. Det er en bønn som peker for å sette deg som kristen i et støtende humør. Jeg sier alltid til de troende at ikke la djevelen angripe deg før du forsvarer deg, snarere, vær alltid på åndelig våkenhet, vær en bønnevaktsmann, en troende som ber alltid. Gjennom jevnlige bønner holder vi vårt kristne liv i brann, og når vi er i brann, skal ingen fiender seire over oss. Dette er min bønn for deg i dag, når du engasjerer deg i denne psalmens 35 bønnpunkter, skal all ondskap til de ugudelige i løpet av ditt liv vende tilbake til hodet deres i jesus navn. Alle de som har behandlet deg urettferdig, skal dømmes av din himmelske Far i jesus navn. Gjennom disse bønnepunktene skal enhver fiende i livet ditt bøye seg for Jesu navn. Jeg oppfordrer deg til å delta i denne psalm 35-bønnepunktene med tro og av hele ditt hjerte. Du skal overvinne i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Salme 35 Bønnepunkter

1. Far, be min sak overfor dem som strever med meg i Jesus navn
2. Far står opp og kjemper mot dem som kjemper mot meg i Jesus navn
3. Stå opp, Herre, og forsvare meg fra de som er for sterke for meg i Jesus navn
4. Far trekker også spydet ut og stopper veien mot dem som forfølger meg i Jesus Navn
5. Far, jeg erklærer i dag at du er min frelse i Jesu navn
6 .. La dem bli forvirrede og skamme de som søker min sjel i Jesu navn.
7. la dem bli snudd tilbake og forvirret som tenker meg vondt i Jesu navn.
8. La dem være som agn for vinden, og la Herrens engel jage dem i Jesu navn.
9. La deres vei være mørk og glatt, og la Herrens engel forfølge dem i Jesu navn.
10. La ødeleggelse komme over ham uten å vite; og la nettet som han har gjemt fange seg. I den ødeleggelsen, la ham falle i Jesu navn.
11. La dem skamme seg og bli forvirret sammen som gleder meg over vondt. La dem bli bekledd av skam og vanære som forsterker seg mot meg i Jesu navn.
12. La dem rope av glede og være glade som favoriserer min rettferdige sak; ja, la dem hele tiden si: La Herren bli stor, som har behag i hans tjeners velstand i Jesu navn.
13. La de som velsigne meg bli velsignet, og la alle som forbanner meg bli forbannet i Jesu navn
14. La loven om guddommelig delvishet begynne å fungere til min fordel, i Jesu navn.
15. Hver demoniske etablering på mitt arbeidssted og virksomhet, som kjemper mot min fremgang, krasjer og går i oppløsning, i Jesu navn.
16. Hver djevelens høyborg over livet mitt, skal brytes nå, i Jesu navn.
17. Jeg trekker ned alle ytre høyborg som virker mot min fremgang, i Jesu navn.
18. Hver satanisk plan for å flau meg, bli oppløst av ild, i Jesu navn.
19. Hver samling av de ugudelige mot meg, fysisk eller åndelig, skal spres til øde, i Jesu navn.
20. Jeg avbryter hver rapport som er ført mot meg i mørkets rike, i Jesu navn.
21. Jeg avbryter alle anklager som er anlagt mot meg i rikets mørke, i Jesu navn.
22. Jeg avlyser enhver beskyldning som er ført mot meg i mørkets rike, i Jesu navn.
23. Jeg opphever og ugyldiggjør enhver dom avsagt over meg i mørkets rike, i
Jesu navn.
24. Jeg avbryter enhver avgjørelse som ble gitt over meg i mørkets rike, i Jesu navn.
25. Jeg avbryter all fordømmelse som ble gitt over meg i mørkets rike, i Jesu navn.
26. Jeg lammer onde hender for å utføre sin virksomhet mot meg, i Jesu navn.
27. Jeg saboterer fiendens operasjoner som ble bestilt mot livet mitt, i Jesu navn.
28. Jeg sprer enhver satanisk innsats fra fienden som ble bestilt mot livet mitt, i Jesu navn.
29. Hver fiendens arbeid på min velstand, mottar dobbelt fiasko, i Jesu navn.
30. Hver krig som føres mot mitt liv av fiender, får dobbelt skam, i Jesu navn
Takk far for at du svarte mine bønner i Jesu navn.


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.