Salme 51 Bønn poeng for renselse og benådning

3
22427

Salmenes 51: 1
Vær barmhjertig med meg, o Gud, etter din miskunnhet; i utstrålingen av din møre barmhjertighet utslette mine overtredelser.

Vi tjener en Gud av nåde og medfølelse, en Gud som alltid er klar til å tilgi oss når vi kommer utenom hans ære. I dag skal vi delta i psalm 51 bønnepunkter for renselse og benådning. Denne salmen ble komponert av kong David etter at han begikk utroskap med badsheba og drepte mannen hennes uriah den hittite i kamp. (Se 2. Samuel 11). David ble konfrontert og irettesatt av profeten Nathan, profeten avsatte en forferdelig dom over Davids hus på grunn av hans synder, men hva gjorde David? Han gikk til Herren og gråt for hans nåde. Han erkjente sine synder og ber Gud om nåde. Salmenes bok 51 belyser bønnene David ba i de nødens dager.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Som Guds barn, mange ganger synder vi og mangler Guds ære, må vi vite at den Gud vi tjener er en barmhjertig Gud. Han er en Gud som hater synd, men han elsker syndere. Mange kristne løper fra Gud når de synder, fordi troen på at Gud er en sint Gud som vil straffe dem på grunn av sine synder, men som vi så i psalmen 51, tenkte David annerledes. David visste at selv om Gud ikke var fornøyd med sine handlinger, er han fortsatt klar til å gjøre det tilgi Ham. Denne psalm 51 bønnepunktene for renselse og benådning vil åpne øynene dine for Guds usvikelige kjærlighet og uendelige barmhjertighet i Jesu navn
I følge 1. Johannes 1: 8 skrev apostelen Johannes: 'Hvis vi sier at vi ikke har synd, bedrar vi oss selv og sannheten er ikke i oss, men hvis vi bekjenner syndene våre, er Gud trofast og rettferdig til å tilgi oss våre synder og rense oss for all urettferdighet' Nå er dette den delen jeg elsker mest:


1 John 2: 1 Mine små barn, disse ting skriver jeg til eder at I ikke synder. Og hvis noen synder, har vi en talsmann hos Faderen, Jesus Kristus, den rettferdige. 2: 2 Og han er en forkjemper for våre synder: og ikke bare for vår, men også for hele verdens synder.

Du skjønner det !, Gud har gjennom Kristus sørget for synder og korte komme. Så langt vi er i kjødet, vil vi alltid gjøre feil. Det er grunnen til at du som troende skal være avhengig av de ferdige verkene fra Kristus og ikke bare dine verk eller fremførelser. Du må også alltid delta i bønn om renselse. Denne salmen 51 bønn poeng for renselse og benådning er den rette bønnen for deg. Hver gang vi kommer i Guds nærvær, mottar vi hans nåde og nåde, hans barmhjertighet renser oss og hans nåde gjør oss i stand til å fortsette å leve som Jesus. Disse bønnepunktene til salmen 51 vil gi deg mulighet til å leve som Kristus, avhengig av hans nåde for å leve et rettferdig liv i Jesu navn.

Når du engasjerer deg i denne psalm 51 bønnepunktene, ikke be det fra synspunktet om fordømmelse, snarere, be det fra kjærlighetens synspunkt, vite at Gud er din far, og uansett mangler, vil han aldri slutte å elske deg. Han vil aldri forlate deg eller forlate deg. Be det av hele ditt hjerte og med tro. Jeg ser Gud dusje deg med hans nåde og nåde i Jesu navn.

PSALM 51 BØNNPUNKTER

1. Far, jeg takker deg for din godhet og barmhjertighet er evig

2. Far, jeg takker deg for at du tilgir meg alle tresspassene mine

3. Far, jeg takker deg for ikke å tilregne alle mine synder mot meg.

4. Far, jeg mottar nåde og nåde for å overvinne fristelser i Jesu navn

5. Far, led meg ikke inn i fristelser i Jesu navn

6. Far, frigjør meg fra enhver ond åsyn i Jesu navn

7. Far, ved Jesu blod, skyll bort alle onde avhengigheter fra mitt liv i Jesu navn

8. Far, vokt øynene mine for at jeg ikke skal se noe ondt i Jesu navn

9. Far, vokt bena mine for at jeg ikke skal gå inn i det onde i Jesu navn

10. Far vokter tungen min for at jeg ikke skal si noe ondt i Jesus navn

11. Vår himmelske Fader, ved din nåde, hjelp meg med å teste tidens prøve. Ikke la prøvelser, trengsler og fristelse feie meg bort fra din tilstedeværelse. Hjelp min tro til å vokse i deg og bare deg.

12. Far Herre, du er skaper av alle ting, la en stråle av ditt rikelig lys trenge gjennom det tykke mørket av mine behov i deg. Av din nåde Herre, hjelp til å øke nivået av åndelighet.

13. Far Herre, jeg forstår at hensikten med vår eksistens som troende er å vinne flere sjeler inn i riket. Gi meg nåden til å forkynne de gode nyhetene om dine ord for de vantro. Gjennom din barmhjertighet, hjelp dem til å bli klar over deg, la dem få vite at du og du alene er Gud generelt.

14. Herre Gud, jeg ber om at du får meg til å bli gammel i deg. Gi meg nåden for ikke å bli rystet av tegn og distraksjon i denne sluttiden. Hjelp meg Herre til å oppnå min himmelske borger gjennom Kristus Jesus.

15. Himmelske Herre, ditt ord sier at vi skal be for det beste for Jerusalem, at de som elsker det, skal trives. Herre Gud, hjelp Nigeria å stå på beina igjen. Gjenopprett himmelens gode budskap for dette landet. La lyset av sannhet, åpenhet og kjærlighet overskygge alle mennene på maktens korridor.

16. Herre Gud ved din nåde og barmhjertighet, hjelp meg å ha en tilgivende ånd. Jeg forstår at menneskets natur er en brutal en, men hjelp din Hellige Ånd til å vokse i meg at jeg vil tilgi alle som har begått en grusomhet mot meg.

17). Herre, utfordringene i livet mitt er overveldende, de er så sterke for meg å takle, vis meg din barmhjertighet og hjelpe meg i Jesus navn.

18). Herre, ha nåde med meg i dag. Ikke la fiendene mine sette meg i en grop i Jesu navn.

19). Jesus Kristus, Davids sønn, vær barmhjertig med meg og kjemp i kampene i mitt liv i Jesu navn.

20). Herre, vær barmhjertig med meg og løft hjelpere for meg i denne perioden av mitt liv i Jesus navn.

21). Herre, ikke la meg skamme meg når jeg roper til deg om denne saken, hjelp meg ved din nåde og gi meg et vitnesbyrd i Jesus navn.

22). Å, Herre, åpne døden av barmhjertighet for meg, slik at jeg skal løpe inne før dette problemet svelger meg i Jesus navn.

23). Herre, hør mitt rop i dag mens jeg roper til deg i tro om dette problemet, vis meg din nåde i Jesus navn.

24). Herre, ikke døm meg etter min tro. La barmhjertighetens dusj falle på meg i dag i Jesus navn.

25). Herre, jeg stoler på deg, la meg ikke skamme meg, la ikke fiendene mine tråkke over meg Jesus navn

26). Herre, gjør livet mitt til et episk eksempel på din nåde i Jesu navn.

27). Herre, la din nåde tale for meg i mitt arbeidssted i Jesu navn.

28). Herre, ha nåde med meg og stå for min hjelp i Jesu navn.

29). Herre, frelse meg fra mine motstandere, uten deg kan jeg ikke gjøre noen nåde med meg i Jesus navn.

30). Å, Herre, fordi barmhjertighet tilhører deg, ikke la noen beskyldende finger som pekes mot meg seire i Jesu navn
Takk Jesus for at du renset meg med din barmhjertighet og nåde i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

  1. Mine synder har fått meg til å tenke at Gud har forlatt meg fordi jeg nylig har begynt å ha dårlige drømmer som IV ba mot før, synden har åpnet veien for fiendene, jeg synes synd på meg selv, men jeg takker Gud for at jeg åpnet øynene mine , Jeg håper at Gud vil glemme meg og hjelpe meg med å overvinne BETETTING synder

    • 1 John 2: 1 Mine små barn, disse ting skriver jeg til eder at I ikke synder. Og hvis noen synder, har vi en talsmann hos Faderen, Jesus Kristus, den rettferdige. 2: 2 Og han er en forkjemper for våre synder: og ikke bare for vår, men også for hele verdens synder.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.