Hjelpen er på vei

1
14386
Morgenhengivenhet

MARK 10: 46-52

I dagens morgenhengivenhet skal vi se på Gud vår hjelper. Har du noen gang følt deg hjelpeløs og innrømmet at du er hjelpeløs? Nei det er du ikke! Gud er din hjelper. Har du glemt Jesu råd om å ”be, og det skal gis deg, søk og du skal finne, banke på, og det skal være åpent for deg” (Matt 7: 7 Matt 21:22 & Johannes 14:14)

Salmisten forstod dette. Når det var i alvorlig nød, ropte han: "Jeg løfter mine øyne til åsene, hvorfra min HJELP kommer, min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord" (Salme 121: 1-2). Hvis du har mottatt Den hellige ånd, er ikke Guds åser lenger begrenset til kirken din eller et bestemt møtested med Gud. Så lenge du tilber Gud i ånd og sannhet, kan du påkalle ham hvor som helst og når som helst.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Noen ganger setter vi tankene på en bestemt person eller et sted, selv etter å ha bedt Gud om hjelp fordi vi er så sikre på at Gud vil bruke dem for å svare på bønner.


Hjelp fra menn som ikke er orkestrert av Gud kan gi kortsiktig lettelse og evig anger, men hjelp inspirert av Gud gjennom mennesker vil gi varig løsning og evig glede.

Gud alene er Skaperen av alle. Han kan bruke hva som helst for å hjelpe deg. Trenger du hjelp til noe problem?

Anerkjenn Gud, ikke hans skapninger, som kilden til din hjelp. Løft nå opp for ham med tro, håp, stor forventning, lyst og tillit. Du kommer ikke til å bli skuffet.

LA OSS BE

1. Hjelper min skjebne, Jesus Kristus, stå opp, send meg hjelp fra din helligdom i Jesu navn

2. Mine guddommelige hjelpere fra de fire hjørner av jorden, varmer Herrens ord, lokaliser meg med ild, i Jesu navn

3. Hvert ondt ord som blir uttalt i hjembyen min mot min skjebne, tilbake eld, i Jesu navn

4. Mitt livs salt skal ikke bli sand, i Jesu navn

5. Hver kraft som magnetiserer meg til mønsteret med tilbakeblikk, begraver jeg deg i live, i Jesu navn

6. Enhver mann født av en kvinne som snakker onde ord og ytringer til min skjebne, tordner for Gud, riv dem i stykker, i Jesu navn

7. Enhver mann eller kvinne som sitter på en matte og ber onde bønner mot min far fremover, min far, fjerner sanden fra bena deres, i Jesu navn

8. Takk Jesus for besvarte bønner

Bibellesing

Jer. 26-29

Minnevers

Jesaja 49: 10

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelMorgenhengivenhet
Neste artikkelBønn for nasjonen Ghana
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Disse artiklene forstørret virkelig intellektet mitt denne morgenen. Guds Ånd var veldig utbredt da jeg sa ordene om å beseire slangene og skorpionene. Jeg stoler på Gud og han har hørt meg fra det høye i Jesu Kristi navn. Takk for din veiledning i dette området av livet mitt hvor Satan har løslatt sine styrker mot meg. Jeg ler av Satan og hans agenter på grunn av MYNDIGHET, MAKT OG HERREdømme som Gud har gitt meg og til og med dine bønnbeskrivelser som leder meg i seier og et annet nivå av tro på Gud Faderen, Gud Sønnen og Gud den Hellige Ånd. Jeg ber om at Gud vil fortsette å velsigne deg rikt i alt du gjør og få fremgang i Jesus Kristus hellige navn. Takk igjen, minister Margaret Watson Roberson

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.