Morgenhengivenhet

0
5595
Morgenhengivenhet

God morgen folk av en stor Gud, la oss bare gjenta det Gud har sagt om oss i morges.

 

"Og dette er min pakt med dem," sier Herren. “Min Ånd vil ikke forlate dem, og jeg vil ikke gi disse ordene. De vil være på leppene dine og på leppene til dine barn og dine barns barn for alltid. Jeg, Herren, har talt!

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jesaja 59:21 NLT.

 

Derfor,

Herren er min styrke og min sang, og han har blitt min frelse; Dette er min Gud, og jeg vil prise ham, min fars Gud, og jeg vil opphøye ham.

15. Mosebok 2: XNUMX ESV

 

Å, at du ville sprekke fra himmelen og komme ned! Hvordan fjellene skal skjelve i ditt nærvær! Når ild får tre til å brenne og koke vann, vil ditt komme få nasjonene til å skjelve. Da ville fiendene dine lære årsaken til berømmelsen din! Da du kom ned for lenge siden, gjorde du fantastiske gjerninger utover våre høyeste forventninger. Og å, hvordan skjelvet fjellene! For siden verden begynte, har ikke noe øre hørt, og intet øye har sett en Gud som deg, som arbeider for dem som venter på ham! Du tar imot de som gjerne gjør godt, som følger gudfryktige veier ...

 

Assosier derfor dere mennesker, så skal dere bli ødelagte. Gi øre til alle de fjerne land; bånd på dere, ta råd sammen, det skal intet bli; taler ordet, så skal det ikke stå; for Gud er med meg. Er en. 8: 9-10

 

Som et resultat av min pakt med min Gud og min ros og tilbedelse av min Gud, vil Herren få hans ansikt til å skinne over meg alltid, han skal være nådig mot meg og mitt. Hans lys vil skinne på min vei og hans favor vil omfatte meg alle mine dager i Jesu navn

 

Fra nå av, når jeg påkaller Herrens navn, skal han strekke ut sin hånd og løfte meg opp over alle mine fiender og deres gjerninger mot meg, og han frelser meg fra dem alle i Jesus navn

 

Se, enhver makt / person / demon som blir ristet mot meg skal skamme seg og bli forvirret: de skal være som ingenting; og kraften og menneskene som strever med meg, skal gå til grunne. Jeg skal søke dem og ikke finne dem selv de kreftene som strides med meg og mine. De som kriger mot meg, skal være som ingenting i Jesu navn

 

I disse tider og for alltid mer, skal intet våpen som er motet mot meg blomstre, og hver tunge som reiser seg mot meg er allerede fordømt, i Jesu navn

 

Barna til dem som har plaget meg, skal bøye seg for meg, og alle de som foraktet meg, skal bøye seg ved mine føtter, i Jesus navn

 

Når fienden ser Jesu blod, skal de passere, ødeleggere vil ikke kunne komme inn i mitt hus på grunn av Jesu blod, i Jesu navn

 

Herre vi takker for ditt ord som aldri svikter og for å besvare våre bønner i Jesus navn

 


Forrige artikkelMORGENAVVISNING: INNLEDNING AV TIDEN
Neste artikkelHjelpen er på vei
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt alle troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her