MORGENAVVISNING: INNLEDNING AV TIDEN

1
15706
Morgenhengivenhet

 

Fork. 3: 1-8

TID er den mest verdifulle skatten som er gitt av Gud til mennesket å handle med.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

TID kan være en sesong preget av spesifikke aktiviteter og hendelser (Pred. 3: 1-8). Mennesket er et produkt av hvordan og hva han bruker tiden sin til. Kjære, hvilken tid i livet ditt er du nå? Er det morgen, ettermiddag eller kveld? Hvor mye overskudd har du tjent med den tiden Gud ga deg å handle med? Hvordan vil du innløse den gjenværende tildelte tiden din, for å unngå svinn eller underskudd? Det er på høy tid å gjennomføre et hjertefilt søk om livet ditt og se hvordan du har gått med din Gud gitt tid.

De 5 kloke jomfruene visste at brudgommen skulle komme og de trimmet lampene sine! Vær forberedt! . Det er ikke det du gjør en gang i blant. Det er det du gjør, skylder minutt som gjør forskjellen. Endetiden er nær, en tid med trøbbel som den aldri var siden det var en nasjon til den tid, Guds folk skal bli utfridd, alle som skal bli funnet skrevet i boken (Daniel 12: 1) er navnet ditt skrevet der?

La oss be

Eventuelle skader på min skjebne, må repareres i Jesu navn

Herre, gjenopprett meg til ditt originale design for livet mitt

Herre, velsigne meg og utvid kysten min.

Jeg nekter å operere under min guddommelige skjebne i Jesu navn

O lorda la ikke øynene, hendene og føttene mine til å finne mitt guddommelige formål i Jesu navn

Hver kraft som strider med min guddommelige skjebne, sprer til øde i Jesu navn

La dyktighetens ånd komme over meg i Jesu navn

Takk Jesus for besvarte bønner

Bibellesing
Jesaja 54- 58

Minnevers
Rev 2: 7

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelMorninghengivenhet: dyrebar
Neste artikkelMorgenhengivenhet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.