Morninghengivenhet: dyrebar

0
4452
Morgenhengivenhet

DYREBAR. Av Mhlekazi

Matthew 26: 26-29:
Mens de spiste, tok Jesus brød og velsignet det, brøt det og ga det til disiplene og sa: Ta, spis! dette er kroppen min. 26:27 Og han tok begeret, takket og ga dem til dem og sa: Drikk det hele! 26:28 For dette er mitt blod fra det nye testamente, som utgis for mange for syndenes forlatelse. 26:29 Men jeg sier eder: Jeg vil ikke drikke lenger av denne frukten av vintreet, til den dagen da jeg drikker den nye sammen med dere i min Faders rike.

I dag skal vi se på temaet dyrebart i dagens hengivenhet. Det faktum at synd påvirket menneskets blod (gjennom Adam) gjorde at jomfruen var nødvendig. Hvis Kristus skulle være Adams sønn, hadde han ikke vært en syndfri mann. Han hadde ikke en dråpe av Adams blod i årene, fordi han ikke hadde en menneskelig far. Frøet til en mann fikk ikke Maria befruktet for Kristi fødsel. Skjult legeme var av Maria, men hans blod var av Den hellige ånd. Og fordi han ikke hadde noen menneskelig far, var han etter kjøttet av David.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jesu kropp dekomponerte ikke etter 3 dager, men Lasarus kropp gjorde etter 4 dager (PSALMS 16:10) Hver dråpe blod som strømmet i kroppen hans, eksisterer fortsatt og er like frisk som den var da den strømmet fra sårene hans. Jesu blod er et av de kraftigste våpnene vi kan bruke i bønn. Be blodet i bønn, og det taler for deg (Hebr. 12:24). Det taler om liv og tilgivelse mens Abels blod gråter etter død og hevn. Uansett hva Jesu blod blir brukt eller bønnfalt av tro, kan ikke satan berøre den personen eller situasjonen som er brukt. Han kan ikke gå forbi Jesu blod.

Satan tåler ikke Jesu blod.

Som en troende på Jesus Kristus er beskyttelsen og skjulestedet ditt under blodet. Det er troen på blodet som gir deg seier over djevelen og ethvert problem du måtte støte på. Bruk den i tro og du vil vitne om at ”det er kraft mektig i blodet”

La oss be

1. Satan, jeg holder Jesu blod mot deg og erklærer at du er blitt beseiret permanent i Jesu navn

2. Jeg kommer inn i det helligste med Jesu blod, i Jesu navn

3. Ved Jesu blod vanærer jeg ånden til stillestående i ethvert område av livet mitt i navnet hvis Jesus

4. Ved kraften i Jesu blod, befaler jeg alle mine forsinkede vitnesbyrd om å manifestere seg med ild i Jesu navn

5. Jesu blod, bring dødsdommen etter trolldomskraft som hindrer min latter og feiring i Jesu navn

6. Jesu blod, gi meg tilbake alt det gode fienden stjal fra meg i Jesu navn

7. Jeg omgir livet mitt og kan ikke med Jesu blod, i Jesu navn

8. Takk Lord Jesus for besvarte bønner

Bibellesing
Jeremiah 7: 9

Minnevers

Efeserne 1: 7

 

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her