30 inspirerende bibelvers

0
6705
Inspirerende bibelvers

Jeremia 29:11:
For jeg kjenner tankene som jeg tenker til dere, sier Herren, tanker om fred og ikke om det onde, for å gi dere et forventet slutt.

I dag skal vi se på inspirerende bibelvers. Ordet inspirasjon betyr å bli mentalt stimulert eller en positiv følelse av spenning. Bibelen er fylt med inspirerende bibelvers. Disse bibelvers vekker oss opp og øker forventningen til gode ting som kommer. For eksempel bibelen som snakker i Markus 9:23, forteller den oss at hvis vi kan tro, er alle ting mulig for ham som tror. Hva innebærer dette? Det betyr at det ikke er noen begrensninger for vår tro, det betyr at uansett hva vi setter våre hjerter til å oppnå, kan vi oppnå den. Dette er virkelig en stor sannhet å se. I Matteus 17:20 ser vi også at ingenting skal være umulig for oss. Bibelen inneholder ord av Gud og Guds ord er sant.

Disse inspirerende bibelversene vil åpne øynene våre for å se hva Gud har ordinert til oss i livet. Det vil oppmuntre oss og motivere oss til suksess i livet. Jesus sa at det bare er sannheten som kan frigjøre oss. Disse inspirerende bibelversene er de rå sannhetene fra Guds ord som har kapasitet til å frigjøre oss fra alle livets begrensninger. Når du studerer disse bibelversene i dag, vil jeg at du skal tro hvert ord på det, la det inspirere deg til storhet, husk at hvert eneste ord av Gud er støttet av Guds Ånd. Min bønn for deg i dag er denne: Disse inspirerende bibelversene vil gjøre deg til en suksess i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

BIBELVERSER

1. Hebreerne 12: 1-2:
Derfor ser vi også omgås med en så stor sky av vitner, la oss legge hver vekt og synden som er så lett å komme oss, og la oss med tålmodighet løpe løpet som er satt foran oss, 12: 2 til Jesus som er forfatter og fullfører av vår tro; som for gleden som ble satt foran ham tålte korset, foraktet skammen og ble satt ned til høyre for Guds trone.

2. Korinter 1:15:
Derfor, mine elskede brødre, vær dere faste, ugjennomtrengelige, alltid i overflod i Herrens gjerning, for i det vet dere at deres arbeid ikke er forgjeves i Herren.

3. Josva 1: 7:
Bare vær sterk og veldig modig, så du kan holde på å gjøre i henhold til all loven som min tjener Moses har befalt deg. Vend ikke fra den til høyre eller til venstre, så du kan blomstre hvor som helst du går.

4. Salme 23: 1-6:
Salmenes 23: 1 Herren er min hyrde; Jeg vil ikke ha lyst. 23: 2 Han lar meg legge meg på grønne beiter, han fører meg ved stille vann. 23: 3 Han gjenoppretter min sjel, han fører meg på rettferdighetens stier for hans navns skyld. 23: 4 Selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt; for du er med meg; din stav og din stab de trøster meg. 23: 5 Du forbereder et bord foran meg for mine fienders øine; du salver mitt hode med olje; koppen min løper over. 23: 6 Sannelig, godhet og barmhjertighet skal følge meg så lenge jeg lever, og jeg vil bo i Herrens hus for alltid.

5. Mosebok 31: 6:
Vær sterk og med et godt mot, frykt ikke og vær ikke redd for dem; for Herren din Gud, det er han som skal gå med deg; han vil ikke svikte deg og ikke forlate deg.

6. Romerne 1:17:
For det er Guds rettferdighet åpenbart fra tro til tro. Som det er skrevet, skal rettferdige leve ved troen.

7. James 1: 2-4:
Mine brødre, regn det med all glede når dere faller i forskjellige fristelser; 1: 3 Når du vet dette, at prøvelsen av din tro virker tålmodighet. 1: 4 Men la tålmodigheten ha det perfekte verk, så dere kan være fullkomne og helhet og ikke ønsker noe.

8. 1. Peter 2: 9-11:
Men dere er en valgt generasjon, et kongelig presteskap, en hellig nasjon, et særegent folk; at dere skal gi lovprisningen fra ham som har kalt dere ut av mørket i sitt vidunderlige lys. 2:10 som i det siste ikke var et folk, men som nå er Guds folk: som ikke hadde fått nåde, men nå har oppnådd nåde. 2:11 Kjære elskede! Jeg ber dere som fremmede og pilegrimer, avhold dere fra kjødelige lyster som kriger mot sjelen;

9. Hebreerne 10: 19-23:
Derfor har jeg, brødre, frimodighet til å komme inn i det helligste ved Jesu blod, 10:20 på en ny og levende måte, som han har vigslet for oss gjennom sløret, det vil si hans kjød; 10:21 og hadde en yppersteprest over Guds hus; 10:22 La oss nærme oss med et sant hjerte i full tro på tro, og våre hjerter drysset fra en ond samvittighet og kroppene våre vasket med rent vann. 10:23 La oss holde fast i vår tros yrke uten å vakle; (for han er trofast som lovet;)

10. 1. Johannes 3: 1-3:
Se, hvilken kjærlighet faren har gitt oss, at vi skal kalles Guds sønner. Derfor kjenner verden oss ikke, fordi den ikke kjente ham. 3: 2 Elskede, nå er vi Guds sønner, og det fremgår ennå ikke hva vi skal være; men vi vet at når han skal vises, vil vi være som ham; for vi skal se ham som han er. 3: 3 Og enhver som har dette håpet i seg, renser seg selv, som han er ren.

11. 1. Johannes 3:22:
Og hva vi ber, mottar vi av ham, fordi vi holder hans bud og gjør de ting som er behagelige for ham.

12. Markus 9:23:
Jesus sa til ham: Hvis du kan tro, er alle ting mulig for den som tror.

13. Matteus 21:22:
Og alt det du ber i bønn når du tror, ​​skal du motta.

14. Num 23:23:
Sikkert er det ingen fortryllelse mot Jakob, og det er heller ingen spådom mot Israel. I følge denne tid skal det sies om Jakob og Israel: Hva har Gud gjort!

15. Efeserne 3: 17-21:
At Kristus kan bo i deres hjerter ved tro; at dere, som er forankret og forankret i kjærlighet, 3:18 kan være i stand til å forstå med alle hellige hva som er bredden og lengden og dybden og høyden; 3:19 Og å kjenne til Kristi kjærlighet som gir kunnskap, for at dere skal bli mette av all Guds fylde. 3:20 Nå til ham som er i stand til å gjøre overveldende over alt det vi ber eller tenker, i henhold til kraften som fungerer i oss, 3:21 for ham være herlighet i menigheten av Kristus Jesus gjennom alle aldre, verden uten ende . Amen.

16. Filipperne 3: 7-9:
Men hva ting tjente meg, de jeg regnet tap for Kristus. 3: 8 Ja, og jeg regner alt annet enn tap for eksellensen av kunnskapen om Kristus Jesus, min Herre; for hvem jeg har tapt alle ting, og teller dem men møkk, for at jeg kan vinne Kristus, 3 : 9 Og bli funnet i ham uten å ha min egen rettferdighet, som er av loven, men den som er gjennom Kristi tro, rettferdigheten som er av Gud ved tro.

17. Korinter 1:16:
Se dere, stå fast i troen, avslutt dere som mennesker, vær sterk.

18. 2. Korinter 4: 16-18:
Derfor besvimer vi ikke; men selv om vår ytre mann omkommer, blir likevel den indre mann fornyet dag for dag. 4:17 For vår lette lidelse, som bare er et øyeblikk, fungerer for oss en langt mer omfattende og evig ære av herlighet; 4:18 Mens vi ikke ser på det som blir sett, men på det som ikke blir sett; for det som er sett, er tidsmessig; men de tingene som ikke blir sett, er evige.

19. Klagesangene 3: 22-23:
Det er av Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært, fordi hans medfølelse ikke svikter. 3:23 De er nye hver morgen, stor er din trofasthet.

20. Korinter 1:13:
For nå ser vi gjennom et glass, mørkt; men så ansikt til ansikt: nå vet jeg delvis; men da skal jeg kjenne som jeg også er kjent.

21. Romerne 8:38:
For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer,

22. Romerne 15:13:
Nå Gud håp fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp, gjennom kraften i Den Hellige Ånd.

23. Romerne 8:31:
Hva skal vi da si til disse tingene? Hvis Gud er for oss, hvem kan da være imot oss?

24. Romerne 8:28:
Og vi vet at alle ting samvirker til gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin hensikt.

25. Romerne 8:1:
Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus, som ikke vandrer etter kjødet, men etter Ånden.

26. Johannes 15:13:
Større kjærlighet har ingen mennesker enn dette, at en mann legger livet til vennene sine.

27. Jesaja 40: 28-31:
Har du ikke kjent det? har du ikke hørt at den evige Gud, Herren, skaperen av jordens ender, ikke besvimer og ikke er trett? det er ingen søk etter hans forståelse. 40:29 Han gir makt til de svake; og til dem som ikke har styrke, øker han styrke. 40:30 Til og med ungdommene skal besvime og bli trette, og de unge mennene skal falle fullstendig; 40:31 men de som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de skal montere seg med vinger som ørn; de skal løpe og ikke være trette; og de skal gå og ikke besvime.

28. Ordspråkene 17:17:
En venn elsker til enhver tid, og en bror blir født for motgang.

29. Salme 34: 8:
O smak og se at Herren er god; velsignet er mannen som stoler på ham.

30. Salme 27: 4:
Én ting har jeg ønsket av Herren, som jeg vil søke etter; så jeg kan bo i Herrens hus hele mitt liv for å se på Herrens skjønnhet og for å spørre i hans tempel.

 


Forrige artikkel30 bibelvers om familie
Neste artikkel30 bibelvers om vennskap
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.