Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG

0
13112
Morgenhengivenhet

Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG AV Mhlekazi

Numre 20: 7-12

I dagens morgenhengivenhet skal vi se på emnet: DET SKANDER DEG.
Det forventes mye til hvem det gis mye til. Moses ble ordinert av Gud med stor kraft og autoritet til å lede sitt folk inn i det lovte landet. Han kommuniserte med Gud, men nektet ham å komme inn i Kana'an på grunn av en ulydighet. Moses gikk til og med til Gud for å be om tilgivelse for synd, og ba om tillatelse til å komme inn i det lovede landet. Gud sa til Moses: ”Ikke be om dette igjen”. Igjen og igjen hadde Moses gjort forbønn for Israel for Gud, og Gud hadde tilgitt deres synder. Men i dette tilfellet fikk ikke engang lov til å gå i forbønn for seg selv! Gud var spesifikk i sin instruksjon. ”Snakk til klippen”, men han slo i stedet klippen på grunn av sin sinne. Gud sa at Moses gjorde var en vantro og i tillegg til å unnlate å demonstrere sin hellighet overfor sitt folk (20 Mos 12: XNUMX). Hvis man ikke adlyder Guds lover og har blitt gjengitt i hans likhet, bukker under for fristelse, fornekter man Gud i seg selv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi har lært fra bibelen hvilke konsekvenser som venter de som strider mot den. Identifiser ethvert svakhetsområde i livet ditt, de tingene som har blitt ved å synde for deg og ta dem til Jesus i dag. Han vil levere deg. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å holde på det, vil det skamme deg


La oss be

1. Gud, rens hjertet mitt fra hver eneste innskudd av ulydighet, i Jesu navn

2. Herre, gi meg nåde til å være din trofaste Stewart i Jesus navn

3. Salving av ulydighet i mitt liv, tørk nå i navnet hvis Jesus

4 Satan, skal ikke bruke meg mot Gud i Jesu navn

5. Jeg nekter å gå ut fra Guds vilje i Jesu navn

6. Min Herre og min Gud, lær meg å adlyde deg, i Jesus navn

7. Kraft til å leve for Gud til slutten, overskygger livet mitt i Jesu navn

8. Takk Jesus for besvarte bønner

Bibellesing

Sefanja 1-3

MINNEVERSE

Jesaja 1:19:

19 Hvis du bare vil adlyde meg, har du nok å spise.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel50 Oppmuntrende bibelvers
Neste artikkel30 bibelvers om familie
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.