Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG

0
2160
Morning Devotion

Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG AV Mhlekazi

Numre 20: 7-12

I dagens morgenengasjement skal vi se på emnet: DET VIL SKULLE DEG.
Til hvem mye er gitt, forventes mye. Moses ble ordinert av Gud med stor kraft og myndighet for å lede sitt folk inn i det lovede landet. Han kommuniserte med Gud, men nektet ham innreise i Kanaan på grunn av en ulydighetshandling. Moses gikk til og med til Gud for å be om tilgivelse for synd, og ba om tillatelse til å komme inn i det lovede landet. Gud sa til Moses, "ikke ber om dette igjen". Igjen og igjen hadde Moses gjort forbønn for Israel for Gud, og Gud hadde tilgitt deres synder. Men i dette tilfellet fikk Moses ikke engang lov til å gå inn i seg selv! Gud var spesifikk i sin instruksjon. ”Snakk med klippen”, men han slo berget i stedet på grunn av sinne. Gud sa det Moses gjorde var en vantro handling og i tillegg til å ikke demonstrere sin hellighet foran sitt folk (Num.20: 12). Hvis man adlyder Guds lover og etter å ha blitt gjengitt i sin likhet, bukker under for fristelse, benekter man Gud i seg selv.

Vi har lært fra bibelen hvilke konsekvenser som venter de som strider mot den. Identifiser ethvert svakhetsområde i livet ditt, de tingene som har blitt ved å synde for deg og ta dem til Jesus i dag. Han vil levere deg. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å holde på det, vil det skamme deg

La oss be

1. Gud, rens hjertet mitt fra hver eneste innskudd av ulydighet, i Jesu navn

2. Herre, gi meg nåde til å være din trofaste Stewart i Jesus navn

3. Salving av ulydighet i mitt liv, tørk nå i navnet hvis Jesus

4 Satan, skal ikke bruke meg mot Gud i Jesu navn

5. Jeg nekter å gå ut fra Guds vilje i Jesu navn

6. Min Herre og min Gud, lær meg å adlyde deg, i Jesus navn

7. Kraft til å leve for Gud til slutten, overskygger livet mitt i Jesu navn

8. Takk Jesus for besvarte bønner

Bibellesing

Sefanja 1-3

MINNEVERSE

Jesaja 1:19:

19 Hvis du bare vil adlyde meg, vil du ha mye å spise.

annonser
Forrige artikkel50 Oppmuntrende bibelvers
Neste artikkel30 bibelvers om familie
Jeg heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt enhver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For mer informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller Chat meg opp på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å delta i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her