Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG

0
4408
Morgenhengivenhet

Morning Devotion: DET SKAL FORNULLE DEG AV Mhlekazi

Numre 20: 7-12

I dagens morgenhengivenhet skal vi se på emnet: DET SKANDER DEG.
Det forventes mye til hvem det gis mye til. Moses ble ordinert av Gud med stor kraft og autoritet til å lede sitt folk inn i det lovte landet. Han kommuniserte med Gud, men nektet ham å komme inn i Kana'an på grunn av en ulydighet. Moses gikk til og med til Gud for å be om tilgivelse for synd, og ba om tillatelse til å komme inn i det lovede landet. Gud sa til Moses: ”Ikke be om dette igjen”. Igjen og igjen hadde Moses gjort forbønn for Israel for Gud, og Gud hadde tilgitt deres synder. Men i dette tilfellet fikk ikke engang lov til å gå i forbønn for seg selv! Gud var spesifikk i sin instruksjon. ”Snakk til klippen”, men han slo i stedet klippen på grunn av sin sinne. Gud sa at Moses gjorde var en vantro og i tillegg til å unnlate å demonstrere sin hellighet overfor sitt folk (20 Mos 12: XNUMX). Hvis man ikke adlyder Guds lover og har blitt gjengitt i hans likhet, bukker under for fristelse, fornekter man Gud i seg selv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi har lært fra bibelen hvilke konsekvenser som venter de som strider mot den. Identifiser ethvert svakhetsområde i livet ditt, de tingene som har blitt ved å synde for deg og ta dem til Jesus i dag. Han vil levere deg. Hvis du imidlertid bestemmer deg for å holde på det, vil det skamme deg

La oss be

1. Gud, rens hjertet mitt fra hver eneste innskudd av ulydighet, i Jesu navn

2. Herre, gi meg nåde til å være din trofaste Stewart i Jesus navn

3. Salving av ulydighet i mitt liv, tørk nå i navnet hvis Jesus

4 Satan, skal ikke bruke meg mot Gud i Jesu navn

5. Jeg nekter å gå ut fra Guds vilje i Jesu navn

6. Min Herre og min Gud, lær meg å adlyde deg, i Jesus navn

7. Kraft til å leve for Gud til slutten, overskygger livet mitt i Jesu navn

8. Takk Jesus for besvarte bønner

Bibellesing

Sefanja 1-3

MINNEVERSE

Jesaja 1:19:

19 Hvis du bare vil adlyde meg, har du nok å spise.

 

 


annonser
Forrige artikkel50 Oppmuntrende bibelvers
Neste artikkel30 bibelvers om familie
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her