Bønn poeng for nåde og barmhjertighet

3
32873
Bønn poeng for guddommelig nåde

 

Hebreerne 4: 15-16
Hebreerne 4:15 For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av våre svakheter; men ble på alle punkter fristet som vi er, men uten synd.
Hebreerne 4:16 La oss derfor komme frimodig til nådens trone, så vi kan få nåde og finne nåde til å hjelpe i nødens behov.

Bønn er et kommunikasjonsmiddel med vår himmelske Fader. I livet betyr kommunikasjon virkelig. Når det er et brudd i kommunikasjonskjeden med vår himmelske Fader, kommer djevelen og anklageren inn uten mye krefter.
Denne artikkelen lærer oss om bønnepoeng for nåde og barmhjertighet. Grace og Nåde er en pilar som bygningen til vår tro som kristne bygger på. Gjennom Kristus Jesus tjener vi et liv i nåde og skaffer oss nåde gjennom Kristus Jesus. I motsetning til den populære karma-loven som postulerte teorien om gi og ta, Grace, er en ubemerket velsignelse, det vil si en velsignelse eller tjeneste som man ikke fungerte. Mens barmhjertighet er den ømhet, vennlighet, tjeneste eller velsignelse man får i stedet for grusom dom. Nåde og barmhjertighet er ganske eminente for Gud vår himmelske far, på grunn av hans barmhjertighet mot menneskeheten sendte han sin enbårne sønn for å komme for å dø for våre synder, slik at vi kan bli frelst av nåde gjennom ham.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

HVORFOR er nåde og barmhjertighet så viktig?

Romerne 9: 15-16 forklarer viktigheten av Guds nåde. Denne delen av Bibelen gjentok viktigheten av barmhjertighet. Bibelen sier at det ikke er av ham som vil og løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Det betyr at hendene våre ikke er tilstrekkelig for velstand, vår rettferdighet er ikke et mål for vår frelse. Bibelen sier at vi ikke lenger er forbannet av loven, men frelst av nåde. Romerne 6:14 forklarer at begrepet vår tro og frelse er muliggjort av Guds nåde gjennom Jesus Kristus.
Når man vurderer ut fra alle disse fakta, kan man tyde viktigheten av nåde og barmhjertighet.
Vi har kritisk satt sammen en liste over bønnpoeng for nåde og barmhjertighet som enhver troende skal si til Gud hver dag.

BØNNepunkter

1. Fader Herre, takk for din rike nåde over oss, takk for den barmhjertighet du har vist for meg som en troende gjennom Kristus Jesus. Det er av din nåde og barmhjertighet at jeg ikke blir fortært, takk, far.

2. Far Herre, takk for Jesu Kristi gave. Vår frelse og forløsning ble muliggjort av Kristus Jesus, takk for denne fantastiske gaven som ble gitt til menneskeheten.

3. Far Herre, la din barmhjertighet som taler i stedet for dom fortsette å tale for meg i hele mitt opphold på jorden.

4. Ved din barmhjertighets herre, redd meg fra en anklagers snare, la meg ikke bli fordømt av dommen fra min anklager.

5. Far Herre, Bibelen sier at la den som tror at han står for å ta akt, for ikke å falle. Herre ved din nåde, hold meg med deg helt til siste slutt. Hjelp meg å stå i tro, ikke la meg gå glipp av det.

6. Himmelske Fader, Bibelen fikk oss til å forstå at det ikke er av han som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Angående mine anstrengelser, la nåden din tale for meg. Herre Gud, hver lukkede dør mot min suksess og velstand, la dem være åpne av barmhjertighet.

7. Herre Gud, la meg ikke bli fortæret av synd. Din nåde er gjort tilstrekkelig. Hjelp meg med å overvinne synd gjennom din nåde, gi meg nåden til å synde så mer.

8. Far Herre, jeg søker tilgivelse for mine synder og misgjerninger. Ditt ord sier, selv om min synd er så rød som skarlagen. de skal gjøres hvitere enn snø. Jeg ber om at ved din nåde, renser du og vasker meg vekk fra min synd.

9. Fader Herre, hjelp meg til alltid å lytte til instruksjonene dine, gi meg nåde til å alltid høre på dine direktiver. Jeg vil ikke gjøre noe som er basert på mitt dødsinstinkt lenger, hjelp meg å adlyde deg, selv om instruksjonen kan se dum ut for menn, hjelp meg å adlyde.

10. Faderherre, gi meg etter mitt hjerte ønske ved din miskunnhet og nåde. Ingenting er skjult for deg. Du kjenner min styrke og svakheter, gir mine behov presisjon denne dagen.

11. Vår himmelske Fader, ved din nåde, hjelp meg med å teste tidens prøve. Ikke la prøvelser, trengsler og fristelse feie meg bort fra din tilstedeværelse. Hjelp min tro til å vokse i deg og bare deg.

12. Far Herre, du er skaper av alle ting, la en stråle av ditt rikelig lys trenge gjennom det tykke mørket av mine behov i deg. Av din nåde Herre, hjelp til å øke nivået av åndelighet.

13. Far Herre, jeg forstår at hensikten med vår eksistens som troende er å vinne flere sjeler inn i riket. Gi meg nåden til å forkynne de gode nyhetene om dine ord for de vantro. Gjennom din barmhjertighet, hjelp dem til å bli klar over deg, la dem få vite at du og du alene er Gud generelt.

14. Herre Gud, jeg ber om at du får meg til å bli gammel i deg. Gi meg nåden for ikke å bli rystet av tegn og distraksjon i denne sluttiden. Hjelp meg Herre til å oppnå min himmelske borger gjennom Kristus Jesus.

15. Himmelske Herre, ditt ord sier at vi skal be for det beste for Jerusalem, at de som elsker det, skal trives. Herre Gud, hjelp Nigeria å stå på beina igjen. Gjenopprett himmelens gode budskap for dette landet. La lyset av sannhet, åpenhet og kjærlighet overskygge alle mennene på maktens korridor.

16. Herre Gud ved din nåde og barmhjertighet, hjelp meg å ha en tilgivende ånd. Jeg forstår at menneskets natur er en brutal en, men hjelp din Hellige Ånd til å vokse i meg at jeg vil tilgi alle som har begått en grusomhet mot meg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

3 KOMMENTARER

  1. Sir, jeg trenger et økonomisk gjennombrudd fra Gud, jeg vil at han skal åpne dører til gunst og velsignelser for meg, og jeg ber også Gud om å velsigne meg slik at jeg vil være velsignelse for de som trenger det, familien min og verden. Jeg vil også at Gud skal bruk meg slik at jeg kan vinne sjeler til ham

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.